Scolari de iulie-august 2004 * 78*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Noi avem ca unic optonal flautul... nu e chiar idealul meu pentru un baiat, dar poate ii dezvolta ceva cultura muzicala. Matei e dezamagit de lipsa sahului, sa nu mai spun ca era indragostit de "Micii exploratori" la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Fetele, am o rugaminte total off the topic. Trebuie sa public un anunt de angajare intr-un ziar din Sibiu.
Puteti sa imi indicati cea mai "vizionata" publicatie locala de gen?
Mitzu, o sugestie?

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hihihi... si noi avem flaut, dar Eva vrea sa mearga iar mie imi convine ca nu trebuie sa o duc eu. Am renuntat deocamdata la vioara pt ca ne aglomeram prea mult programul, asa ca a ramas cu tenis si tir cu arcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

daca google-esti pe anunturi angajare sibiu primele care apar sunt
www. sibiul. ro
anunturi. tribuna. ro
www. jobsibiu. ro
www. anunturidinsibiu. ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci se observa titlul, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da da da, like like

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tocmai m-am intors de la magazinul unde am comandat mobila pentru camera lor, cea de care va ziceam - biroul il au pe stoc si il vor livra marti, paturile si scaunul insa mai dureaza - undeva la inceputul lui octombrie vor fi livrate si ele.
Mobila este www.flexa.dk/Romanian/Produse.aspx" target="_blank"> asta - eu una sunt multumita, sper sa le placa copiilor si cind o vor avea acasa, la magazin le-a placut mult!

Mi-au dat de la scoala si setul complet de uniforma - cred ca directoarea nu s-a putut hotari la o culoare - avem tricou in albastru si negru, avem camasa in carouri albastre si rosii, camasa si tricou alb, cravata bleu, pantaloni bleumarin (doar lungi, eu i-am sugerat sa aleaga si o pereche de pantaloni scurti, gen bermude).

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

sa fie intr-un ceas bun !!! bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

f tare mobila..este gen Ikea..si merge f bine pentru baietei..Am pus si eu in functiune biroul..am montat planetele pe tavan...mai avem corpurile de iluminat la el (le-am luat de la Ikea),cumparat lampa de birou...nu-s impacata cu covorasul pe care-l are ..dar asta este..

am ramas surprinsa ca o prietena din Buc sa ma intrebe daca-l dau pe Luca la scoala 29 pt ca acolo s-a facut o clasa din copii ai caror parinti sunt majoritari medici ..si fix la scoala asta merge..si am o banuiala ca asta-i clasa,....nu vreau cu majoritate parinti medici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, sa le stapaneasca sanatosi!

Roxana, am vazut :)...parca mai ieri ne mutam la forumul asta...

Olivia, superclasa...invata chimie si biologie dintr-a doua...hihi (nu te supara pe mine)

Trebuie sa fac fotografii cu mobila Mariucai (noi o avem de vreo 10 zile). Desi intentionam, nu i-am schimbat covorul si perdeaua (mai ales) ...n-am avut timp sa ma duc prin magazine.

Am facut pana acum dormitoarele, holul si mobila din baie, daca nu-mi place n-am ce face pentru ca e design-ul meu si nu am pe cine sa dau vina...hihihi

Mergi la inceput