Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 20
alina023 spune:
Simona, la multi ani pentru micuta ta!
Nu stiu cine si in ce fel te-a jignit, dar iti spun doar ca stiu si eu sentimentul pe care il ai acum. :( Imi pare rau si sper sa treaca in curand.
Merg la nani si va doresc o zi frumoasa azi!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi
Diana - multa bafta la interviu si relaxare placuta cu Yoga
Dana - iti tin pumnii la medic - sa fie bine (am sa incerc sa intru si pe FB sa vad pozele de la intalnire) - multa sanatate iti doresc!
Alina - mult succes la examen!
Va tzuck cu drag si o zbughi - azi "chiulim" de la sc din cauza mea... am "pescuit" un virus... (ieri seara la ora 8pm eram deja in pat cu o stare de oboseala asa lesinacioasa, cu frisoane si dureri in tot corpul, inclusiv deasupra ochilor!... in plus eu care am un stomac de "strut" am avut un drum fulgerator la baie ... azi de dimineata m-am trezit doar cu o durere apasatoare de cap si am luat rapid un Sudafed... care a facut minuni... ma simt ca "noua" - dar n-am cutezat sa ma aventurez la cele 4h de calatorie... asa ca stam acasa)
columbiana spune:
salut fetelor,
Cristina, voi simbata veti fi la Letendre? Alina, voi cind incepeti?
tin pumnii, sa vad cum va fi (cred ca te sun apoi Christina sa intreb ce le-a dat)
mai sunt doua zile si tot mai foiesc daca sa-l inscriu pe Tudor la Ville Marie sau nu pentru simbata sa vada cum e, inainte sa intre direct la Mont Saint Louis pe 15 octombrie unde-i important;
am gasit si o scoala alternativa ca ultim recurs, Le Vitrail, dar e aproape de Hochelaga, ce fac eu de acolo pina-n Laval zilnic .
Simonna ...miss you!
Lorelai, sanatate!
Diana, cum a fost?
Dana, bafta cu dr!
Alina, imi place cum scrii, degaji optimism; tine-o tot asa!
Mihaela, La Multi Ani lui David; ne-ai lipsit la intilnire!
zi buna,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Exclusive spune:
Ana, eu zic sa-l inscrii pe Tudor la Ville Marie sa vada cum e ... un deja-vu n-are ce dauna.
Iti multumesc inca o data ptr. Liliana - ce cadou frumos! Fata sta bine cu moralul, mai demoralizata sunt eu, nu stiu ce am, cred ca mi se trage de la racilele examenelor din comunism, cand trebuia sa fiu prima sau a doua pe lista de admitere sa vada si vecinii care nu aveau copii dar veneau totusi sa citeasc listele Cand imi aduc aminte tratamentul a-la-Roamania, "daca nu intri, maturatoare ajungi!!!" si bataile preventive ptr. a nu veni cu note mediocre acasa ... mi se face rau ... in tot cazul, eu ii fac lui Liz masaje de relaxare, azi am dus-o la filme ... da, trebuie sa ne facem curaj si sa ne repetam ca e loc ptr. toata lumea sub soare
alina023 spune:
Lore, multumesc pentru urare! Sper sa fi fost ok...eu asaa zic. :)
Iti doresc multa sanatate!
Ana, optimismul asta m-a scos intotdeauna din belele. Sper sa nu ajung vreodata sa spun ca nu este suficient.
Va tin pumnii pentru puii vostri studiosi si le doresc mult succes! Imi inchipui prin ce emotii treceti..
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei