"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hello...

Iar sunt fleshcaita. Tocmai am terminat de baut cafeaua si am o stare de tot rahatul... casc, mi-e somn, m-as culca cu capul pe masa dar am o batzaiala de picioare ce nu s-a mai vazut.

Fetelor, am reusit sa ajung la dr vineri dupa-amiaza... tot la internist si eu, Doinita. Am asa... tiroida marita (si se pare ca este si un mic nodul pe-acolo), un chist mare pe ovarul drept si o fiere lenesa si rasucita. Am de luat tratament, de tinut regim 10 zile, de facut unele analize si... consult urgent la gineco sa vedem ce e cu chistul ala (abia astept, am facut deja programare pt joi) si la endocrinolog pt glanda. In rest e ok din cate se pare.

La munte ne ducem weekendul viitor. Am gasit o super locatie, dar nu va zic care decat dupa ce ajung acolo si vad cu ochii mei. Ca sa nu-i fac reclama pe degeaba.

Doinita bafta la dr. Sa fie asa cum spui tu, doar oboseala acumulata.

Alina succes Deliei la gradi. In sfarsit s-a rezolvat. Nu-ti face prea mari probleme cu acomodarea. Ai sa vezi cat de mult o sa-i placa dupa 2-3 saptamani.

Mariana gata? s-au terminat grijile cu nunta si cu scosul finilor la biserica si cu masa... las ca ati facut treaba buna. Finii va raman pe viata.

Ma duc sa bag o inghetata sa ma racoresc. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Va pup pe toate...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Neatza...

Haideti la o cafelutza aromata.

Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Nyny, mami ce matinala esti . Multumesc pentru cafeluta . Te simt mai optimista...
Da, DD ne-a ajutat sa ne facem datoria pana la capat . Dupa toate aventurile pe care le-am avut vineri si sambata, prezenta la masa a omului din "bucati" (intre timp a mai bagat si ceva munci pe la Focsani)am reusit spre finalul serii sa fim cu totii . Bianca mi-a provocat emotii dupa ce ne-am intors de la biserica...se chinuia omu' sa monteze masa in sufragerie, tablia era sprijinita de canapea, cupilu' a avut curiozitatea sa vada daca poate ea singura sa o mute si...(noroc cu ingerasul ei pazitor) era cat pe ce sa-i cada pe piciorus...i-a trecut razant pe langa glezna provocandu-i doar o julitura...Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi putut pati . A primit cadou o trotineta ...si de oboseala (ca nu a vrut sa se culce la pranz) a adormit pe covor langa ea.
Suuper ca reusiti sa plecati la munte !

Fetelor, nu stiu ce Doamne iarta-ma o fi cu glandele astea tiroide, v-am spus ca si eu am trimitere la endocrinologie... Doctorita de familie cand m-a consultat mi-a spus ca a simtit ceva la palpare...Vom vedea...mi-am facut programare pe 11.10, asta pt. ca e free of charge. Saptamana viitoare ma programez pentru celelalte analize, ca nu mai aveau nici un locusor pentru septembrie, tot la free of charge.

Va doresc si eu o zi minunata !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor va m,ultumesc ptr tratatie.
Nyny Mariana va doresc sanatate multa si ca problemele sa se rezolve cat mai9 repede.
Delia astazi a plansd mai putin la gradi,iam dus si perna cu care doarme ea acasa sa simta ca are un lucru al ei acolo,dar astazi o fetita se tavalea p0e jos de plans si Delia se uita la ea cum plangea speriata.Sper ca maine sa numai avem astfel de probleme.
O zi usoara va doresc.
Eu astazi am de facuitsa gatesc si sa calz am o zi full pana la 3 jumatate cand plec sa imi iau printe4sa de la gfradinita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor va m,ultumesc ptr tratatie.
Nyny Mariana va doresc sanatate multa si ca problemele sa se rezolve cat mai9 repede.
Delia astazi a plansd mai putin la gradi,iam dus si perna cu care doarme ea acasa sa simta ca are un lucru al ei acolo,dar astazi o fetita se tavalea p0e jos de plans si Delia se uita la ea cum plangea speriata.Sper ca maine sa numai avem astfel de probleme.
O zi usoara va doresc.
Eu astazi am de facuitsa gatesc si sa calz am o zi full pana la 3 jumatate cand plec sa imi iau printe4sa de la gfradinita

http://alinahandmade.blogspot.com/

Multumesc ! Sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus ! Alt spor ai cand ti-ai lasat printzesa linistita la gradi . Incet, incet se va obisnui. Astazi am dus-o la cresa pe Bianca dis de morning . N-am avut ce face...tati a plecat la job la 07:15. Noroc ca ne-a vajait cu masina...si astfel n-am ajuns cu limba de-un cot la munci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Ma bucur ca sunteti si voi ok,eu am o lene de ma doare dar usor uysor trec si peste lenea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'Neata fetelor!
Sunt si eu la munci, am lasat ceva sange pt analize...sa vad dupa amiaza ce-o iesi!
Am lasat-o si pe Teo la gradi...cam tusea...aseara am fost si eu ea la pediatru....ia mai dat cate ceva...sper sa scapam de tusea asta...
Nyny, multa sanatate!
Cica si eu am fierea rasucita....
Mariana, da matinale mai sunteti!
Alina, spor la treburi, sa termini cat mai repede...poate-ti mai ramane si ceva timp sa te odihnesti!
O zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Mariana cat mai putine julituri cu trotineta cea noua la Bianca . Azi ai programare la endocrinologie? Sunt curioasa ce-ti spune. Nici eu nu prea stiu cu ce se mananca tiroida asta...

Alina ma bucur ca e mai bine Delia cu gradi.

Doinita Teo sa scape de tuse mai repede. Si noi cu nasurile umede... se cunoaste ca am inceput gradinita.

Eu m-am intors val vartej cu ei din parc ieri din motive de balamuc la dublu. M-au capiat... au alergat in toate partile, au distrus jucariile altor copii, au urlat... tot tacamul. Cred ca au fost deochiati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mariana cat mai putine julituri cu trotineta cea noua la Bianca . Azi ai programare la endocrinologie? Sunt curioasa ce-ti spune. Nici eu nu prea stiu cu ce se mananca tiroida asta...

Eu m-am intors val vartej cu ei din parc ieri din motive de balamuc la dublu. M-au capiat... au alergat in toate partile, au distrus jucariile altor copii, au urlat... tot tacamul. Cred ca au fost deochiati.

Asa sa te auda Dumnezeu ! Nu vreau surprize neplacute, destul stau cu inima la gat cand "conduce" corcodusha .
Nu am programare astazi , pe 11.10 .
-ici si copii mai putin nazbatioshi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Bonjour bonjour!Mai,eu nu mai am timp sa respir,daramite sa mai si deschid calculiciulIn prima sapt.de gradi Daria a plans dimineata,zicea ca nu se mai duce,o duceam fortat,cu Iarina dupa mine.Ajungeam la 9 si stateam in Deva pana la 12,huzuream prin bile cu Iarina,ca asta plangea de mama focului ca pe ea nu o primeste la gradi..De ieri fata sta la 8 ore,si ,minune,a zis ca-i place si ca mai vrea sa doarma acolo.Azi dimineata nu a zis nimic.Hai ca mai intru ca Iarina plange ca vrea sa doarma.

Mergi la inceput