Picior amortit

Picior amortit | Autor: stefan1994

Link direct la acest mesaj

In afara de faptul ca sunfar de tulburare anxioasa generalizata si ipohondrie,azi-noapte m-i s-a intamplat un lucru care m-a speriat foarte tare . Era ora 4:30 , cand deodata ma trezesc cu piciorul stang amortit ca o leguma.Vroiam sa misc degetele de la picioare,nu mai puteam..imediat ma luat frica,si a inceput si inima sa imi bata nebuneste . M-am ridicat in picioare , schiopatam,parca imi luase piciorul.Slava Domnului,in 5 minute mi-a trecut,puteam sa stau in el,dar chestia e ca am ramas cu o frica puternica.

De la ce sa fi fost?acum mi-e frica sa nu ne mai repete isprava ... :(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

sincer cred ca te distrezi postand asfel de mesaje. Daca nu, atunci mergi fuguta la psiholog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Desi eu nu sufar de cele colaterale prezentate de tine si eu am intrat in panica atunci cand mi-am simtit un picior amortit din sold pana la degete; si senzatia nu a trecut nici dupa 1 zi, ma puteam sprijini in el, dar durerea si senzatia de amorteala persista.
In cazul meu remediul a fost miscarea, 1 ora pe zi, timp de 1 luna ... deja dupa 2 saptamani nu mai aveam nici o senzatie de amorteala.
Poti incerca mers rapid, alergare usoara sau ce alt gen de miscare iti face placere (eu am ales zumba).

Este posibil sa fie o problema de circulatie care apare des in cazul unei pozitii statice, de ex. ore in sir pe scaun (la calculator).

Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Tala : Am fost la psiholog,si degeaba ...

@manuelacrina : De cand sunt cu atacurile de panica , nu am mai facut pic de efort.Mi-e frica,pentru ca obosesc imediat,simt ca imi ia respiratia,si cred ca mor,sau ca mi se intampla ceva grav.
Cred ca ai dretate cu statul pe scanu la calculator,in ultima vreme cam asta am facut . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Tala : Am fost la psiholog,si degeaba ...

Mai e un nene care il surclaseaza pe psiholog,pt ca poate prescrie si medicatie,tot cu psi- incepe si acela.Tu iei ceva medicamente pt cele de care ne-ai spus ca suferi?

Gravid nu cred ca esti,ca atunci iti mai amortesc membrele si se trateaza cu Mg,Ca sau Fe,dupa caz.Deci uite una bucata 'boala' pe care o poti elimina de pe lista alor tale impohondrice preocupari!
Multa sanatate si un cap teafar iti doresc,ca de-acolo se strica toata treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

o ora pe zi, de preferat seara, mergi la plimbare. doar plimbare usoara la pas. antreneaza tot organismul plimbarea. si ia magneziu, cred ca se gaseste la orice plafar sau dm.
parintii tai ce mai spun de situatia ta? eu cred ca-ti petreci foarte mult timp la calculator, ceea ce te afecteaza pe toate planurile. pune mana si fa ceva constructiv, citeste o carte, joaca sah, construieste puzzle sau lego (sunt si ptr adolescenti). statul in calculator nu te ajuta la nimik, nu evoluezi deloc. esti la varsta cand trebuie sa aduni cunostinte, cand te formezi ptr viitor, ptr o meserie.....asa ca ocupatii poti sa-ti gasesti.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Urmez si un tratament medicamentos ed la psihiatru cu rispolept,seroxat si romparkin.
In ultima vreme m-am izolat,nu prea mai imi place sa ies,ceea ce inainte imi facea o mai bucurie.Faceam fotbal,acum nu mai merg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Gand la gand.... ai uitat sa joci fotbal. Asta este toata chestia. Du-te sa tragio o partida cu baietii sa vezi ca nu iti va mai amorti piciorul. Plus dormi bine noaptea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

In afara de faptul ca sunfar de tulburare anxioasa generalizata si ipohondrie,azi-noapte m-i s-a intamplat un lucru care m-a speriat foarte tare . Era ora 4:30 , cand deodata ma trezesc cu piciorul stang amortit ca o leguma.Vroiam sa misc degetele de la picioare,nu mai puteam..imediat ma luat frica,si a inceput si inima sa imi bata nebuneste . M-am ridicat in picioare , schiopatam,parca imi luase piciorul.Slava Domnului,in 5 minute mi-a trecut,puteam sa stau in el,dar chestia e ca am ramas cu o frica puternica.

De la ce sa fi fost?acum mi-e frica sa nu ne mai repete isprava ... :(

Stefan...tu ti-ai raspuns singur la nedumerirea ta:
TULBURARE ANXIOASA GENERALIZATA SI IPOHONDRIE

-anxietate=Stare patologica de neliniste, de asteptare incordata, insotita de palpitatii, jena in respiratie etc.,teama nejustificata(insotita de tulburari fiziologice) intalnita in unele boli de nervi,

-ipohondrie= Stare psihica morbida, caracterizata prin neliniste continua, teama si preocupare obsesiva de starea sanatatii proprii; idee fixa a cuiva care crede ca sufera de o boala pe care in realitate nu o are.

Nu ai nicio boala fizica...totul e in inchipuirea ta, oricat de real ti s-ar parea!Continua cu medicatia si lupta cu tine...trebuie sa vrei sa te faci bine!

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Cum se face ca de cate ori ies sa ma plimb cu bicicleta,si ma intalnesc cu prietenii,ma ia rau.Adica , cand sunt intr`un grup,incepe sa simt ca numai pot sa respir,sa ma ia cu ameteli,si o frica puternica ca o sa mor.Asta numai cand sunt cu prietenii de aici de la mine din localitate.Cand mai ies cu varu` meu , mai e altceva,ca ma gandesc ca daca mi se face rau,ma duce repede la spital si tot asa.Nu pot sa lupt cu mine,sunt prea slab pentru batalia asta.Imi pun baza in medicamente...ca poate ele ma vor ajuta.

Mergi la inceput

Vreau sa mentionez ca am fost la mare luna aceasta,si m-am simtit foarte bine,deci acolo pot spune ca m-am simtit super,fata de cum ma simteam in alte zile.
Eu pe langa toate astea,mai am si o derealizare . . . :(

Mergi la inceput