Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 21
aris26 spune:
nu mai faci triplu testul?
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Aris in octombrie am morfofetala. Dar bine ca mi-ai adus aminte, caci trebuie sa-mi fac programare. Dar mai am programare pe 16 la dr meu, poate imi zice el ceva sigur ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
mama de
mic +
aris26 spune:
oooooooooo
desi o sa ma gandesc toata ziua numai la gogoshi

LA Multi Ani! sa iti traiasca si sa iti umple viata de fericire
| citat din mesajul lui simonapro La multi ani fericiti Leeloo ![]() La multi ani impreuna Ela & Dan ![]() Va fac si eu cinste cu o felie de tort, de ziua sotului. Ma bucur ca mi-a iesit bun pana la urma, ca primiul blat l-am cam ars,ca ma apucasem si de niste gogosi Acomodare usoara noilor gradinari si mamicilor ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
mama de
mic +
olishka spune:
La multi ani sot de Simona!!!
La multi ani Leeloo!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
novus spune:
citat din mesajul lui olishka La multi ani sot de Simona!!!![]() La multi ani Leeloo!!!![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
Si de la noi
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
Multumim pentru urari!

Si voua armonie si intelegere, iubire cat cuprinde tuturor
Foarte interesant articolul despre carne
Oricum nu ma omor, mie-mi plac fructele si legumele. Pana sa-l cunosc pe Dan eu n-am cumparat niciodata carne, dupa aceea insa s-a schimbat treaba
el fiind un carnivor convins, acum nici nu-mi mai pun problema sa scot carnea din dieta lui Ianis...
Stiam ca e toxica, de aceea ma simt rau dupa week-endurile cu gratare. Aseara cand am ajuns de la munte am mancat doar niste struguri.
Aris, facem galerie, cum sa nu?, scoatem majoretele la inaintare si pentru Kea
, si pentru tine
, si pentru Olga
Chiar Olga, poate s-a razgandit doctorul intre timp si nu mai vede virgula si zice ca-i fetita![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
olishka spune:
Daca faci dublu test nu prea mai are sens sa-l faci si pe triplu test. Oricum nu am mare incredere in aceste teste 
si
16+
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Si de la noi !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si de la noi!!! Si de la noi!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
olishka spune:
Ela eu sunt ok cu orice ar fi. Iti dai seama ca ar fi chiar urat sa-mi para rau ca o sa mai am un baietel. Cred ca altfel o sa se inteleaga David cu fratiorul decat cu surioara 
si
16+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Io Prevenar nu-i fac (si nici un alt vaccin decat cel "obligatoriu" de la 4 ani. Am oroare si frica mare de vaccinuri ). Pt. ce e prevenarul, ce prevenareste? |
Preveneste infectiile pneumococice, pentru 7-13-23 de tulpini... dupa cum ii spune numele. Mie ala cu cele mai frecvente 7 mi se pare necesar si suficient. (daca ma intreaba cineva
)Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Monnvas ![]() suntem bine, Pisi si-a revenit dupa doau zile de febra, frisoane si alte chestii kk cioase, Ada nu a mai facut de ieri kk moale iar eu deocamdata sunt ok, vom vedea Multumim medicului nostru de garda Mada ![]() ![]() ![]() |

Scuze ca am fost "rapida" azi la telefon, dar e mare zapaceala la noi... abia de vreo jumatate de ora am ajuns acasa...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Lucian(16.03.2009) si de
). Pt. ce e prevenarul, ce prevenareste?