Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Simo, Rox, pe ai vostri i-au pregatit cu ceva la scoala in clasa a sasea pentru examen? scot fum pe nari mai, tara arde si baba se piaptana, inteleg ca nu-i ajuta cu nimic dar sa le puna bete-n roate : copilul scrie de 2 ori temele care nu-s la zi (univers social, istorie de benzi desenate in secvente- desene, da , si alte bazaconii cu care-i f-te de nu-si pot pregati examenul; eu le-as lasa naibii dar Tudor plinge ca cine merge cu ele nefacute e scos pe coridor cu pupitru cu tot sa si le faca, in timp ce ea preda altceva... Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Aha, stiu ce zici. Banda aia desenata am urit-o cu spume, intii au facut o ciorna, pe urma au trecut-o pe curat in format mic, pe urma au trecut-o pe curat in format mare. Pe urma, bazat pe povestea aia au facut o compunere si au cautat pe internet despre animalul - erou de BD. Asta a fost singurul lucru bun. Copilul a luat 80% overall, ca aveau lupii ochii shashii in desene... A fost supra- dezamagit si in proiectul urmator si-a bagat piciorul si tot 80% a luat, ca fresca lui era prea complicata...
Dar depinde mult de invatatoare, la noi povestea cu banda desenata a fost intr-a cincea, cind invatatoarea avea o obsesie si au piedut timp cu artele desenate de nu-i drept... Aia de-a sasea i-a adunat la prinz de 2 ori pe sapt pe care elevi aveau bunavointa sa renunte la pauza si i-a pregatit pt examenul de connaissances generales. Altceva n-a facut special pt examen.
In schimb eu i-am spus fest si in fata ca Radu nu calca la scoala sa saptamina dinaintea examenului. Si-a fost de acord ca e bine ce fac si-a zis ca ma suna daca e ceva important. Si cred ca Radu s-a dus citeva ore la scoala pt nu-s ce test maretz, ca ne-a trimis ea mesaj printr-un coleg.
N-ai incotro, trebuie sa-l lasi sa-si faca temele... Cind are primul examen?
Simonna
Doloress spune:
La multi ani Soimita noastra draga, Sofia. Pe unde umbli Delia79? Hai ca s-a revigorat sezatoarea.
MIKI - stiu, si al meu tata face crize urata, cu umflat picior si facut negru negru. La el e din alimentatie. Si nu inteleg de ce se incapataneaza sa manance numai prostii. Am tras cu ei aseara o cearta, s-au suparat pe mine ca nu mananc salamuri si preparate (facute de el, are afumatoare si isi face tot felul de minuni) I-am zis ca eu respect regula nutritionistei, adica carne cat pumnul meu de doua ori pe zi si gata, Ba chiar acasa am zile intregi fara carne. Mai mult nu mai pot manca. Si nu ma inteleg si pace. Ca o sa am un copil retardat ca numai carnea il ajuta sa-si dezvolte creierul. In fine, diferente mari de mentalitati. Si eu ii iubesc tare dar nu pot sta cu ei in aceeasi casa prea mult.
DANA - mereu ma minunez ce copii buni si responsabili ai tu. Cum facusi ca eu am mereu cosmarul asta, cum sa tin copilul departe de droguri, chiar de astea usoare.
cge spune:
Roxana, of, imi pare rau de entorsa.
Cred ca stii si de gelul cu arnica, ajuta ptr vinatai.
Delia, "La Multi Ani" soimitei.
Laura, admiratia ptr sleep-over cu atatea fete.
Noi am avut sambata prima "pijama party" a Ancutei, si le-am tinut de mana pana au adormit si pe ea si pe amica ei.
Asa ca ptr cel putin 1 an, nu mai repetam (sper)
Multumesc de urarile de ziua Ancutei.
Eu am stat ieri acasa, am avut si io zi pedagogica. A fost minunat, mai greu cu adaptatul azi la scarbiciu.
Ati vazut ce frumos e cand stau acasa, nu ?
O zi buna,
Diana2007 spune:
La Multi Ani Sofia ! Sa va traiasca soimita Delia, mai poveste-ne de voi !
Roxana, nasol ... Sper macar sa fie la piciorul stang ca sa poti conduce masina ... Eu am avut entorse la ambele glezne si amandoua s-au soldat cu ghips (cred ca asa se scrie, e vorba de pansamentul ala cu var) pentru ca se si fisurase ceva pe acolo. E bine sa faci totusi si o radiografie. Sanatate !
pitilache spune:
Multumesc de gandurile bune!
Diana, da, am avut noroc intr-un fel ca-i piciorul stang si intradevar pot conduce fara probleme si e mana dreapta pe care am pus-o jos si cum eu-s stangace ma afecteaza mai putin. O sa caut gel si pastile cu arnica la Jean Coutu.
Ana Seba nu a avut nici un ajutor de la scoala pentru secundar, ca ei oricum aveau locul asigurat la secundarul de la Beaubois si nu-si doreau sa le plece elevii in late parti... chiar i-au intrebat daca dau examene si in alta parte si de ce...
Exclusive tu intrebai de examenul de la Beabois, Seba si Radu au dat examen in clasa a 4a de primar ca sa inceapa din a 5a cand se face o clasa noua, la fel si fetita lui Simi anul trecut. Si cred ca difera ca structura de examen pentru secundar. Nu au avut compunere la franceza, doar o dictare de cuvinte, ceva gramatica si cateva probleme la matematica. Din cate imi aduc aminte conta in % mai mare buletinul din ultimii doi ani la franceza si matematica decat examenul respectiv, dar nu mai tin minte exact proportia, poate isi aduce aminte mai bine Simi, ca Alice a dat mai de curand. Multa bafta la examene!!!
pitilache spune:
La multi ani, Sofia! Sa-ti traiasca Soimita, Delia!
La multi ani cu intarziere, Ioana de Laurajr!!! Sa va fie de bine petrecerea!!!
Ce de sarbatorite luna asta!
Podeanu spune:
Rox m-am gindit la tine dar n-am mai apucat sa scriu. Iti doresc sa-ti treaca repede si la picior si la mina. Te pup asa pe viu ca nu am emoticoane din alea pe iphone. Simona vin la intilnire chit ca stau in genunchi la masa. Exclusive ai luat-o pina la urma de la Costco? Mie mi-au livrat-o vineri dar nu era nimeni acasa asa ca acum o vor livra la un Sears linga mine. De abia astept sa ma dau peste cap. La multi ani soimita de Delia!
pitilache spune:
Dana merci mult, stiu ca te-ai gandit! Si mie mi se-ntampla fff des cand citesc sa 'raspund' in gand si apoi uit sa mai scriu, dar de gandit, ma gandesc!!!
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Dana merci mult, stiu ca te-ai gandit! Si mie mi se-ntampla fff des cand citesc sa 'raspund' in gand si apoi uit sa mai scriu, dar de gandit, ma gandesc!!! Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain) |
Fix asa si eu... citeodata mi se intimpla sa gindesc pe FB si atunci nu asa de evident pe DC :))
Pup, toata lumea sa se faca bine pina vineri, am zis!
S.
carmençita spune:
cge, ce frumos,le-ai tinut de manute pe amandoua? Nu mai spune ca eu mereu am vrut o fata,mereu ma induiosesc cand povestiti de fete, ca mai face cate una o trasnaie, eu as lasa-o sa faca ce vrea, numai sa o am.
O seara placuta, maine e mijlocul saptamanii, vine weekendul, v-ati pregatit?
Carmençita
Cristian 4 ani si Alex 15 ani