Strugurasi S-O11- BV NATI ,Rallu, Hai Theea (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am luat detergent lichid pt bebe Dalin la sugestia cumnatei.
miros asa frumos

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui May3

eu am calcat hainute de bibi

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Le-ai spalat cu detergent obisnuit (gen Ariel,Persil) sau ai cumparat ceva Bio numai hainutele la bebe?

Maine cred ca urmez sa le spal si eu

35+

Se pare ca va fi

:)

Si eu maine vroiam sa bag o tura la spalat.
Eu am luat detergent lichid Persil. Am mai intrebat si am inteles daca ei detergent special pentru bebe poti sa fie mai sensibil dupa.
Eu am zis ca incerc cu asta... si daca e nevoie il inlocuiesc cu ceva special pt bebe. Dar daca iei ceva eco, eu spun ca e foarte bine

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu ma gandeam la ceva eco sa iau ,dar parca nu vreau s-o invat chiar asa oare sunt rea?
Cumnata-mea spala cu Persil normal si nu avea bebe nimic,mi-a zis sa incerc si eu si daca vad ca ceva nu e ok ,sa iau eco,acum nu stiu ce sa fac

35+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idanuca spune:

Buna fetelor,

Felicitari noilor mamici !!! Sa aveti parte de bebici sanatosi si linistiti. Eu tin pasul cu ce scrieti dar nu prea pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu am inca experienta de mamica , pot doar sa acumulez informatii pentru cand o sa fie nevoie

As vrea sa va intreb insa daca ati avut cumva probleme cu dintii in perioada sarcinii , ati fost la stomatolog , v-a facut ceva sau doar v-a sugerat sa rabdati pana dupa sarcina? Azi m-a omorat durerea de masea si nu stiu ce sa mai fac . Mi-am facut programare pentru vineri la un control dar nu stiu daca mai rezist ,ma gandeam sa merg maine sa vad daca se poate face ceva.

Va doresc numai bine la toate !!!

Danuta 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

eu am calcat hainute de bibi

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

bravo, may!

Fetita harnicuta.

La mine s a anuntat mama voluntara la operatiunea asta. o astept pe ea.

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu o sa spal hainutele cu detergent obisnuit, clatire intensiva si calcate. cele ce vor fi direct pe piele le calc fata/ dos. nu stiu in schimb cum sa dezinfectez hainutele primite de la alti bbei. aveti idee? De ex am niste hainute de la o bebelusa ai carei parinti au hepatita c. oare cum sa procedez cu ele?

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui idanuca

Buna fetelor,

As vrea sa va intreb insa daca ati avut cumva probleme cu dintii in perioada sarcinii , ati fost la stomatolog , v-a facut ceva sau doar v-a sugerat sa rabdati pana dupa sarcina? Azi m-a omorat durerea de masea si nu stiu ce sa mai fac . Mi-am facut programare pentru vineri la un control dar nu stiu daca mai rezist ,ma gandeam sa merg maine sa vad daca se poate face ceva.

Va doresc numai bine la toate !!!

Danuta 34+

Idanuca, eu am avut probleme cu dintii... mai exact gingiile.
Am fost prin luna a 6-a si am facut o detartrare si mi-a recomandat si sigilarea la doua maselute care prezentau risc de carie.
Zis si facut... m-am prezentat la sigilare. Pana la urma a hotarat doctorita sa imi faca sigilare doar la o masea, cealalta fiind cat de cat ok... cand a inceput sa foreze acolo a dat chiar de o carie la contact. M-a intrebat daca vreau sa imi puna anestezie si sa o curete.. i-am zis "no way", ca vin dupa ce nasc... asa ca mi-a pus o plomba temporara si atat. M-am mai chinuit cateva saptamani cu gingii foarte dureroase, am avut si infectie (care mi-a curatat-o doamna doctor si a fost ok).
Am o prietena care a avut probleme cu o masea si a rezolvat-o o doamna doctor super ok, fara anestezie fara nimic, dar depinde de la caz la caz. Sfatul meu este sa mergi la doctor cat mai repede, nu astepta pana vineri.
Daca iti propune vreun tratament ceva, sa vorbesti mai intai cu ginecologul.
sa fuga durerea

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Ce poze dragute!

de fapt nu pozele, ci bebeii sunt superbi

Sa va traiasca mamici!

Felicitari Rallu!!! Bine ai venit Ilinca in lumea noastra!

Bravoo Nati, ai reusit!!! Bine ai venit Clara in lumea noastra!

Hai Theea, hai Zubi!!!

Elly felicitari pentru schimbare de semnatura! Imi pare rau ca ai racit, dar lasa ca iti trece si o sa fie totul bine. Baga lichide multe si vitamina C.

Kora - multumim de vesti bune despre Hayat! O pupacesc si ma rog sa mai stea bebe in burtica.
Parca as vrea si eu o bautura faina de la SB. Yamii

hellena_d - am contractii dureroase, de 2 nopti ma cam chinuie, din ora in ora de pe la 1-2 noaptea pana pe la 5-6 dimineata. este groaznic sa ma ridic din pat pentru pipi, pentru ca mi se pune contractie si doare destul de tare. Am devenit si foarte irascibila si obosita.
Ziua e cam liniste, doar piticelul meu miscacios, contractii mai mult nu decat da.

Aseara am fost la dr si ne-a spus ca se pregateste printul meu sa vina pe lume. M-am emotionat teribil...unde abia asteptam acum parca imi este atat de teama si parca as vrea sa mai stea putin.
Duminica este dr de garda si m-a chemat iar la control sa evalueze situatia. Mi-a spus sa vin cu bagajul pregatit ca daca e de nascut ma interneaza. Vai ce m-am speriat, nu vreau sa stau zile inainte de nastere in spital, am oroare de spital...Fetele intru in panica...Vreau doar sa fie bebe sanatos.

Multumesc pentru parerile si sfaurile privind pediatrul. Inca nu am decis, mai ales ca suntem cam departe de un cabinet, iar 100 lei pe consultatie mi se pare putin cam mult.

HELP cu 2 chestiuni:

1. O listuta cu semne de nastere, semne cu 1-2 zile inainte, va rog daca ne puteti ajuta pe cele la prima nastere, mamicile cu experienta

2. Sunt mamici care au pititci si catel acasa? Sau viitoare mamici care au catel acasa? As vrea sa impartasiti experienta cu mine. Ma sperie putin si

Hai ca fac si eu autostrada...vai cat ma scris

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am fost la spital, mi-au luat proba pt laborator, mi-a dat pana vin rezultatele ovule Cervugid si spalaturi vaginale cu Betadina. daca iese ceva vreun microb trebuie sa iau Ampicilina. mor de ciuda! cum Dumnezeu de s-a intamplat asa!! am intrebat-o pe doctorita de la ce e poate fi si a zis ca nu imi poate spune ...

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

am fost la spital, mi-au luat proba pt laborator, mi-a dat pana vin rezultatele ovule Cervugid si spalaturi vaginale cu Betadina. daca iese ceva vreun microb trebuie sa iau Ampicilina. mor de ciuda! cum Dumnezeu de s-a intamplat asa!! am intrebat-o pe doctorita de la ce e poate fi si a zis ca nu imi poate spune ...

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Lore imi pare tare rau...sper totusi sa nu fie nicio infectie si sa nu ai nevoie de antibiotice.

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput