Scolari de iulie-august 2004 * 78*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
am luat uniforma ieri, sunt multumita, ii vine bine.. e copchilu fericit. ne vedem la scoala luni
Ema, se mai intampla din pacate. daca parintii sunt ok cu asta... si profesorii.. restul se adapteaza.
Lia da ce ai frate? daca-ti deschizi vreo afacere scrie aci sa ne dam cu parerea
sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Heiii... ce v-am mai cautat! ma uitam dupa copchilasi si ce vezi... v-ati smecherit :))
Am fost aseara la sedinta cu parintii, mi-a placut! Ne-au prezentat materiile adica suedeza, mate, engleza, sport, si o materie care se cheama tema pt ca lucreaza in anumite perioade cu anumite teme, acum de ex au tema prietenie, discuta despre ce inseamna un prieten, cum te porti cu prietenul, etc. aici sunt incluse muzica, desen, stiintele naturii (pt ca au si teme gen apa de ex si atunci fac diverse experimente), st sociale, la nivelul lor desigur. La mate cica tot anul fac numai adunari si scaderi cu numere pana la 10 Eva le-a fumat de mult pe astea dar ei zic ca toti trebuie sa inteleaga ce fac, sa simta matematica, nu e important sa treaca mai departe ci sa-si faca o baza sanatoasa. total de acord. ca urmare au adunat material didactic (macaroane, pietricele, conuri din parc) si s-au apucat de socoteli. La suedeza iau cate o litera pe rand, acum au S si o cauta in cuvinte. dupa ce termina toate literele vor incepe sa lucreze cu grupuri de cate doua. Si primesc in fiecare saptamana cate o carticica de citit, cateva pagini cu cate trei-patru randuri text. Unii citesc bine deja iar cei care nu stiu cauta cuvinte pe care le inteleg. La scris aici se incepe cu litere de tipar, pe cele mari le stiu toti, acum le invata pe cele mici. scris cursiv de mana se face prin clasa a treia daca imi amintesc eu bine de la Mara. Cam astea sunt lectiile pe care le fac deocamdata, acasa primesc numai carticica de citit si ne-au rugat cand avem timp 10 minute seara sa ne uitam cu copiii pe ea. In rest, primim ca si pana acum scrisori in fiecare saptamana cu ce s-a intamplat si ce mai urmeaza, plus ca au un jurnal care vine vinerea acasa si povestesc acolo despre scoala. O sa-i fac o poza sa vi-l arat, aici toti copiii au asa ceva pana in clasa a 6-a skoldagsbok ii zice, si mi se pare foarte util.
Eva e happy in orice caz si zice ca cel mai bine e la after (fritids pe limba noastra, adica free time) pt ca sta numai in curte si se zbenguie plus ca ieri a inceput la flaut si acum imi face gauri in cap sa-i cumpar flaut pana sapt viitoare!
V-am scris o multime, nu stiu cat de interesant e, mie mi-a placut mult atmosfera aseara, noi ne cunoastem deja de cativa ani cu multi dintre parinti asa ca nimeni nu e stingher.
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Cori suna ff bine ce zici tu acolo. hahaha misto faza cu flautul... va faceti cu Piper of Hamelin acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani de Sf.Maria!

Aseara am fost la medicul de familie, mi-a indicat sa merg cu Matei la doctorita de care spunea si Carmen sau la vecinul nostru, care e pediatru cu specializare in gastroenterologie si boli de nutritie.
Am fost aseara la el si ne-a spus sa lasam copilul in pace pe raspunderea lui, TGO marit nu inseamna afectare hepatica atat timp cat TGP este normal. Concluzia lui a fost sa lasam sa treaca o perioada, sa asteptam un moment in care Matei nu a luat de ceva timp nici un medicament si sa facem un set complet de analize.

Va pup, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani de Sf Maria
Cori-ceea ce povestesti despre scoala suedeza e un vis prea frumos pentru noi...de cand cu scoala asta (care nici n-a inceput si am si inceput sa ne lovim de anumite deficiente de organizare) am inceput pentru prima data in viata sa regret ca am spus un nu atat de categoric emigrarii...
Inca nu stim nimic despre repartizarea pe invatatoare, doar ce se mai aude pe la colturi...totul este tinut intr-un maxim secret pana luni dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cori sa ne mai povestesti!!! Suna asa de bine..seamana cu sistemul american..deci suna a...CIVILIZATIE!
Irina si parca mai spuneacineva ..nu stiti invatatoarea?? He,he,,si eu credeam acum 2 sapt. ca sunt singura! Bafta!
Monicule baga niste poze!
Liliana nu ati mai venit la mare??
Many spor in noul an !!
Lia care-i treaba?????

Noi suntem pregatiti pt scoala..cu inavatatoare toto conversez de 6 luni..Luca o cunoaste si o place..deci suntem ready!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LMA Mariilor

eu am intrat intr-o faza de hiperhappy, sper sa fie totul bine luni, sa reusim sa dezbatem tot la sedinta si sa-i placa Giuliei
Tineti-mi pumnii pt sambata pt party sa fie totul ok.

Ina, pumnii stransi-stransi pt luni

Eu am ramas cu capul la scoala lui Victor de Andries, cu bazinul de inot, uof, cata invidie am acum

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI de Sf.Maria!
La noi la scoala azi este zi de comisie pentru acreditarea finala...sper sa fie totul ok!
In rest ce sa zic, vom vedea de saptamina viitoare - trebuie sa intreb si eu la ce ora este deschiderea festiva!

Amironeanu - nu le-am luat paturi suprapuse - intai pentru ca avem destul loc ca sa punem doua paturi, apoi pentru ca in citiva ani fiecare va avea camera lui si atunci unul din paturi il vom muta in cealalalta camera si nu in cele din urma pentru ca niciunul nu s-a aratat direct interesat de dormit la "inaltime"...
Lia - pai iar ne parasesti? Ce dileme ai, poate te putem ajuta sau macar sa ne dam cu parerea??
Roberta - sanatate multa lui Matei!
Corina - lasa ca e frumos flautul!!!
Ema - nasoala treaba cu sarcina la asa virsta frageda...nici nu vreau sa-mi imaginez...
Fug la treaba...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

din ce am citit eu pe la subiectul special de clasa I sunt si alte persoane in situatia asta cu ne-stiutul invatatorului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi imi pare rau ca nu am citit de acum cateva zile...nu te impacienta!! Valorile acestea nu arata decat o solicitare hepatica post medicamentoasa! pentru hepatite valorile trebuiau sa fie mari (ma refer la faza acuta nu cronica)..

Mergi la inceput