Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 18
Luminel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE![]() ![]() Luminel si multi inainte fara griji si probleme. |
Saru'mana Belleane! asemenea si voua!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
mi_bebelina spune:
La multi ani, Luminel, sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Deci eu am zis.....imi plac fetitele. Nu mi-as dori baietel decat pentru fericirea lui tati.Ba poate si din putina curiozitate..
Va pup sunt pe fuga!
belleane spune:
Intrebare bucatareasca: ati facut lasagna fara sa fierbeti pastele? Eu nu mai stiu dar ma chinuie rau sa fierb alea pe rand.
Lilly79 spune:
simonix ce frumos ai scris despre iubirea pt baietei si ce poza superba.Cum sa nu te topesti cand il vezi pe Robert cu o asemenea privire? Julie nu e genul care sa faca declaratii sau sa pupe, asa ca deocamdata ma multumesc cu asa ceva.
ylari nu te da batuta.Si eu zic ca sa nu te inversunezi asa in fiecare luna sa astepti ziua testarii ca asa vei fi tare dezamagita cand vei vedea negativ.Cel mai bine ar fi sa te bucuri de Eva si de familie si sa uiti de teste.Bebe va veni el la voi cand va fi momentul.
Julia a inceput gradi de luni si din pacate e deja racita.Deocamdata ii curge doar nasul, dar am oprit-o acasa si sper sa-si revina repede.
Ma duc sa spal bebe si sa ingrijesc copil mare si mucios.
Doloress spune:
Mai nu ma intelegeti gresit, normal ca mi-as fi iubit si mi-as fi alaptat fetita, daca as fi avut, la fel de mult cum imi iubesc si imi alaptez baietii, nu ar fi fost nici o diferenta. Doar ca... alaptatul, oricat am incerca noi sa-l dezbracam de sexualitate, ramane un act cu implicatii sexuale. Asa a fost de cand lumea, vezi incarcatura simbolica mare pe care o are in toate culturile lumii. Psihanalistii abia au pus punctul pe i si au spus cu voce tare ceea ce mamele si bebelusii simt de secole. De ce cand ai orgasm si alaptezi sanii incep sa curga dintr-o data? Este un mesaj pe care corpul si subconstientul ni-l trimit , oricat am incerca noi in mod constient sa=l denudam de conotatia sexuala.
Si normal, din punctul asta de vedere mi se pare mai firesc sa alaptez un baietel decat o fetita, vezi ce zice si Simonix despre aspectul sexual al relatiei mama-baiat. De aceea eu una nu pot si pace sa alaptez in public (nici macar in fata parintilor mei nu mi-e usor sa alaptez). Pur si simplu asa simt.
Dar, normal ca daca as fi avut fetita as fi iubit-o la fel si as fi alaptat-o, fara nici un resentiment.
Lorich spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
subscriu Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
hahaha...eu credeam ca-s singura nebuna!! Daca nu ziceati voi, nu as fi indraznit ever s-o spun. Vorbeam si cu mama si i-am zis ....radea mama, daaa, pasa de fifi...sunt asa de scumpe, niste gogosici. hhihihi..ce discutii pe noi!!!!
Doloress poate o hi pt ca nu citesc atat psiho, dar Doamne iarta-ma nu mi se intampla faza aia (partea a doua, cu cursul sanilor, nu mi s-a intamplat niciodata), eu sincer nu vad gurita aia infometata cu un sex sau altul. Nici nu mi-am pus vreodata problmea, nici cand sugea Robert, nici acum... pt mine subiectul e pararel cu orice erotizare. E un bebe gandac, ca are pasa-gogsica sau putoi... e cam irelevant. Da' asta's io.
Belle sa-ti traiasca fata, da, merge lasagna si nefierte, merge ff bine, s anu uiti s apui apa in tava, eu una rupeam frumos colturile, ca sa se incadreze perfect in vasul yena. Iti recomand foile d ela barilla, cu spanac.
belleane spune:
Doloress: mie mi s-a parut alaptatul o chestie absoluta fara nicio conotatie sexuala. Mai mult cred ca alaptatul genereaza o stare sublima un fel de "apropiere de rai" putin diferita de cealalta care este mult mai egoista si efemera.
aldaesme spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Intrebare bucatareasca: ati facut lasagna fara sa fierbeti pastele? Eu nu mai stiu dar ma chinuie rau sa fierb alea pe rand. Te iubim, printesa Victoria!!! |
doar daca pastele sunt proaspete (le faci tu sau le cumperi vidate), daca sutn uscate iti rogi moartea langa ele pana se fierb in cuptor...ca sa nu zic ca si restul ingredientelor au de suferit.
Esme
aldaesme spune:
| citat din mesajul lui Doloress Mai nu ma intelegeti gresit, normal ca mi-as fi iubit si mi-as fi alaptat fetita, daca as fi avut, la fel de mult cum imi iubesc si imi alaptez baietii, nu ar fi fost nici o diferenta. Doar ca... alaptatul, oricat am incerca noi sa-l dezbracam de sexualitate, ramane un act cu implicatii sexuale. Asa a fost de cand lumea, vezi incarcatura simbolica mare pe care o are in toate culturile lumii. Psihanalistii abia au pus punctul pe i si au spus cu voce tare ceea ce mamele si bebelusii simt de secole. De ce cand ai orgasm si alaptezi sanii incep sa curga dintr-o data? Este un mesaj pe care corpul si subconstientul ni-l trimit , oricat am incerca noi in mod constient sa=l denudam de conotatia sexuala. Si normal, din punctul asta de vedere mi se pare mai firesc sa alaptez un baietel decat o fetita, vezi ce zice si Simonix despre aspectul sexual al relatiei mama-baiat. De aceea eu una nu pot si pace sa alaptez in public (nici macar in fata parintilor mei nu mi-e usor sa alaptez). Pur si simplu asa simt. |
Bineinteles ca si psihanalistii...unii...au nevoi de a face putina reclama. Alaptarea e o chestie absolut normala fara nici cea mai mica conotatie sexuala...altfel toate primavara ar fi numa'de-o oaie extaziata pe imas. Cat despre cursul sanilor in timpul orgasmului se intampla doar unora, in general celor care au mult lapte si le curg sanii si fara orgasm, asta fiindca in timpul excitarii cu sau fara lapte sanii se umfla (chestii de glande) daca asta face ca laptele sa nu mai incapa unde trebui curge. Nici mie nu mi s-a intamplat niciodata. Nici alaptatul fetei nu l-am vazut ca o chestie sexuala si cred ca de aia nu am avut nici o problema cu alaptatul in public, as merge mai departe sa spun ca in timp ce alaptam nu mi-am vazut sanii ca "obiect de atractie sexuala" ii vedeam pur ca facatorii de mancare pentru fata si cum mancarea nu se tine ascunsa nici o umbra de pudism nu mai exista in mine referitor la ei, de cum am terminat de alaptat am trecut iar la complexe legate de ei (asta e posibil sa fie o chestie foarte personala). Si nu, nu ne ascundem dupa deget cand spunem ca nu are nimic sexual...dar despre psihanalistii care sustin una alta din astea as crede ca au diverse ganduri incestuoase (si da stiu ca exista si teorii din alea care sustin ca suntem mereu la un pas de incest...). E doar comentariu la comentariu nimic altceva, fiecare are dreptul la parerea lui
noa bine, ma intorc la prajituri (nu ma intrebati ce)
esme