Aspirante optimiste > 20 ani (712)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Seara buna fetelor, ce faceti, unde v-ati ascuns?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Mihaelafalt spune:
Buna am intrat un pic sa vad ce faceti.
Eu m-am cazat la Busteni de o jumatate de ora obosita rupta, concediul meu nu a inceput prea bine am avut accident cu masina s-a bagat una in noi dar am rezolvat numai ca am avut emotii si a trebuit sa pierdem cateva ore pentru acte.Am vizitat azi cate ceva care mi-a placut si am mers pe munte sunt asa obosita si am stat de 2 ori la o coada de nu stiu cati Km in busteni.
Va pup si mai intru nu am avut timp sa citesc si acum fug langa sot ca ne este dor unul de celalalt plus ca suntem obositi am plecat dimineata la 4-30 de acasa.
Noapte buna cand o sa citesc sper sa gasesc vesti bune.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
buna
Nu stiu ce sa zic cu testarea... eu am iesit
oricum sper sa fie cu mai mult noroc pt celelalte fete.
Bettercy spune:
Fetelor apirante, eu cred ca nu am vesti bune. Am avut o presiune extraordinar de mare in abdomen ieri, apoi a inceput sa curga sange. Am fost la urgenta nu au vazut nici o sarcina in uter(ar fi tb sa fie 6 saptamani). Mi-au facut beta si era ~1700. Astazi am fost la doctorul meu si nu au vazut nici ei nimic in uter. Beta a crescut la 2200 si le e teama ca este vreo extrauterina. Inca mai sangerez putin. Asa ca maine iar la doctor, alta ecografie ca sa se uite cu atentie la trompe, si mai mult sange luat. Nu mai am sperante sa fie sarcina viabila, singura mea grija e sa nu fie extrauterina. Facusem planuri sa plecam in vacanta peste weekendul viitor( luni e liber aici), nu mai plecam clar nicaieri. O sa dau copy/paste si dincole la odisee.
Aveti grija de voi.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bettercy Fetelor apirante, eu cred ca nu am vesti bune. Am avut o presiune extraordinar de mare in abdomen ieri, apoi a inceput sa curga sange. Am fost la urgenta nu au vazut nici o sarcina in uter(ar fi tb sa fie 6 saptamani). Mi-au facut beta si era ~1700. Astazi am fost la doctorul meu si nu au vazut nici ei nimic in uter. Beta a crescut la 2200 si le e teama ca este vreo extrauterina. Inca mai sangerez putin. Asa ca maine iar la doctor, alta ecografie ca sa se uite cu atentie la trompe, si mai mult sange luat. Nu mai am sperante sa fie sarcina viabila, singura mea grija e sa nu fie extrauterina. Facusem planuri sa plecam in vacanta peste weekendul viitor( luni e liber aici), nu mai plecam clar nicaieri. O sa dau copy/paste si dincole la odisee. Aveti grija de voi. Doamne, Bettercy, ma gandesc la tine, scumpa, ma rog sa fie bine, te imbratisez tare. |
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
SS-Tzuky spune:
Of Doamne, Bettercy imi pare rau sa aud asa ceva. Poate a fost un defect cromozomial de s-a oprit asa devreme. Lasa, ca poate nu e extrauterina, poate s-a eliminat deja si de aia nu se mai vede nimic in uter...ca hormonii mai "dainuie" in organism, pina la o saptamina-doua dupa nenorocire.
Eu mai aveam inca simptome de gravida la o saptamina dupa chiuretaj.
Ma rog sa fie totul bine pina la urma Mai fa un beta in doua trei zile si daca scade, inseamna ca s-a eliminat sau e pe cale sa se elimine de la sine poate nici n-ai nevoie de chiuretaj - si apoi dupa cm poati incerca deja din nou.
O extrauterina doare te urci pe pereti, sper si cred ca nu e cazul la tine.
sa te faci bine.
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata fetelor!
hai sa va mai spun oleaca ce am facut luna trecuta diferit:
-fara cafeina- doar cafea decaf
-fara guma de mestecat (si orice alt aliment ce contine aspartam)
-fara mincare de fast food (contine lupina, care e mai rea ca nicotina)
- Aspenter (ASS 75mg sau 81mg x1/zi) pentru endometru
-daca luati Utrogestan, nu luati oral, ca nu are rost- multe efecte adverse neplacute si este metabolizat de ficat, deci oricum nu ajunge unde trebuie si daca da, doar in stare descompusa. Puneti vaginal 1xseara in pat inainte de culcare.
Despre , am "comis-o" doar o data, si atunci dimineata, dupa 20 de min am sarit la dus, ca trebuia sa plec la "prashit". Deci nush cum a reusit saracu' sa se prinda, nu imi dadeam practic nici o sansa luna asta.
O zi frumoasa tuturor!
4+ Doamne ajuta!
Monique77 spune:
'Neata fetele
TB a scazut azi cu un grad
iata si hormonalele mele:
Diagnostic nementionat in comanda
* FSH, CHEMI BIOCHIP ARRAY, RANDOX 01 4,389 mIU/ml
Interval biologic de referinta:
1)
FETE 1-9 ani: 1-4.2; 10-14 ani: 1-12.8;
BAIETI: 1-9 ani: 0.26-3; 10-15 ani: 1.2-5.8;
FEMEI: f. foliculara:1-9; ovulatie: 5-26; f. luteala: 1-9; menopauza: 30-118
BARBATI: 1.3 - 11.8
* LH, CHEMI BIOCHIP ARRAY, RANDOX 01 5,898 mIU/ml
2)
FETE 1-9 ani: 0.02-0.3; 10-14 ani: 0.1-12;
BAIETI: 1-9 ani: 0.02-0.3; 10-15 ani: 0.2-5.0;
FEMEI: f. foliculara:1-12; ovulatie: 12-104; f. luteala: 1-14; menopauza: 16-66
BARBATI: 1-8
* Estradiol, CHEMI BIOCHIP ARRAY, RANDOX 01 52,864 pg/ml
3)
COPII: Fete <10 ani: <27; 11-12 ani <45; 13 ani <42; 14 ani < 136; 15 ani < 196;Baieti <
10 ani: <20; 11 ani <24; 12 ani <29; 13-14 ani < 49; 15 ani < 67;BARBATI: 10-50 / FEM
EI: f. foliculara: 12-160; ovulatie: 85-400; f. luteala: 30-210; administrare contraceptive
orale: <100; menopauza: <45
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
racheel spune:
Buna dimineata fetelor
Va doresc si eu un capitol cu multe ||
Vreau sa va spun ca pe 25 august a venit pe lume micuta mea Anastasia-Maria, prin cezariana.A avut 2,860 Kg, 48 Cm, apgar 9.
Puteti sa ma treceti pe prima pagina.
Racheel fericita de struguras Anastasia-Maria (25.08.2011)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bettercy Fetelor apirante, eu cred ca nu am vesti bune. Am avut o presiune extraordinar de mare in abdomen ieri, apoi a inceput sa curga sange. Am fost la urgenta nu au vazut nici o sarcina in uter(ar fi tb sa fie 6 saptamani). Mi-au facut beta si era ~1700. Astazi am fost la doctorul meu si nu au vazut nici ei nimic in uter. Beta a crescut la 2200 si le e teama ca este vreo extrauterina. Inca mai sangerez putin. Asa ca maine iar la doctor, alta ecografie ca sa se uite cu atentie la trompe, si mai mult sange luat. Nu mai am sperante sa fie sarcina viabila, singura mea grija e sa nu fie extrauterina. Facusem planuri sa plecam in vacanta peste weekendul viitor( luni e liber aici), nu mai plecam clar nicaieri. O sa dau copy/paste si dincole la odisee. Aveti grija de voi. |
Offffff Bettercy ce vesti ne dai.....
poate totusi nu e nimic grav, poate nu se vede inca?...
nu abandona inca lupta...
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi