Picior amortit

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Stefan,
eu zic asa: daca te ajuta sa fii sigur ca esti perfect sanatos fizic du-te si fa o radiografie, asta doar ca sa-ti iasa din cap ca ai putea avea ceva. Te inteleg, e nasol sa treci prin starile prin care treci si- peste toate astea sa nu te creada (aproape) nimeni.
N-ar fi rau sa te mai desprinzi putin de calculator. Incearca sa porti o discutie logica cu tine si sa-ti spui ca esti foarte tanar, esti sanatos (culmea! chiar esti!), te asteapta o viata frumoasa, fete frumoase (sau baieti, ma rog, dupa preferinte ), distractii cu prietenii (fara prostii de fumat), un job k lumea, satisfactii si multe altele, cu o singura conditie: sa le doresti cu adevarat. Poti lupta cu tine, sigur! Cand te apuca starile alea, spune tare: "ce naiba?? n-am nimic! sunt bine, ma simt bine!" si respira adanc.
Gaeste-ti preocupari, altele decat jocurile si computerul.
Si- cum spunea cineva mai sus, nu te izola, singur cu tine momentan nu e bine, pen' ca-ti vin toate gandurile negre si nu esti inca in stare sa le alungi.
Ce zici? Merita o incercare?
Iti tin pumnii sa-ti iasa, e atat de bine sa fii tanar!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Violetan,eu mereu port discutii cu mine,si ma incurajez,si cateodata chiar prind curaj,dar cand imi sare in minte partea rea,ca am derealizare,ca nu ma simt bine,ajung de unde am plecat si ma gandesc iar ca poate mor...E foarte grea lupta asta cu mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Aaaa,de exemplu ieri,ma gandeam asa : "Sunt bine , sunt sanatos , nu am ce sa patesc" imediat am prins curaj,dar cand mi-am amintit ca am auzit cucuveaua cu o seara in urma,mi s-a luat tot chefu de tot,si ma gandeam ca ceva rau se poate intampla...mda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pai cucuveaua aia o auzeai si acum cateva luni si nu s-a intamplat nimic De unde rezulta ca supersitia este falsa.

Corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

off, mai stefane, copilaros mai esti.
cucuveaua aia canta pentru ca asa e normal.
gandeste-te ca la alte popoare cucuveaua e simbolul intelepciunii, asadar e apreciata, nu blamata sau invinuita ca prevesteste moartea cuiva.
probabil la tine in zona in care locuiesti sunt foarte multe rozatoare, asa ca d-na cucuvea si-a facut cuibul, pentru ca are "supermarketul cu soricei" la indemana.
si mai gandeste-te si la altceva : tu locuiesti la bloc, da ? pai sunteti cateva zeci de persoane in acea zona, care auziti probabil acea cucuvea. ar fi trebuit sa fiti demult, cu totii, "two feet under", intelegi ce vreau sa spun ?
scoate-ti prostiile astea din cap. du-te la o gradina zoologica, viziteaza zona unde sunt pasarile, ai sa vezi ca aceste cucuvele nu sunt demoni sau fiinte fioroase. sunt si ele niste biete pasari rapitoare, de noapte.

Mergi la inceput