"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 19
nyny spune:
Hello...
Iar sunt fleshcaita.
Tocmai am terminat de baut cafeaua si am o stare de tot rahatul... casc, mi-e somn, m-as culca cu capul pe masa dar am o batzaiala de picioare ce nu s-a mai vazut.
Fetelor, am reusit sa ajung la dr vineri dupa-amiaza... tot la internist si eu, Doinita. Am asa... tiroida marita (si se pare ca este si un mic nodul pe-acolo), un chist mare pe ovarul drept si o fiere lenesa si rasucita. Am de luat tratament, de tinut regim 10 zile, de facut unele analize si... consult urgent la gineco sa vedem ce e cu chistul ala (abia astept, am facut deja programare pt joi) si la endocrinolog pt glanda. In rest e ok din cate se pare.
La munte ne ducem weekendul viitor. Am gasit o super locatie, dar nu va zic care decat dupa ce ajung acolo si vad cu ochii mei. Ca sa nu-i fac reclama pe degeaba.
Doinita bafta la dr. Sa fie asa cum spui tu, doar oboseala acumulata.

Alina succes Deliei la gradi. In sfarsit s-a rezolvat. Nu-ti face prea mari probleme cu acomodarea. Ai sa vezi cat de mult o sa-i placa dupa 2-3 saptamani.

Mariana gata? s-au terminat grijile cu nunta si cu scosul finilor la biserica si cu masa... las ca ati facut treaba buna. Finii va raman pe viata.

Ma duc sa bag o inghetata sa ma racoresc. Cine mai doreste, cine mai pofteste?![]()
Va pup pe toate...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Neatza...
Haideti la o cafelutza aromata.
Sa aveti o zi frumoasa.

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Nyny, mami ce matinala esti
. Multumesc pentru cafeluta
. Te simt mai optimista...![]()
Da, DD ne-a ajutat sa ne facem datoria pana la capat
. Dupa toate aventurile pe care le-am avut vineri si sambata, prezenta la masa a omului din "bucati" (intre timp a mai bagat si ceva munci pe la Focsani)am reusit spre finalul serii sa fim cu totii
. Bianca mi-a provocat emotii dupa ce ne-am intors de la biserica...se chinuia omu' sa monteze masa in sufragerie, tablia era sprijinita de canapea, cupilu' a avut curiozitatea sa vada daca poate ea singura sa o mute
si...(noroc cu ingerasul ei pazitor) era cat pe ce sa-i cada pe piciorus...i-a trecut razant pe langa glezna provocandu-i doar o julitura...Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi putut pati
. A primit cadou o trotineta
...si de oboseala (ca nu a vrut sa se culce la pranz) a adormit pe covor langa ea
.
Suuper ca reusiti sa plecati la munte
!
Fetelor, nu stiu ce Doamne iarta-ma o fi cu glandele astea tiroide, v-am spus ca si eu am trimitere la endocrinologie...
Doctorita de familie cand m-a consultat mi-a spus ca a simtit ceva la palpare...Vom vedea...mi-am facut programare pe 11.10, asta pt. ca e free of charge. Saptamana viitoare ma programez pentru celelalte analize, ca nu mai aveau nici un locusor pentru septembrie, tot la free of charge.
Va doresc si eu o zi minunata
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor va m,ultumesc ptr tratatie.
Nyny Mariana va doresc sanatate multa si ca problemele sa se rezolve cat mai9 repede.
Delia astazi a plansd mai putin la gradi,iam dus si perna cu care doarme ea acasa sa simta ca are un lucru al ei acolo,dar astazi o fetita se tavalea p0e jos de plans si Delia se uita la ea cum plangea speriata.Sper ca maine sa numai avem astfel de probleme.
O zi usoara va doresc.
Eu astazi am de facuit

sa gatesc si sa calz am o zi full pana la 3 jumatate cand plec sa imi iau printe4sa de la gfradinita
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor va m,ultumesc ptr tratatie. Nyny Mariana va doresc sanatate multa si ca problemele sa se rezolve cat mai9 repede. Delia astazi a plansd mai putin la gradi,iam dus si perna cu care doarme ea acasa sa simta ca are un lucru al ei acolo,dar astazi o fetita se tavalea p0e jos de plans si Delia se uita la ea cum plangea speriata.Sper ca maine sa numai avem astfel de probleme. ![]() O zi usoara va doresc. Eu astazi am de facuit ![]() ![]() ![]() sa gatesc si sa calz am o zi full pana la 3 jumatate cand plec sa imi iau printe4sa de la gfradinita![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumesc
! Sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus
! Alt spor ai cand ti-ai lasat printzesa linistita la gradi
. Incet, incet se va obisnui. Astazi am dus-o la cresa pe Bianca dis de morning
. N-am avut ce face...tati a plecat la job la 07:15. Noroc ca ne-a vajait cu masina...si astfel n-am ajuns cu limba de-un cot la munci 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Ma bucur ca sunteti si voi ok,eu am o lene de ma doare dar usor uysor trec si peste lenea asta

doinita_g spune:
'Neata fetelor!
Sunt si eu la munci, am lasat ceva sange
pt analize...sa vad dupa amiaza ce-o iesi!
Am lasat-o si pe Teo la gradi...cam tusea...aseara am fost si eu ea la pediatru....ia mai dat cate ceva...sper sa scapam de tusea asta...
Nyny,
multa sanatate!
Cica si eu am fierea rasucita....
Mariana
, da matinale mai sunteti!
Alina
, spor la treburi, sa termini cat mai repede...poate-ti mai ramane si ceva timp sa te odihnesti!
O zi usoara va doresc! 
nyny spune:
Mariana
cat mai putine julituri cu trotineta cea noua la Bianca
. Azi ai programare la endocrinologie? Sunt curioasa ce-ti spune. Nici eu nu prea stiu cu ce se mananca tiroida asta![]()
...
Alina
ma bucur ca e mai bine Delia cu gradi.
Doinita
Teo sa scape de tuse mai repede. Si noi cu nasurile umede... se cunoaste ca am inceput gradinita.
Eu m-am intors val vartej cu ei din parc ieri din motive de balamuc la dublu. M-au capiat... au alergat in toate partile, au distrus jucariile altor copii, au urlat... tot tacamul. Cred ca au fost deochiati
.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Mariana cat mai putine julituri cu trotineta cea noua la Bianca ...Eu m-am intors val vartej cu ei din parc ieri din motive de balamuc la dublu. M-au capiat... au alergat in toate partile, au distrus jucariile altor copii, au urlat... tot tacamul. Cred ca au fost deochiati .Mamica fericita de Mara si de David |
Asa sa te auda Dumnezeu
! Nu vreau surprize neplacute, destul stau cu inima la gat cand "conduce" corcodusha Nu am programare astazi
.
-ici si copii mai putin nazbatioshi!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Bonjour bonjour!
Mai,eu nu mai am timp sa respir,daramite sa mai si deschid calculiciul
In prima sapt.de gradi Daria a plans dimineata,zicea ca nu se mai duce,o duceam fortat,cu Iarina dupa mine.Ajungeam la 9 si stateam in Deva pana la 12,huzuream prin bile cu Iarina,ca asta plangea de mama focului ca pe ea nu o primeste la gradi..De ieri fata sta la 8 ore,si ,minune,a zis ca-i place si ca mai vrea sa doarma acolo
.Azi dimineata nu a zis nimic.Hai ca mai intru ca Iarina plange ca vrea sa doarma.