Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
Ciao fetelor!
Iaca si eu imediat dupa gravidute, poate ma molipsesc ![]()
Eu o spal pe Eva pe dinti cand imi aduc aminte, ca o nemernica ce sunt, dar n-are fata nicio carie, ceea ce ma face sa cred ca si Lumi ca probabil a mostenit-o pe mama care are niste dinti de reclama la tv. Sper.
Havrix i-am facut tot ca o nemernica doar prima doza, ca de a doua am uitat, asa ca nu stiu cata imunitate a capatat
Treaba e ca linge nene toate alea, mainile pana la cot le baga in gura, dupa ce in prealabil a sters toata mobila de praf (cu manutzele direct)
deci eu sunt in depresie demult cu treaba asta, totusi parca in ultima vreme s-a mai calmat cu asta.
Booon, noi cu gradi cea noua, pana acum e ok, se pare ca ii place foarte mult, sunt destul de multi copilasi (fata de cealalta unde erau maxim 8 cand veneau toti)
Ca si vesti, se pare ca sotul iar pleaca in Franta
deci... in deriva din nou. Anyway, la mama nu ma mai duc ca e prea delicat, trebuie sa am grija si de psihicul ei si la stressul pe care il am in ultima vreme numai de talentele lu' mama n-am eu chef... asa ca am sa raman in caminul conjugal, o sa ma ajute socrul cu gradinita, probabil va veni si soacra in curand deci va fi bine zic eu.
Eu astept sa ma testez zilele astea, poate-poate o fii cu oki 
In rest nimic, va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
Adriana_78 spune:
Nicole
nu e pensiunea noastra aia din Busteni
- as fi vrut eu, cum sa nu, asa o pensiune, locatia era superba - chiar pe platoul Palanca (deci nu in oras, nu era galagie - decat muzica de la biserica
) in fata manastirii Caraiman cu o priveliste minunata de la geam/gradina a muntilor si a Crucii.
Cornetul ala l-am confectionat noi, ca nu stiam daca se gasesc prin Buc -- da e cam alambicat, il iau la scoala si apoi vin din nou cu el acasa
--- asa e insa traditia: toti copiii de clasa I merg in prima zi de scoala cu un cornet - e semnul primei zile de scoala (numai in clasa I) -- puteau sa-l desfaca si la scoala, insa unui baietel i-au cazut dulciurile pe jos si s-a creat un mic haos si invatatoarea i-a rugat atunci sa le desfaca acasa
Lilly, stiu ca si voi aveti Ergo Carrier -- eu sunt ff multumita de el, si acum la 3 ani si, o car pe Annika in el -- merge cica pana la 5 ani, eu sper insa sa nu am asa ghinion si sa mai mearga si ea pe picioarele ei.
Apropo, fetelor, daca e cineva interesat am asa ceva de vanzare, e nou, are cadru din aluminiu, e practic, are si aparatoare pt soare/ploaie, centurile sunt groase si rezistente, are buzunare pt. depozitare si se preteaza la excursii (pe munte de ex). Al nostru e al doilea produs (cel cu rosu si negru)
http://www.fillikid.at/de/produkte/70
Alina_anto, am vazut un apel de la tine, insa eram prinsa cu altceva si n-am mai apucat sa sun inapoi. Scuze!
Succes la eco maine! Frumos ca aveti rabdare sa asteptati pana la nastere, sa vedeti ce e -- eu n-as reusi
La mare am mers in sudul Cretei, am mers tot acolo ca si in ultimii ani -- eu as merge si prin alte locuri, sotul nu vrea insa, ca recunosc, locatia e perfecta, apart. cu 2 cam. destul de spatioase+bucat. utilata, direct pe plaja, umbra, soare, mare chiar la nasul tau e ideal
Lorich, eu nu i-as face Hep A, de fapt eu m-am hotarat sa nu le mai fac nici un fel de vaccin, nici macar cele obligatorii. Nu i-am facut Annikai inca ROR-ul si nu am de gand sa mai fac nici rapelurile la cele facute in primele luni de viata
Dar asta e hotararea mea.
