"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Magdalena ne bucuram ca v-a priit vacanta.
Si Delia face din ce in ce mai multe prostii si se uita toata ziua la desene ceeas ce ma dispera.
O zi usoara la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza dragelor...

Si eu la cafea, dar mai pe fuga asa. Mariana sarumana si spor la treaba sa ai.

Eu sunt libera azi, asa ca stau toata ziua acasa cu copiii. Nu cred ca apucam sa iesim de dimineata pt ca abia am pus mancarea pe foc si pana se termina se face 12.

Magdalena bine ati revenit acasa. Si noi asteptam cu mare interes inceperea gradinitei. Mara s-a cam plictisit in vacanta.

Alina spor la treaba si azi.

Doinita voi ce mai faceti plimbaretilor?

Vb mai tarziu, dupa ce bag copiii la culcare cel mai probabil.

Sa aveti o saptamana usoara.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Nyny astazi o voi lasa ma usor mcu treburile.
Am pus la foc un pilaf cu piept de pui,si am mai aranjat pe unde mai trebuia de aranjat si cam atat.
Nyny sper sa iti placa surpriza si sa o folosetsi cu placere
Va las o apa tonica cu lamaie.
Si un ceai de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Ufff....m-am mai linistit un pic. Asa-i cand nu ai un plan de actiune pregatit . Toata lumea trage de tine care incotro si nu stii cum sa-ti mai "scoti camasa" . Mai niscaiva rezervari de facut si gata...oricum a fost prea mult pentru ziua de luni .

Deci sa revenim...in we am avut finii in vizita . Revederea dupa 5 ani a fost foarte placuta. Am primit si cadouri....nici nu m-am asteptat . Evenimentul o sa fie sambata dimineata . Culmea e ca nu stiu cu ce sa ma imbrac (ca de obicei). Tre' sa-mi caut o bluzita shic sau o rochie...da' mai am timp, nu ? In rest rutina de sambata-duminca in plus am plimbat si cupilu' dimineata si seara, pentru ca tati a fost de servici .

Alina, servesc tonicu' ! Te-ai pregatit de musafireala ?

Magdalena, bine ati revenit din co!

Nyny, !

Doinita, gata plimbareala ?

Tatiana, unde esti mami?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Am uitat sa va pove...
Am reusit aseara pe la 22:00 sa fac si am o coafura a la Tina Turner .

Va mai las www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm" target="_blank">asta si www.alte-mame.ro " target="_blank">asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hello hello!!!!!!!1Pupici cu dor.Abia am deschis ochii,am ajuns finalmente acasa.da,sa stiti ca as mai fi stat o luna,numa randunoiu a protestat si a luat avionu nene si a venit dupa noi,cica ii tiuiau urechile singur acasaAm venit prin Gura humorului,am poposit o noapte la o pretena,am vizitat si Sucevita si Humor,apoi Vatra Dornei,in fine.o minunatie.A,si castelul Dracula.Am incercat sa gasesc un calculici la tara,chiar l-am gasit,dar era in limba rusa,deci esec totalO sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut si voiIarina mea e bonlava,cu febra,muci,azi mergem la dr.Si la Moldova am avut peripetii,dar le povestesc mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina,cu intarziere,La multi ani,multa sanatate,tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Hello hello!!!!!!!1Pupici cu dor.Abia am deschis ochii,am ajuns finalmente acasa.da,sa stiti ca as mai fi stat o luna,numa randunoiu a protestat si a luat avionu nene si a venit dupa noi,cica ii tiuiau urechile singur acasaAm venit prin Gura humorului,am poposit o noapte la o pretena,am vizitat si Sucevita si Humor,apoi Vatra Dornei,in fine.o minunatie.A,si castelul Dracula.Am incercat sa gasesc un calculici la tara,chiar l-am gasit,dar era in limba rusa,deci esec totalO sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut si voiIarina mea e bonlava,cu febra,muci,azi mergem la dr.Si la Moldova am avut peripetii,dar le povestesc mai tarziu

tatiana

Tatiana, bine ai revenit ! Sanatate Iarinei, sa-i treaca mai repede ! Asteptam povestile. Off..chiar ca imi pierdusem speranta ca nu am cu cine comenta "Anatomia..."

Mergi la inceput

Tatiana multumesc frumos,ma bucur ca va priit concediul asta mai lung.
Eu am aflat cand imi vin musafiriidiseara numai dorm cu al meu sot

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor !

Va las repede cate o si la munci ca am si azi o zi....

Vorbim mai tarziu !

Sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput