"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si eu prin zona. Nu stiu ce naiba n-am chef de nimic. Am baut si cafeaua de la Mariana si tot nimic. Abia astept sa inceapa Mara gradi... si ea la fel.

Mariana nu te mai necaji. Nu stii vorba aia?... cainii latra, caravana merge. Hai lasa ca va impacati voi, doar nu s-a mai vazut nashici suparati. Sa porti sanatoasa rochita... vezi ca te asteptam cu poze de la fericitul eveniment.

Doinita si pe mine m-au incercat aceleasi sentimente anul trecut. Ma inmoi sigur si anul asta ca eu sunt mai carpa asa... una doua pish ochii.

pana aici am scris acum 3 ore... sa continui acum...

Tatiana spor la treaba sa ai cu vinetele alea. Super ca ati renuntat la pampersi

Alina gata, au plecat musafirii?

Daca nu mai intrati in weekend, zic de acum si eu la multi ani de sf. Teodora si petrecere frumoasa la nunta Mariana... chiar daca e restransa.

Va pe toate.... si sper sa mai intru pe seara dupa ce adorm copiii, ca vad ca s-a intors schimbul 3 din vacanta

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la , si la alegere pishcotzele, saratele...

Multumesc pentru urari . Si sambata ne-am petrecut...a fost frumos, am facut poze (maine le descarc), ne-am dantzuit...Cupilu' a fost in centrul atentiei . Am avut si un incident inainte de plecare , omu' s-a taiat la un deget si si-a facut camasa varza , a trebuit sa-i calc alta, sa-l ajut sa se imbrace . In sfarsit am ajuns la florarie si...nu-mi facuse buchetul miresei , noroc ca l-a facut rapid in 5 min.. Dar a trecut, ne-am distrat si a fost toata lumea multumita. Ramane ca vineri sau sambata sa scotem finii la biserica.

In rest nimic interesant, duminica am pregatit ceva rapid si am stat la orizontala la . Dimineata corcodusha s-a trezit de la 06:15 taman cand aranjam patul in dormitor...si a vrut sa o duc eu la cresa , bineinteles si cu tati ca nu ma incadram sa ajung la munci pana la 07:30.

Doresc succes gradinarilor pitici !

O zi minunata !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana multumim ptr tratatie.
Noi nu incepem astazi gradinita nu stiu din ce motive dar nu incepem
Nyny unde ewsti?
Doinita ai PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana multumim ptr tratatie.
Noi nu incepem astazi gradinita nu stiu din ce motive dar nu incepem
Nyny unde ewsti?
Doinita ai PM

http://alinahandmade.blogspot.com/

Parca ne-ai spus de saptamana trecuta ca nu o duci pe Delia la gradi...sau ma insel ? Cand ai fost la doctorita pentru aviz ce ti-a spus ?

Mergi la inceput

fetelor !
Da' ce liniste-i in casuta....
Eu am zi la munci full si alta pasare . Am facut si vizita medicala anuala...mi-a gasit tensiunea mare . M-am programat la medic dupa amiaza... N-am nici un chef si mai am o groaza de treburi de rezolvat .

Doinita, cum a fost prima zi de gradi a Teodorei ?

Nyny, ceva emotii la re-inceperea gradinitei a Marei ?

Tatiana, Daria a inceput si ea? Parca spuneai ca incerci sa o inscrii si pe Iarina .

Va pe toate si astept sa mai intrati in casuta cand aveti timp.

Mergi la inceput

Fetelor eu saptaman asta am ajutor la curatenie si mancare al meu sot este in concediusi profit si eu.
Va las un fresh de portocale si un capuccino

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Unde sunteti dragutelor ? Va las cate o cafea aromata , poate va conving sa ne adunam la o . Dati macar un semn de viata ca sunteti ok !

Va pe toate si va astept...

Mergi la inceput

Neatza Mariana spun eu prezent la cafea vad ca fetele se lasa asteptate sper sa fdie ok,eu ma duk sa imi depun acdtele ca sa particip la recensamantul din octombrie

Mergi la inceput

Fetelor gata ati disparut numai spuneti nimic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor gata ati disparut numai spuneti nimic?

http://alinahandmade.blogspot.com/

Salutare ! Sunt si eu pe-aici prin preajma . Sa ai succes la depunerea dosarului ! Daca reusesti intra si pe la o societate de asigurari sa te interesezi...e vorba ca de anul viitor sa inceapa distribuirea carnetelor de sanatate obligatorii...poate iese ceva si de aici .

Mergi la inceput