s-a stins marele pediatru chirurg PESAMOSCA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ce multe lectii de viata a lasat acest om.
Si-a implinit menirea personala minunat!

Cu recunostinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Da, un mare om, un gigant al medicinei !
Am pasit pe portile spitalului Budimex , cu multi ani in urma, cu copilul in brate ,nou nascut, mai fusesem si pe la alti medici care dupa stabilirea diagnosticului deformatie congenitala ale ambelor picioare (gambelor) imi sugerasera sa –l las asa pana ce va implini 3 ani apoi sa se intervina chirurgical pentru corectare. O ruda de-a mea mi-a sugerat sa-l caut pe d-l dr. Pesamosca (ii fusese profesor la facultate) . Asa am facut , l-am cautat, l-am asteptat, era in operatie ,asistentele care ma tot vedeau pe holurile spitalului ma indrumau catre alti medici, am refuzat, il vroiam numai pe el . Am intrat in cabinetul dumnealui,s-a uitat la piciorusele fiului meu si mi-a spus: ,,Draga mea, se rezolva , stai linistita numai ca trebuie sa ai rabdare! .......... 2 saptamani in cizme gipsate cu o saptamana pauza ,timp de 7 luni, apoi mai vedem ce se va intampla. Il vei duce la masaj si ar trebui sa inveti sa-i faci si singura mai ales dupa baita.Vii la control in fiecare luna in saptamana de pauza .”

Niciodata nu a primit bani ,la inceput m-am suparat (acest lucru ma facea sa ma gandesc la prostii) apoi auzisem ca nu primeste nimic.
La 7 luni, fiul meu avea picioarele perfect drepte,la aprox 9 luni mergea in picioare aproape singur.
M-a cutremurat situatia in care se afla,o pensie atat de mica pentru un asa om, un asemenea om dat uitarii ?! Pacat, mare pacat!

V-a fi primit cu bratele deschise de ingeri pentru ca el si-a incheiat misiunea pe pamant (pe pamantul nostru romanesc din fericire pt mine si copilul meu si pt multi altii)si s-a intors printre ei!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sa ii fie memoria pastrata si tarana usoara.
Cred ca spitalul in care a lucrat ar trebui sa se numeasca dupa numele lui.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

O mare pierdere, un mare om, un mare doctor!
Dumnezeu sa-l odihneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Interesant de citit:
www.hotnews.ro/stiri-opinii-10007769-mormintul-lui-pesamosca.htm" target="_blank">La mormintul lui Pesamosca...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Dumnezeu sa l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Nu auzisem de el pana in prezent!Insa...m-a cutremurat bunatatea lui, profesionalismul lui...mi-e ciuda c-a murit in mizerie..uitat de toti!

Dumnezeu sa-i aline sufletul!Si-a castigat dreptul la Rai...

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu am semnat petitia si sper sa o semneze cat mai multa lumea. era un mare vis al profesorului Pesamosca aceasta sectie si poate o vom vedea vreodata in functiune. este pacat ca desi doar datorita unor oameni cu suflet mare s-au strans banii pentru sectie, din neglijenta si incompetenta alesilor nostrii aceasta nu functioneaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput