Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 26
Bianca2503 spune:
INA!!!!!?????
ce face Ian la gradi?
Legat de carucioare: primul carucior pe care l-a avut Vladimri a fost din Bulgaria. L-am luat dintr-un mall din Varna si a costat fix 200 Leva.
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Gigelica imi place sa te "vad" mai des pe aici all~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Floricu, eu cred ca Dpc-ul e singurul in masura. Macar le fac o vizita si vad ce-i acolo. Fetele, eu sunt bine fizic, cu capul am o problema. M-a pus naiba si am citit dezavantajele nasterii naturale dupa cezariana si plang, de zici ca cine stie ce ma asteapta. Am intrebat dr (aici dr care te urmareste in sarcina, n-are nici in clin nici in maneca cu cel cu care nasti in spital) si cica ea imi recomanda nasterea naturala, desi sansa sa nasc natural e de 50%. S-a aratat chiar dezamagita ca imi trece prin cap sa cer cezariana direct. Cam asa mi s-a parut mie, ca nu indrazneste nimeni sa-ti zica asa ceva. Mai scriu maine, acum parca nu mai am putere.Keutu cheliutu |
Kea, cand tre sa bag "morcovul" de agitate??? Nici nu mai stiu sa-l fac

Tre sa incep cu tine,ca urmeaza Oli si Aris

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Nu v-am spus...Victor a inceput gradi pe 1 sept...a plans putin dimineata, dar in rest e ok. Mai mult, de 2 zile nu mai plange caci "sunt baiat male"...si ii zice lui tati :"peaca tati a seviciu,sa aduci bani sa pun a polcushol"... So,suntem pe drumul cel bun!
Cand il las plangand, plec terminata si cateva ore nu sunt buna de nimic, pana nu vorbesc la telefon cu educatoare si nu imi spune ca e ok.
Abia astept intalneala de sambata, de la Mogosoaia.
In rest, nu stiu ce sa va povestesc. Ca in seara asta Victor a adormit singur?!![]()

Si nu mai purtam pampers decat la programul de somn. In rest...kilotzei.
Si suzi sau bibe nu mai servim de o vesnicie...
E sasait al meu Piton (logic, cum altfel
) si ne innebuneste cu "de ce?!".
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
Va spun "noapte buna" si ne auzim maine.
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
simina_kin spune:
Dupa vreo luna de stat departe de calc, am deschis forumul si am zis sa mai citesc cate ceva la ghiocei
, dar intai sa fiu si eu utila![]()
cap nou 343
fericita de
ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!