"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 16
MarianaPop spune:
Salutare!
www.whiteimage.eu/clients/wlm/gen.php?vc=NDY4OTgjIzE4MzM3MSMjbWFyaWFuYXBvcGF6b2x1QHlhaG9vLmNvbQ%3D%3D" target="_blank">Info pentru voi si www.serialepe.net/2010/04/grey-anatomy-serial-online-toate.html" target="_blank">asta in mod special pentru Tatiana.

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Bon dimine
!

, energizante 

si entertainment!
O zi buna tuturor
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Mariana, multumim de cafea!
Sunt in priza la serviciu, am lasat copilul la gradi si sper sa nu mai am parte de vreo surpriza...macar sa respir si eu putin![]()
O zi placuta va doresc!

nyny spune:
Neatza dragelor...
Mariana multumim pt cofee si pt pontul cu reduceri
.
Doinita
no comment, am ramas masca la faza cu tinutul de pp. Femeile alea nu sunt sanatoase la cap
... ce oameni cretini. Da n-au frate o femeie (ingrijitoare) care sa se ocupe de ei la nevoie?
Alina
nu dezarma, mai cauta si la alte gradinite. S-ar putea sa ai surprize... cu un buchet de flori si o cutie e bomboane.
Tatiana
ati mai fost la gradinita?
Ma duc sa scot leafa lui David dupa card
.
M-am hotarat sa merg la dr. Ma simt cam rau in ultima vreme si ma gandesc din ce in ce mai des la probleme grave de sanatate.
... sper sa fie doar un control de rutina care sa ma mai linisteasca. O sa sun dupa-amiaza sa ma programez pt sapt viitoare cred.
Va pup... sa aveti o zi frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Nyny
multa sanatate, s-or fi adunat oboselile si la tine, ca eu vad cum ma simt si eu...si am doar un copil, dar la tine e ori doi
Eu n-am mai ajuns nici acum sa-mi fac un set de analize...sa ma verific si eu putin, mereu a intervenit altceva s-am amanat!
Despre gradi...au si ingrijitoare si sapt. asta sunt ambele educatoare, dar cu toate astea e o mare nebunie acolo...sunt multi si zbiara (unii cica plang non stop de dimi pana dupa amiaza
)
Din aceasta cauza o perioada o iau acasa dupa masa de pranz...poate se mai linistesc!
alina_satena spune:
Neatza fetelor eu am o problema spinoasa iar mi sa umflat maseaua si as dori sa stiu si eu cum sa afc si ce medicamente sa iau ca sa mi se desumfle dar fara stomatolog ca numai calc acolo in veci
MarianaPop spune:
Salutare fetelor
!
Nyny, Doinita sanatate multa
! Stiu ca niciodata nu este timp... nu mai amanati, incercati sa mergeti la analize si implicit la medic. La sfaturi sunt tare buna
dovada ca m-am urnit destul de greu sa merg la medic.
Alina mergi la farmacie sa vezi ce-ti recomanda, la tine e mai delicata problema, ai si ceva afectiuni la inima.
Ai mai aflat ceva de gradi
?
picilor gradinari. Si sa auzim numai vesti bune
!
Tatiana, nu mai spui nimic? Ce fac dragutele atomice
?
O zi minunata in continuare
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana gradinita incepe luni si voi lua incepand de diseara augumentinca la stomatolog nu voi ma calca sper sa imi treaca asa,acum a inbceput sa ma sidoara
nyny spune:
Fetelor, vrem si noi sa dam o fuga cu copiii la munte weekendul viitor. Aveti ceva recomandari pt pensiuni in Sinaia?
Alina uofff, tare nasoale durerile de dinti/masele. Si totusi... de ce nu incerci la un alt stomatolog. Daca ai avut o experienta mai putin placuta data trecuta nu inseamana ca trebuie sa fie mereu asa. Nu e de neglijat pt ca timpul trece, problemele se agraveaza si la un moment dat tot acolo ajungi mai devreme sau mai tarziu. Cauta un profesionist si salveaza acum ce se poate. Am stat si eu cu frica in san ani de zile si acum 4-5 ani am dat peste unul cu o mana super usoara. Era o placere sa ma duc si sa repar ce se stricase. Serios...
Doinita, Mariana

Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny eu aseara am avut cosmaruri legat de stomatolog jur de abia am putut sa dorm acum vad ca nu ma mai doare imi va trece cu augumentin sper sa mi se si desumfle