Hep. A e boala mainilor murdare -- eu zic ca respectand conditiile minime de igiena sunt sanse minime sa se imbolnaveasca.
Normal ca niciodata nu stii 100%, insa mai citeste despre hep A, despre simptome, tratament si daca e ceva ce se poate trata normal, eu una, nu mi-as face griji
Adriana
Edit: Ylari, tinem pumnii sa fie cu ochi
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Va pup fete dragi! ![]() ![]() ![]() Lumi, ma bucur ca te simti bine! Acum ai alte dileme, de alt ordin, dar important e ca esti sanatoasa ![]() ![]() Alina 20+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Merci, Alina! Ce sa fac, asa traiesc eu, din dilema in dilema
Toata viata mea e o mare dilema!
Bafta la eco!!!
Ylari, tin pumnii iubita!!! sa dea DD sa fie cu ochisori!!!
Sa ne luam de mana in "deriva"; si voi sunteti in dileme ca si noi; de ce nu om avea si noi o viata lina si lipsita de griji?!?!

Cum te mai intelegi cu socrii? e mai bine cu ei dacat la parintii tai?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Am fost la dr.
Ana e super bine, creste frumos, iar Robert a fost super cuminte, i-a luat exudat faringian, nu a zis nimic, ba chiar i-a scos o limba si un "AAA" de numa'.
Are o trusa medicala si acasa si ne consulta de ne rupe, pe toti 3.
Mi-a dat insa pt el bronhovaxom/n, nu mi-a dat, ci m-a sfatuit, cred ca i-l voi da, o avem si pe fifitza in grija. Si mi-a recomandat si First Defense in pauze, cica e ff scump si bun. L-a testat cineva?
Despre hep A, vad ca a tacut Cristi, eu i-am zis ca nu-s de acord si gata, daca vrea cu orice pret sa i-l faca, asta e, dar sa stie c anu am fost de acord. Vad ca azi nu a mai zis nimic.
Alina jumate d esarcina e gata!!! sanatate mutla si de acum ianinte!!!! - scriu in mare viteza -
Deci, vine la euroclinic cu un cadou neutru, da??? Ca nu vom sti pana nu nasti ce culoare are cadoul. 
Ylari eu ma oftic cand aud de astea cu jum de vaccin facut, dar ...daca intr-adevar face rau un vaccin, atucni, poate e mai bine sa fie facut pe jumatate. Bafta mare cu ochiosii!!
Nicole iti doresc din toata inima mea sa fie bebe roz! E ceva deosebit cu fetita, e un alt fel de iubire, mai topicioasa asa!!!
fug la curatenii si gateli ca vine mama!!!!!!
aaaa...Adriana zi-mi si mie pe PM cam cat coasta acel obect. 
YLARI spune:
Chiar vroiam sa va intreb, voi mai folositi carucior?
Noi l-am impachetat de la 1 an si 10 luni (de cand am dat-o la gradi)
Era mai ok cu el ptr mine, ma miscam mai usor (si nu prea - ca nu puteam cara nimic cu el, un quinny zapp) dar am zis mersi ca vrea sa mearga si acum merge cu noi la pas de nu se poate. Am facut rau?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
Lorich spune:
da, eu mai folosesc caruciuor, dar pt Ana!![]()
![]()
![]()
serios acum, am folosit la Robert pana asta iarna, deci cam pena la 2 ani jumate.
mamaaaa..ce am putut citi despre First Defense, cu argint coloidal, unii zic ca e un antibiotic natural, altii ca a col. in doze prea mari e toxic..br... de c einfo, e clar ca nu e un simplu "imuno-rahat de ala d ecare i-am mai dat.![]()
Luminel spune:
Ylari, noi mai folosim; unul sport de la hauck; e f bun pentru cand o duce la cresa sau chiar cand mergem in parc la plimbare; merge ea si pe jos, dar uneori oboseste si vrea in brate, sau uneori ne grabim asa ca e f util un carucior micut sport, parerea mea...ce daca e mare![]()
Lori, ma bucur ca Ana e bine! sa o tina tot asa!
ai dreptate, iubirea pt fetite parca e altfel, pentru ca ele sunt altfel, mai dulci, mai scumpe, mai finute...
sa ca si eu ii doresc lui Nicole o 
Ce sunt bronhovaxom si First Defence? imunostimulatoare?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
salutare,
Am fost la analize cu Elena degeaba, ca nu a vrut nici in ruptul capului sa faca pipi. Astia au schimbat regulile, daca nu ai toate analizele nu-ti face niciuna. Naspa. Maine iar incercam.
Vreau sa le intreb ceva pe fetele care au recoltat celule stem: Ati semnat contractul acela prin care iti ofera nustiiu ce reducere la transplant dar maresc pretul stocarii?
Adriana: Bafta la scoala Larei. Am vazut pozele cu capritele superbe. Imi pare de vis locatia. Trimite-mi si mie pretul si eventual o poza cu casuta de lemn.Incerc sa o conving pe Ana.
cleo78 spune:
noi suntem cu carut. La cat umblam.... Mara isi odihneste picioare, mai apuca sa traga un somn, putem si sprinta, etc. La piata insa, merg cu ea de mana si cu troller-ul - ca nu am cum manevra si carut, si prinde copil cand alearga 'sa faca cumparaturi' ea.
Despre stimularea imunitatii: dar de limonada cu miere ce ziceti ?
. Sau catina cu miere? sau ce mai erau din astea, babesti? Eu sunt destul de relaxata cu asta, a supravietuit Mara in tranvaiele din bucuresti - sa videm cum o fi aici, unde iarna e o toamna lunga si umeda.
Aseara, semiadormita, imi zice: "M-am suparat pe Medeea, Anto si Bogdan" . (astia is copiii de la gradi anterioara). O itnreb: "de ce, MAra?" ea, adormita, repeta "M-am suparat...". Uof, ei ii plac cu copiii, dar ... cum s-o intelege pe acolo...
Cica ieri a facut kk la gradi. Am intrebat-o: "si cine te-a sters?" .Raspuns: "singura"
Belleane, nu stiam de optiunea asta la celule stem. Nici nu ma agit la schimbarea optiunii - oi fi primit in posta, dar cum posta e la 2000km..
Adriana, cum isi gaseste sotul job, punem bani in pusculita Marei pt grecia voastra. Ne-ai convins
.
Lilly79 spune:
ylari noi nu mai folosim carucior la Julia de un an.Se mai cerea in brate, o mai duceam cu tricicleta in parc, dar anul asta cand ramanea acasa venea frumos pe jos pe langa mine si caruciorul lui Victor. Si...in ultima vreme nici Victor nu mai vrea in carucior decat strict in perioada cand doarme, dar sa fie adormit in brate, apoi pus usurel in carucior si apoi sa il imping; cum m-am oprit, cum isi deschide ochii si se cere in brate
Asa ca, eu de multe ori prefer sa ies afara cu Victor in carrier ca sa nu mai am si carucior gol de plimbat in timp ce il tin pe bebe in brate.
cleo nu am mai reusit ieri sa scriu.Ma bucur ca ati reparat dantura Marei.Pe Julia o spalam o singura data pe zi, adica seara si nu are nici o problema si ea chiar mananca dulciuri, mai ales in weekenduri si in vacante.Deci cred ca tine de fiecare cat is de buni dintii nu de frecventa spalarii dintilor.Normal ca daca nu speli dintii de loc sunt mai mule sanse sa se strice.
alina_anto bafta la eco.
Ha, era sa va zic weekend placut ca eram convinsa ca e vineri ![]()
Apropo de weekend, stiti vreun loc frumos la munte, loc de joaca pt copii, etc? Vrem sa mergem undeva si nu stim unde.

20+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)