Scolari de iulie-august 2004 * 78*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

btw stilouri: modelul vechi de herlitz ala de rezista de 2 ani - aluneca excelent pe hartie; asta nou scrie subtire si finut si nu aluneca atat de usor.
culmea e ca giuliei i se pare mai usor cu asta nou a zis ca seamana cu pixul

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
..sambata noaptea am petrecut si nici acum nu mi-am revenit

Uitara sa va dea ciorba de potroace a doua zi...
Daca v-ati distrat e bine!

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
..."cum sa scrie cupilu cu creta ca se murdareste,asa ca sa schimbam tablele"etc,etc...

super tare!

Mergi la inceput

Eu cu hainutele am rezolvat...
I-am facut Mariei zestre
Are vreo 8 camasi albe, 3 bluze albe (nu le punem pe alea cu cate un mic imprimeu), 5 fuste...Am vreo 3-4 perechi de strampi albi.
Pantofii cumparati ieri sunt marimea...tineti-va bine...36!!!
(evident e gresit, dar si asa socul a fost maxim)

Maria avea o dilema "...si cand vine iarna o sa pot sa port cizmele daca sunt roz?!?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu stilouri am luat un bic si un schneider - sa vedem care ce si cum. nu e niciun probat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Monica, noroc cu tine... Am uitat de ciorapii0 grosi, multumesc! Si chiar asa, cu incaltaminte roz oare au voie?

Roxana - ce frumoase sunt pozele... si noua ne place tare mult cherhanaua de acolo, vara trecuta a fost minunat. Anul asta s-au mai extins, ultima data a durat mai bine de o ora sa vina aperitivul... si nici macar nu era weekend Asa ca ne-am reorientat catre cea de la Vadu

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Eu i-am promis ca o sa se duca la scoala cu cizmele roz cand o sa vina iarna...

Noi avem vreo 4 stilouri, un my pen de la herlitz (am o senzatie ca nu o sa reziste prea mult ) un bic si un schneider
Si un borcan maaare de rezerve.
Si evident un pilot d'ala care se sterge
Duminica seara dupa un weekend de cumparaturi se minuna "Mami, ale cui sunt astea?! Ca eu nu am nevoie decat de un stilou!"

John s-a dat serios in barci...i-a luat vreo 30 de caiete tip (1 si 2) "Tu nu vezi ce subtiri sunt!? Cand o sa incepem sa rupem foile nu mai ramane nimic din astea!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

deci: luni dupa masa ne vedem cu toatele si prezentam fotografiile scolarilor si ne reintitulam scolari de iul aug 2004 ????

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta
Roxana - ce frumoase sunt pozele... si noua ne place tare mult cherhanaua de acolo, vara trecuta a fost minunat. Anul asta s-au mai extins, ultima data a durat mai bine de o ora sa vina aperitivul... si nici macar nu era weekend Asa ca ne-am reorientat catre cea de la Vadu

merci frumos. noi nu mergem niciodata infometati la pescarie . e regula de baza... na, ne-am obisnuit. e intr-adevar minunat acolo.

Mergi la inceput

Daria, tu vrei sa plang si in direct si in reluare...?!

Eu verific aparatul foto, camera de filmat, acumulatorii...am intrat in linie dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Roxi, foarte frumoase pozele, imi venea sa intru in monitor sa bag un deget in apa :)
...iar eu sunt mare fan Eva ta, iti vine sa o mananci

Cristal, vazut scolarita, zestre zici? Ne luam la intrecere? :)
3 treninguri, 7 camasi, 5 perechi blugi (doar 3 noi, primiti de ziua lui), 3 polo cu maneca lunga, 3 perechi de pantofi, adidasi, 2 ghiozdane, 4 stilouri noi, 6-7 din colectia copilariei mele, am luat-o razna cu totul...

Daria, nu putem sa scriem bobocei sau piticlontzi de scoala, asa, sa para mai mici? Bocesc de pe acum :)

Mergi la inceput