Strugurasi S-O11- BV NATI ,Rallu, Hai Theea (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Fetele help PLS

Daca salariul meu brut este de 1000 lei, iar 85% din salariul brut este 850 lei, eu primesc astia 850 lei sau din ei se mai scad alte impozite sau dari catre stat?

Stiu ca ati mai abordat subiectul, dar...se pare ca sunt cam batuta in capusor.

merci pentru raspuns

38+ Doamne iti multumim!

Sigur trebuie sa mai scazi ceva, dar nu stiu exact ce...
Am cautat pe net dar nu am gasit nimic exact :(

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Mikka, fa tratamentul cum trebuie ca altfel bb nu creste corect. vorbeste si cu medicul.
eu acum m am intors de la docctor. mi a dat sa continui dopegytul si sapt viitoare sa ma vada din nou. fluxurile pe artera ombilicala si pe cea cerebrala medie sunt normaleceea ce inseamna ca inima mea face treaba bine sub tratament.

vestea mai putin buna e ca bblusa mea e micuta, creste f greu, masuratorile sunt cam cu 2 sapt in urma. probabil o sa fie o matzuca, slabuta. sper macar sa iasa sanatoasa. acum are cam 2.500 kg. fata de sapt trecuta a luat doar 100 gr. bine. nu mai vorbesc de acea marja+/-.

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana... nu te ingrijora... ecografele dau eroriiiii...
A mea cu mai putin de o sapt inainte era estimata la 2900 , FL la 37 s, capul de 41.. iti dai seama ca ma gandeam la toate prostiile.. ziceam la toti ca nu cred ca vetita va fi mai mare de 3 kg.. si uite=o pe frumusete la 3400 si 55 cm.. asa ca de multe ori ma gandesc ca mai bine fara ecografe si atatea controale..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Lore... si eu mor de dragul ei.. uneori ma uit la ea si imi vine sa plang, ma abtin cu greu ca sa nu o tulbur.. insa o ador pur si simplu, acum ea e aerul ce il respir....
O sa incerc sa fiu mai zen

Oana inca putin si alaptezi si tu.. si atunci vom relua pb, si o sa vezi cum minunea iti ocupa tot timpul, eu sunt mereu pe play si back si forward.. adik ea e sefa ea face program.. degeaba imi prompun una alta... dar e asa de bineee...

Matza.. eu zic ca ai nascut usor si repede.. si bine ca bebe e bine..

o sa scriu si eu povestea noastra .. numai astept sa imi mai revin putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Hello hello.
Intru si eu pe fuga. Am fost pus pe grup un doc de la NATALIA, in legatura cu alaptarea si medicatia.
https://docs.google.com/leaf?id=0BzhL5eaNxr-AMWQyODY3NTQtZTc2Mi00ZjM1LWE4OTctMWZkZTgwODI1YmY5&hl=en_US, linkul direct

http://lbdf.lilypie.com/nqfWp2.png" target="_blank">34+

http://ankbijuterii.blogspot.com/" target="_blank">Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, ai dreptate...si eu m am minunat cand am vazut ce diferenta a fost la voi. ideea e ca la noi are cu cine semana mica...sotz a avut 3 kile la termen ...si dupa slab , slab mereu. acum are noroc de niste oase zdravene si umeri largi ca de altfel tot slab e.

voiam gogoasa sa fie mai grasuna un pic si cand colo ea intr o sapt a crescut cat numai pt 3 zile...deci dupa ecograf e si slabanoaga si micuta

acuma cum o vrea dumnezeu.

abia astept si eu sa fiu ca voi. sunt asa curioasa sa o vad...

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Fetele din Bucuresti, stiu pe cineva care isi cauta sa munceasca 2-3 zile pe sapt la curatenie. se poate si mai putine zile. persoana serioasa, curata si pe care o recomand cu mana pe inima. daca vrea cineva sa-mi dea un mp.

Ce biberoane sa iau?

de sticla sau plastic?
am inteles ca e bine sa am 1-2 luate pentru orice eventualitate si ca-s mai bune de sticla.
dar cum le dezinfectez? ca n-as lua un aparat de ala pentru cateva luni cat stau pe aici, iar sticla nu se fierbe.
merci.

Matza, bine ai revenit :)
Mikka, bravo pt rezultatul bun.

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Tot pe fuga, felicitari noilor mamici, celor care ati revenit acasa va doresc o acomodare cat mai usoara, mult laptic si cat mai multe ore de fericire alaturi de . Am vazut si poze, vai ce scumpici.

La noi e nebunie la lucru, apuc sa citesc pe bucati, de raspuns nu am cum prea mult, si dupamasa cand ajung acasa manac ceva si cu rotile in sus

34+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

multumesc, may
Eu stiam ca le poti fierbe pe cele din sticla, pentru a le dezinfecta. O amica chiar asa le steriliza, pana si-a cumparat un sterilizator. dar cred ca mamicile iti pot da un sfat mai bun in aceasta privinta

36+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

MAy.. eu am luat o singura sticluta din sticla, si sper sa nu o folosesc...
Cele de sticla se pot fierbe, cele din plastic nu , pt sterilizare...
Nu are sens sa iei 2-3 , ia una si vezi daca ai laptic , sa o ai doar in eventualitate in care laptele vine mai tarziu , daca o sa mai ai nevoie mai ai vreme de cumparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Anca multumesc mult de tot pentru documentul despre alaptare si medicamente. Gasisem cu ceva timp in urma informatia si pe cuvant ca am salvat-o undeva... DAR UNDE??? Neuronul gravid palpaie

Acum l-am salvat iar sper sa retin unde

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput