Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aoleu, Monvass, bietele femei...io credeam ca e ceva gagicareala cu tufete de-ale noastre Si cum poti sa spui ca n-ai facut mare branza cu viata ta, vrei bataie?!
Bianca, te-o sunat shefu' duminica cu noaptea-n cap sau cum?
Anaan, felicitari pentru apreciatul mamut!! Dupa ce-l publici (ca-l publici nu?) vreau volum cu dedicatziune!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Noi ieri am facut putina curatenie ca se cerea si apoi am plecat la plimbare, am revenit si am sperat ca Ada se culca regulamentar dar abia pe la 16,30 i-a venit somnul, a fost bine pana la urma ca aseara am putut sta si noi mai mult la pizzeria noastra cu loc de joaca unde era plin de copii si Ada a fost in largul ei !!
Aaaa si ne-am gasit si motiv de sarbatoreala ieri: am facut 2,5 ani !!
Astazi avem tot program de voie, astept sa se trezeasca si apoi mergem la cafea in parc dar cred ca putem comanda o supa deja la ce ora o sa fie

Ilinca, felicitari tufato pt zacusca !! eu clar nu am nimic in comun cu zona gatitului, fac doar de nevoie si fara nicio placere asa ca se vad si rezultatele
Bianca cred ca se referea la Vladimir ca fiind seful ei cel mai important

Anaan, felicitari si tie pt bulion, ce daca a iesit mai lichid? lasa ca-i bun !! si succes cu mamutul ca m-am saturat eu de el

Monnvas, cum adica nu ai facut nimic cu viata ta ?? ai innebunit sau ce ? sper ca era o gluma, nu?

V-am si sa aveti o duminica frumoasa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

Noi ieri am fost la tara. A fost de treaba agricola, d-asta de toamna. Bine...eu mi-am pastrat statutul de doamba de oras si nu am participat activ. Pe Rares l-am lasat sa faca ce vrea (a cules rosii - bune de mancat - si le-a dat la porci. Tare incantat a fost...spre disperarea soacramii, apoi a prins puii, a pupat pisica...spre disperarea mea) . A alergat prin curte si s-a bagat in toate ca "musca in lapte". S-a simtit in a l 9 lea cer...A cazut rupt pe la 3 dupa amiaza. Abia a mancat.

Acum...ce parere aveti despre el...mi-a zis sa ii dau drumu' la Doamne, Doamne...adica la Trinitas. Butonand telecomanda am trecut si pe acolo si cred ca i-a atras atentia cantarile caci in loc de desene animate (cum ar fi normal, caci eu aia ii cautam) a zis sa ii dau la Doamne, Doamne...Ei, acum ascultam slujba.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aoleu, Monvass, bietele femei...io credeam ca e ceva gagicareala cu tufete de-ale noastre Si cum poti sa spui ca n-ai facut mare branza cu viata ta, vrei bataie?!
Bianca, te-o sunat shefu' duminica cu noaptea-n cap sau cum?
Anaan, felicitari pentru apreciatul mamut!! Dupa ce-l publici (ca-l publici nu?) vreau volum cu dedicatziune!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Vladimir e seful meu. Singurul! In fata lui nu pot sa comentez nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare si de la noi!

Floric ce tare e Rares

Noi ieri am umblat toata ziua dupa bicicleta, am gasit-o, am adus-o acasa, dar nu prezinta nici un interes Zice ca-i buna pana la 5 ani, asa ca nu-mi fac griji, sper sa o foloseasca pana atunci Cum i-ati invatat pe ai vostri sa pedaleze? caci David nu da decat in spate...

Astazi nu stim ce program avem....

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

Mergi la inceput

Olishka, noi avem bicla fara pedale. Vladimir nu stie sa pedaleze si nic nu vrea pe alte bibiclete pe care se mai urca in parc. Facem muschi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cucuiete!
Totul bine pe aici? Va intreceti in ale gatitului? Eu ma laud doar cu o ciorba de gaina pe ziua de azi. Am ramas numai eu cu Katya acasa, ca azi e ziua lui NICHO CU TATI, duminica mai stau si ei ca barbatii...mananca la Ikea, hi hi hi! Treaba lor.

Mmmm, ce pofta mi-a venit si mie de zacusca, Ilinca, bine ca ti-a iesit buna ca mi-ai dat un impuls.Maine ma apuc si eu de treaba.Anaan, bulionul tau nu mi-a starnit nimic, dar lasa ca e bun si ala pt ciorbe, mama, mama .

Tufete, atat de mult as fi vrut si eu sa il dau pe Nicho la gradinita, insa nici in toamna asta nu mi l-au luat. Atat de rau e pe aici cu chestii de astea ca imi vine sa imi iau campii. Pana nu faci un punctaj, nu intri, iar noi il avem si pe cel de la inscrierea de anul trecut...s-a cumulat si degeaba, prioritate au altii, mai saraci mai cu multi copii, mai cu probleme de handicap etc, nu noi astia normalii.
In concluzie il mai tin si anul acesta acasa pe mister si de la anul sper sa mi-l ia la "scoala materna" cum se numeste gradinita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca bicicleta este cu 3 roti sau cu 2 pe care trebuie sa-ti tii echilibrul. A incercat si una din aceea, dar nici o sansa

Nicky ce bine ca mai treci pe-aici. Pacat ca nu poti sa-l dai pe Nicho la gradi, ti-ar fi fost mult mai usor. Chiar, cum te descurci cu 2 copii? Mai arata-ne poze cu minunatiile tale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bianca bicicleta este cu 3 roti sau cu 2 pe care trebuie sa-ti tii echilibrul. A incercat si una din aceea, dar nici o sansa

Nicky ce bine ca mai treci pe-aici. Pacat ca nu poti sa-l dai pe Nicho la gradi, ti-ar fi fost mult mai usor. Chiar, cum te descurci cu 2 copii? Mai arata-ne poze cu minunatiile tale

E cu 3 roti. I-a fost greu la inceput dar a fost determinat si a avut vointa. Acum isi tine echilibrul fara problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Noi ieri am umblat toata ziua dupa bicicleta, am gasit-o, am adus-o acasa, dar nu prezinta nici un interes Zice ca-i buna pana la 5 ani, asa ca nu-mi fac griji, sper sa o foloseasca pana atunci Cum i-ati invatat pe ai vostri sa pedaleze? caci David nu da decat in spate...

Olishka exact asa am patit noi cu celebra tricicleta pe care am adus-o tocmai de la Buc si acum zace in garaj, zice Ada ca e prea mica pt ea dar pana sa o cumparam ne batea la cap toata ziua cu tricicleta, cred ca o pun la vanzare

La noi se doarme si apoi iesim in parc ca e o vreme superba !
V-ati rezervat biletele alea? noi din pacate nu putem veni, Pisi e super ocupat pana prin 15 dec

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput