Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bianca bicicleta este cu 3 roti sau cu 2 pe care trebuie sa-ti tii echilibrul. A incercat si una din aceea, dar nici o sansa

Nicky ce bine ca mai treci pe-aici. Pacat ca nu poti sa-l dai pe Nicho la gradi, ti-ar fi fost mult mai usor. Chiar, cum te descurci cu 2 copii? Mai arata-ne poze cu minunatiile tale

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

E cu 3 roti. I-a fost greu la inceput dar a fost determinat si a avut vointa. Acum isi tine echilibrul fara problema.

Aha, multu

Ieri am fost la Dechatlon. David s-a urcat pe o bicicleta din aceea cu pedale si roti ajutatoare. Era tare incantat de ea, doar ca nu stia sa dea din pedale, dadea in spate. In timp ce-i alegeam o casca de protectie, a prins el un pic smecheria, a dat la pedale in fata si s-a rasturnat cu bicicleta. S-a lovit destul de tare la cap. De atunci nu s-a mai urcat pe ea. Bicicleta i-am cumparat-o, caci am zis ca-i trece si uita de cazatura, dar acasa nici vorba sa se mai urce pe ea. I-am urcat-o sus, m-am gandit ca poate se mai urca prin casa pe ea si prinde smecheria. N-o baga insa in seama, ba chiar imi zice ca nu vrea sa se urce pe bicicleta cand o vede. O fi de la cazatura?

Mi-ar fi placut tare mult sa faca si el un pic de miscare pe bicicleta, dar nu vreau nici sa insist, daca nu-i place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus am rezervat biletele si o luam si pe Chiti Abia astept!!!

Ei la noi nu e bai, ca bicicleta este buna pana la 5 ani, pana atunci poate o prinde drag de ea. Daca nu, vine urmatorul...Poate o sa-i placa lui bicicleta

Si la mine doarme David. Pe Cristi l-am trimis sa-mi ia ceva de mancare. Tare as manca pachetele de primavara, dar nu avem asa ceva in zona. Asteptam un prieten pe care nu l-am vazut de ani buni, iar mai tarziu cred ca dam o tura prin mall si carrefour sa mai facem ceva cumparaturi.

Sfarsit de wee-kend minunat sa aveti

Mamici, maine o luam de la capat cu gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai fetelor, io-s bosumflata ca am aflat neshte chestii naspa care se intampla pe la serviciu (pe la spate, pe la spate, of cors). Si d-atunci is cu curu-n sus, ca la specializarile mele posibilitatile de angajare is limitate. Foarte limitate. Si in tara si in afara. In fine, s-a laudat sotz ca iese cu plodul dupa-amiaza, asa ca poate ma mai relaxez un pic...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Eu ma tot gandesc ce or fi facand toata ziua in Ikea baietii astia ai mei....probabil l-o fi pus pe Nicho in vreun patut de acolo la somn, ca altfel nu imi explic cum rezolva sotul meu situatia asta.

Fetelor...eu am cam lipsit o perioada, nu mai stiu...cand naste exact Kea?
Luna asta dar cand?

Olishla...multumim, am pus poze noi la semnatura in albumul Katyei...e un pic dificil dar tragem inainte asa ne descurcam, pana vine din concediu babysitter-ul nostru, adica cand imi incep munca
Ce repede a trecut timpul...mai am doar o luna si zbor la munca iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

KEA cred ca are 38s acum. Deci e pe-aproape!

Faza.

Eu ma faceam ca dorm, doar-doar o pica si injineru'. Ia asta micu' o carioca si vine la mine, ma ia de picior, imi zice: "Nu-ti fac nimica"... Si jap! 2 dungi pe piciorul meu.

Mi-a venit sa-l halesc. De drag!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Multumesc Munica...

Mergi la inceput

Chiscutza numai din astea iti combina, Monica..., al meu la fel, insa eu mor de drag cand imi zice: KATYA E UBITA MEA....la intrebarea " cine e Katya?"...eu asteptandu-ma sa imi zica : "surioara mea" asa cum raspunde celorlalti.Mie imi schimba mereu raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mai fetelor, io-s bosumflata ca am aflat neshte chestii naspa care se intampla pe la serviciu (pe la spate, pe la spate, of cors). Si d-atunci is cu curu-n sus, ca la specializarile mele posibilitatile de angajare is limitate. Foarte limitate. Si in tara si in afara. In fine, s-a laudat sotz ca iese cu plodul dupa-amiaza, asa ca poate ma mai relaxez un pic...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci tot io prima: poftiti la cafea, curaj la gradinita, o saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de la noi !!

Succes gradinarilor si mamicilor lor !!

Monnvas un mare pt tine , sunt convinsa ca pana la urma se vor aranja toate in avantajul tau !!

Sa aveti o saptamana frumoasa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput