Aspirante optimiste > 20 ani (712)
Raspunsuri - Pagina 6
gabyv spune:
Da, Lore, nu e ok sa stai la soare, numai ca aici e cam frigut si mai avem si umbrela. De exemplu eu acum sunt pe plaja, dar sunt 25gr si apa are 19gr. Deci nu faceam baie oricum.
Luci, de intors 3 nu cred, ca azi e Z1 dar am auzit sa luna sept e cu noroc.
camcris spune:
SS_Tzuky felicitari pentru sarcina, sa te ajute DD sa o duci pana la capata, fara probleme iar rezultatul cu un sanatos
ne dai voie sa te trec in titlu? astept un raspuns
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
xdidi spune:
salutare fetelor ,
la mine de vreo 2 zile au inceput durerile de spate...si burta jos, doar cand sunt obosita..mai am panala ciclu si deja doare, ma doare mijlocul cand satu jos sper sa nu fi fost chist luna asta si de asta sa ma doara...sunt in z23 azi si mai am o saptamana...sper sa nu ma chinuie asa...si in plus de toate m-am si stricat la stomac, nici nu stiu ce sa mai manac!!!!
tzuky felicitari , ai simtit tu ceva, bun sfatul cu aspenteru asta luna viitoare voi lua si eu asa preventiv, cum se ia in prima zi de stimulare???
ve puuuup
draguta spune:
buna
SS Tzuky felicitari, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos
am luat si eu din pupicii de molipsire
Tzuky simptome ceva care ti-au dat de banuit???
de doua saptamani nici eu numai beau cafea
elenusht spune:
fetelor, nu ma pot abtine sa nu va spun si voua! In perioada in care tot incercam sa-l aduc pe sotul meu pe calea cea buna, un prieten mi-a spus ca ar fi bine sa merg la Manastirea Cotmeana la parintele Ioasaf ca este un parinte cu har....Nu am reusit sa ajung atunci si nici acum, insa i-am trimis pe ai mei. E foarte multa lume din toata tara, e cu bon de ordine, etc...Acest parinte nu deschide cartea insa se spune ca are acest har de a previziona lucrurile. Eu am niste prieteni care mi-au confirmat lucrul asta: unul dintre ei chiar nu se mai intelegea cu sotia dar o vroia cu orice pret, iar parintele i-a spus ca nu-i de el, ca nu e cuminte si ca el are o alta soarta, se va recasatori si va avea 2 copii...si asa a fost! si ajunge si mama sa vorbeasca cu parintele si i-a spus asa: "sotului i s-a pus in cafea sau in suc ceva si are farmece. eu spun f rar sa nu se impace, dar de data asta spun nu! fata are o alta soarta, isi va gasi alt baiat, iar el mai devreme sau mai tarziu va ramane in fundul gol, se va rata. Plus ca daca se vor impaca acum, nu va dura. mi-a mai spus sa ma intaresc sa nu ma imbolnavesc." Pe mama a si pufnit-o rasul cand a auzit faza cu ramasul in fundul gol...eu am inceput sa plang dupa ce mi-a spus ca mi s-a facut mila de sotul meu...dar lui nu i-a pasat de mine! Acum, nu stiu daca sa iau de buna ceea ce a spus parintele, daca voi mai aveti cunostinte sau stiti ceva, va rog spuneti-mi si mie! Oricum, comportamentul sotului din ultima perioada e f ciudat si parca nu ar fi el...ceva necurat s-a intamplat!
cam atat si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
lucianamoga spune:
Elena si eu am auzit de preoti cu un anumit har , dar nu am fost niciodata la unul.
Am o prietena care merge,de foarte multi ani (cred ca de cand era copil) la un calugar cu un har deosebit , niciodata nu i-a spus concret ce o asteapta in viitor , doar a sfatuit-o.Acelasi calugar cand a intrat in biserica o alta cunostinta a intrebat-o de ce e asa rea cu sotul ei , si in acea perioada chiar aveau niste hopuri de trecut , apoi o alta prietena a fost la el (mergea tot timpul acolo)si i-a spus ca e insarcinata ((ea inca nu stia)si ca va naste in iunie o fetita si asa a fost.
xdidi spune:
elenush comportamentul sotului tau este de neiertat, insa "parintele" asta nu stiu ce hram poarte , dara daca ar avea "har" asa cum zic oamenii, te-ar pune sa postesti , sa te rogi si sa te spovedesti(bine asta in primul rand)...nu mi-o luat in nume de rau , dar cred ca Dumnezeu te va ajuta fara sa mergi la vreun vraci careti prezice viitorul , in ortodoxie nu exista asa ceva...doar credinta ne mantuieste....
ma scuzati daca m-am aprins si imi scuzati si remarcile sper sa nu fi deranjat pe cineva, cat despre tine elenush , draga mea, imi pare rau de mi se rupe sufletul ca ai asa o situatie si "dopat" sau nu cu farmece am inteles ca sotul tau nu este la prima abatere si ca are o relatie pe bune cu amanta...asa ca e de neiertat!!!
chiar daca va veti impaca toata viata iti vei aduce aminte de ceea ce a facut si nu vei avea incerdere in el..iti zic asta ca om simplu, e in logica lucrurilor.
roaga-te, mergi la un preot sa te spovedesti si lasa timpul sa se astearna si sa fie mai usoara trecerea...te imbratisez cu drag si te rog sa ma scuzi inca o data!!!
elenusht spune:
mi-a dat anumite rugaciuni de facut...si nu ca a prezis viitorul ci asa m-a sfatuit...acum nu stiu nici eu..a zis ca ar fi bine sa nu ma mai impac cu el ca nu e de facut treaba! eu am credinta in Dumnezeu si sunt sigura ca voi gasi calea care trebuie.
xdidi spune:
parerea mea este sa mergi la un preot sa te spovedesti si dupa orice preot iti poate da un canon sau o serie de rugaciuni, sau iti poate zice sa te rogi asa cum simti...in ortodoxie nu sunt retete , fiecare este unic si Dumnezeu il iubeste asa cum este!!! acum mai trebuie sa facem si noi cate un pas catre El, sa mergem la biserica, sa ne spovedim, sa ne impartasim sa tinem post ...per total sa fim mai buni!
ideea duhovnicului este cea a doctorului de suflet, daca mergi la un doc iti da tratament dupa consultatie , asa este si cu duhovnicul, iti poate da tratament dupa ce vb cu el , dupa ce te cunoaste!