Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor si pupici pentru toate.

Bun venit noilor burtici, e bine ca suntem din ce in ce mai multe.

Brambu te asteptam cu vesti bune de la eco.

Lia, ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti despre tine. O sa vezi ca bebe sta cuminte sa mai creasca......

Corina si eu am probleme cu burta intarita.......initial doctorita a zis ca s-ar putea sa fie pe fond de oboseala si mi-a redus programul de lucru la 6 ore dar se pare ca nu e asa.......saptamana asta stau acasa si tot tare e burta desi iau medicatia prescrisa si nu fac nici un fel de efort........stau mai mult in pat....... de luat iu nospa, scobutil si magneB6.......o sa vad luni cand ma duc la control ce mai spune.......e posibil sa nu imi mai dea voie sa merg la serviciu.....

Am citit si am vazut ce bebelusi mari aveti......felicitari tuturor si sa dea Dumnezeu la fel de bine sa se dezvolte toti bebeii odiseei...

Va pup pe toate.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola, dana - multumesc!!

dana - deci ai pana la urma diabet sau esti numai suspecta?

Despre raluci (si uratica, cred, din moment ce sunt active prin alte parti), am banuit ca s-a retras. Insa, parerea mea, s-a suparat degeaba. Eu nu am fost pe faza cand a anuntat ca are un baietel sau nu imi aduc aminte. Si tu, cristina, andreea (arleza) ati scris mai mult de 2-3 mesaje in 58 de capitole pana sa fiti "bagate in seama". Doar nu e la prima odisee si stie bine cum functioneaza intr-un grup asa mare. Normal ca fiecare face ce crede si nu e obligatorie prezenta la acest subiect ... insa incercam fiecare sa creem o atmosfera cat mai placuta, mai destinsa, ca in orice familie. Acceptand ca suntem diversi, deci atitudinea asta "imi iau jucariile si plec daca nu mi se raspunde la primul mesaj" nu prea se impaca cu acceptarea de care spuneam. Bine macar ca mi-ai spus ce intentii are, sa nu-mi mai racesc gura de pomana intreband de ea. Fiecare face cum crede ca ii e mai bine!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

carola, dana - multumesc!!

Despre raluci (si uratica, cred, din moment ce sunt active prin alte parti), am banuit ca s-a retras. Insa, parerea mea, s-a suparat degeaba. Eu nu am fost pe faza cand a anuntat ca are un baietel sau nu imi aduc aminte. Si tu, cristina, andreea (arleza) ati scris mai mult de 2-3 mesaje in 58 de capitole pana sa fiti "bagate in seama". Doar nu e la prima odisee si stie bine cum functioneaza intr-un grup asa mare. Normal ca fiecare face ce crede si nu e obligatorie prezenta la acest subiect ... insa incercam fiecare sa creem o atmosfera cat mai placuta, mai destinsa, ca in orice familie. Acceptand ca suntem diversi, deci atitudinea asta "imi iau jucariile si plec daca nu mi se raspunde la primul mesaj" nu prea se impaca cu acceptarea de care spuneam. Bine macar ca mi-ai spus ce intentii are, sa nu-mi mai racesc gura de pomana intreband de ea. Fiecare face cum crede ca ii e mai bine!!

Petro, m-ai inteles gresit...eu nu stiu ce intentii are Raluci, nu am discutat cu ea pe tema asta...doar am presupus eu ca s-a retras. Poate am presupus gresit...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Cred ca sunt undeva la mijloc...nici eu nu am inteles prea bine. Cand am intrebat-o daca am sau nu diabet mi-a raspuns cu ceea ce v-am scris eu in mesajul anterior.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu

Mergi la inceput

ok, ne-am lamurit acum. Daca are placere, o asteptam sa ne scrie... daca nu, odiseea merge inainte .

Ma duc sa culc fata ... si apoi ma pregatesc de mers la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Salutare burtici!

LOREDANA,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta dar fii optimista si totul va si bine pana la urma,mai ales ca esti monitorizata si cu tratament,o sa fie bine la final ai sa vezi.CURAJ!

RALU,bine ai venit din vacanta.

BRAMBULE bafta la eco azi.Asteptam vesti.

M-a sunat BABY(Roxana) astazi si mi-a zis ca acum e acasa,dar din pacate inca are dureri de burta si ca acum culmea are si arsuri si dureri de stomac.A zis ca nu poate manca mai nimic si ca daca va continua asa tre sa mearga la spital sa-i bage perfuzii pt hidratare.Va saluta si va pupa pe toate si se gandeste la voi.

gravi 28+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna fetelor!
Multumesc pentru incurajari!
Am fosta si azi la dr. M-am mai obisnuit cu ideea preeclampsiei. De acum incolo trebuie monitorizat bebe de 2 ori/sapt ecografic. Daca nu ia in greutate la 2 eco succesive, abia atunci se recurge la cezariana de urgenta. Partea plina a paharului e ca imi voi vedea bebele mai des.
Testul de toleranta la glucoza a iesit in limite normale, deci n-am diabet gestational.

27+

Mergi la inceput

Ha, am fata mare, mi-a zis ca nu ma vrea langa ea la somn, e mare, adoarme singura. Sa vedem cat o tine si daca se tine de cuvant. Ar fi prima tentativa de acest gen, de regula tre' sa stau langa ea pana adoarme .

Mergi la inceput

loredana - bine ca macar diabet nu ai ... si ca privesti partea plina a paharului. Iti doresc sa stea bb pana cand nu mai sunt riscuri pt. nici unul dintre voi! Si sa fie bine!

andreea - merci .

Ooof, cate mai are de tras si roxana!! Transmite-i numai bine de la noi!! Si optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bravo pentru Silvia brambule! Nici eu nu mai stau langa Stefan, nici la amiaza si nici seara. Il trimit in pat si gata...seara ii mai citesc cate o poveste (nu intotdeauna). De multe ori in 2 minute ma striga ca nu poate dormi. dar i-am spus sa stea in pat pana ii vine somnul si gata.
Ioi tu fete asa chef n-am de facut bagaje...habar nu am ce sa iau...lui Stefan tre sa ii duc si ceva cu maneca lunga..Dar pana la urma, acolo e varu-sau, ca doar sunt deodata. Am mai patit asa in martie, noi ne-am dus imbracati de primavara, ca asa era vremea la noi, si cat am stat in Braila a fost un frig....l-am imbracat pe Stefan cu geaca si caciula de la var-su

diana24+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput