pata de chelie la bb 6 luni

pata de chelie la bb 6 luni | Autor: matildasep

Link direct la acest mesaj

Acum vreo 2 saptamani, bebelusei mele de 6 luni, ia aparut pe scalp o pata rosie insotita de cateva cojite, initial mi-am zis ca e normal, pt. ca tot a avut de la nastere pete rosii pe ici pe colo, care-i treceau. Astazi m-am uitat mai atent si in locul in care a fost pata rosie, este acum chelie... are o pata de chelie cam de 1,5cm.
Este normal sau nu?? deja nu mai pot de griji pana ajung la dr., programarea o avem saptamana viitoare. sunt ingrijorata sa nu fie vreun simptom de vreo boala, d-ne fereste! ea arata bine, mananca bine, e vioaie, nu a luat niciun medicament pana acum.
Va rog, sa-mi spuneti daca e normal, sau daca nu e, care ar fi cauza acestei pete de chelie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns torna spune:

Cel mai sigur este sa mergi la medic sa vezi despre ce este vorba, dar nu cred ca este ceva ingrijorator. Daca nu este vorba despre cojitele bebelusului sau de vreo eczema, ar putea fi vorba despre un nev sebaceu Jadassohn, pentru care nu ar trebui sa-ti faci griji si care nu necesita tratament, cel putin in copilarie.
Cel mai bine ar fi sa o vada un medic dermatolog.
Te rog sa ne tii la curent.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Multumesc pt. raspuns Torna, si celor care au citit.
Am fost la dr., ne-a spus sa o tinem sub observatie, daca mai apare si in alta parte sau daca nu-i creste parul acolo, atunci o sa mergem la dermatolog.
Multa sanatate!

Mergi la inceput