Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 18
Simonna spune:
Ladies, bine v-am gasit!
Mi-a cazut tare bine intilnirea de vineri!
Eu intru sa va spun ca iau o pauza de DC, nimeni pe Sezatoare n-are nici o vina, cineva pe la alt subiect mi-a scos cuvintele din context, a generalizat big time si a facut subiect separat, sint o mama ingrozitoare daca e sa te iei dupa Aceea.
Nu ma iau, imi cunosc copilul si e mai mult decit puteam eu sa-mi doresc, sint mindra de el si inghit cu fulgi cu tot pe oricine il atinge cu virful degetului. Si mai stiu ca sint exact mama de care avea el nevoie ca sa ajunga la stele, daca vrea si el.
Dar imi sta in git cind intru pe DC gindul ca oricine poate sa iti ia cuvintele, sa le interpreteze dupa bunul plac si pe urma sa se dea in barci. Ma lupt cu feelingul asta de citeva zile, de cind am vazut subiectul doamnei cu pricina, intru pe DC si ies, pur si simplu nu imi face placere sa fiu pe DC.
Stiu ca pot sa vin doar la Sezatoare, dar daca tot deschid DC dau sa merg si la alte subiecte, pe urma imi aduc aminte si mi se amaraste.
Cum stiu ca, in mod normal, imi place pe DC si e unul din locurile mele favorite din virtual, chiar sper sa imi treaca. Dar acum imi iau o pauza, imi propun sa nu deschid DELOC forumul pina cind libera asociere cind gindesc "DC" n-o sa mai fie "hm, nu vreau sa merg acolo".
Stiti de unde sa ma luati daca aveti nevoie de mine.
Si nu cumva sa va intilniti fara mine, please, please!
I'll be back :)
Va sarut!
Simonna
columbiana spune:
Despre ce subiect e vorba? nu pot sa cred, eu cind ma gindesc la Radu cit e de perfect mi se pune un nod in git, ai de ce sa fi mindra! nu mai vorbesc de frumusetea mica
ce idiot poate fi internetul asta!
gata am gasit; trebuie lamii sau jemonfichism ca sa rezisti la pishihologia internetica a fiecarui studentas;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mamitzica spune:
Simonna nu-ti bate capul.Pe mine de mult ma lasa rece toate psiho analizele de 2 lei facute de cucoanele astea a caror copii sint perfecti,netraumatizati,neconstrinsi si fericiti cit incape iar 2 zile mai tirziu scriu un mesaj disperat ca ele nu stiu ce sa se mai faca cu copilul.
Frumos ar fii ca sa facem schimb de pareri,metode etc si sa invatam ceva una de la alta nu sa ne dam in cap cu variate ustensile/legume sau obiecte.
Pe partea cealalta unde mai gasesti asa un forum activ si distractiv decit pe DC.
Ktrinel spune:
...s-a gasit madam cititoare pe-din-dos sa evalueze metode si sistemul de "constrangere" de aici....nu ti se ridica nici pana la nivelul gleznei Simo ,nu ar trebui sa pui la suflet...madam vorbeste /isi da cu parerea chiar din romania, tara in care au picat 80% la bac si singurele metode de constrangere au ramas cele de genul : "fa asa-si-pe-dincolo poate ajungi si tu ca moni, zavo, etc.." si alte pitipoance de-acolo.
oanagabriela spune:
Mai avem un sarbatorit in septembrie...David, baiatul lui Mihaela
"La multi ani!" David sa cresti mare , sa aduci numai bucurii parintilor si sa ai mult noroc Si multa bafta la scoala
delphin spune:
Simona Ignore mama, asa cum zice Katrinel!
Tu ai cu ce sa te mandresti "en attendent"!
lorelaim spune:
La multi ani cu sanatate si noroc Addison, Nelia si David!
Sa va fie de bine intalnirea Aveti poze? Unde le putem vedea?
Simonna - de cand sunt pe DC am remarcat ca exista mari "maestrii" in rastalmacirea vorbelor spuse/scrise. Sincer - nu se merita sa pui la suflet toate rautatile si meschinariile ce se scriu. Pe multi dintre cei ramasi ii roade rau de tot de reusitele celor plecati. Crezi tu ca cine te ataca nu a citit si pe la Sezatoare de reusitele lui Radu (la examene)? Adevarul - confirmat si de viata reala si de studii este ca parintii au un rol FUNDAMENTAL in reusita copiilor in viata. Un parinte dedicat care stie sa-si indrume copilul ii asigura acestuia un drum mai bun. Multa bafta in continuare lui radu si un tzuck puiuteti mici.
P.S. Nu ca sa fac in ciuda nimanui (Doamne feri) - ci ca doresc si eu sa ma mandresc cu un mic succes personal - cu Yoga zilnic am reusir 2kile-n-doua sapt - fara dieta.
mikiion spune:
Simona imi pare rau.
Am intrat sa va spun ca este timpul inscrierilor pentru functia publica, daca va intereseaza:
Quebec, pentru studentii in ultimul an: http://www.carrieres.gouv.qc.ca/place-aux-etudiants/etudiants-finissants/index.html
Federal: Nu trebuie sa fii student, doar sa ai o diploma postsecundara.
http://jobs-emplois.gc.ca/grad-diplom/jobs-postes-fra.htm
By
delphin spune:
Hi, M-am incins si eu pe la subiecte!
Ce sa-i faci...cainii latra, oaia paste! Asa si acolo!
maru spune:
Simonna, nu tine cont de toate tzatzele si psihologia de internet! Esti o mama grozava, si ai 2 copii super reusiti! Astea's verzi de invidie!