Mamici si copii din Arges (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

bine cand se sting conflictele se la sine este de inteles ca nu isi vor cere scuze, insa ei de obicei cand se cearta se cearta pana se lovesc unul pe altul. mi se pare normal ca atunci cand il superi cu intentie pe celalalt sa primesti mustruluiala cuvenita de la parinti si sa iti ceri scuze de la surioara/fratior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ralu, anca , mirela- multumesc pt raspunsuri.o sa ma uit pe site-uri sa-mi fac o idee. off topic- se pare ca in romania nu e criza ca imobiliarele sunt la fel de scumpe , sa nu fac comparatia cu ce se intampla acum in unele zone din america sau canada ( unde intr-o provinvcie a scos banca o casa la vanzare cu 4 dormitoare, 5 000m2 teren cu 11 000 dolari si s-a vandut cu 6000)

Mergi la inceput

'neatza fetelor! ce greu ma trezesc dimin, abia astept concediul.
woaw, dar chiar ca se resimte criza in canada. la asa preturi scazute as cumpara si eu proprietati. din pacate la noi preturile nu scad asa de mult, indiferent cat de adanca ar fi criza. in romania tot ce este prost se adopta, in detrimentul lucrurilor bune care se inlatura, iar cand altii renunta la diverse decizii care s-au dovedit a nu fi justificate sau folositoare la noi inca se mentin. ca deh' asa functioneaza la noi lucrurile.
mathilda ziceai ca esti pitesteanca? cum ai ajuns in canada? de cand esti plecata? poate ne dai mai multe detalii despre tine si familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata fetele.
Vreau si eu o casa in canada
Au scazut si la noi ca o luasera razna in sus, dar nu cine stie ce.
Mirela nu ne-ai spus cand pleci si unde (la mare stiu, dar statiune hotelul nu) Picii cred ca sunt super fericiti cred.
Mathilda nu ai pentru ce, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta efectiv.
Ceva detalii despre tine?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

cred ca vom pleca de sambata la buc la sora-mea. avem bilet de dumin pana sambata, in mamaia la hotel dunarea. abia asteptam cu totii

Mergi la inceput

Cred ca va fi super ca nu va mai fi nici super aglomerat , iar vremea se anunta buna. Sa aveti distractie placuta
Ralu e la munca...Cum e? Noi ne gandim la tine.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilutza78 spune:

Mirela, chiar veti avea parte de vreme buna la mare. Daria mea e acum la mare si abia de vreo 2 zile e apa mai calda si mai putin agitata, iar soarele nu mai arde asa tare... Ce varste au copii tai?

Mergi la inceput

anca mersi! daca e vreme buna e distractie garantata. daca nuuuuuuuuuu, e vai si amar de fundul nostru. ne vor capia de cap mai rau ca la felix. anul trecut cand am fost la mare nu a fost vreme delooooooc frumoasa si ne-am plicitist alergand prin diverse parcuri din CT in lipsa de alta activitate!
ralu tinem pumnii pt prima zi de serv!
dar oare ce s-o fi intalmpat cu restul de fete care mai scriau aici? de ce nu or mai fi dand pe la rubrica noastra?!
lorelay, maya, tanima si restul de fete care au activat la listele noastre?! unde or fi disparut oare????

Mergi la inceput

Mirela sa dea DD ca apa sa fie calda si te-ai scos. II lasi la mal si isi fac de cap
Bilutza nu iti este dor de Daria? Eu zic ca mi-as dori sa mi-o ia pe a mea cineva macar 2-3 zile undeva, a fost maxim 2 zile plecata si mi-a fost tare dor.
Nu stiu unde or fi fetele...Sorana la un momendat era foarte activa, iar acum ...deloc
V-ati pregatit pt gradi/scoala? Ce ati cumparat/aveti in proiect sa cumparati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilutza78

Mirela, chiar veti avea parte de vreme buna la mare. Daria mea e acum la mare si abia de vreo 2 zile e apa mai calda si mai putin agitata, iar soarele nu mai arde asa tare... Ce varste au copii tai?

Mami de Daria (18.04.2006) si de Diana (16.08.2010)

rares tocmai a implinit pe 19 aug 5ani, iar rebeca a facut pe 4 iun 3ani.
cu cine este la mare, cu bunicii? pe cea mica nu ai dus-o la mare?
ai mei nu stau despartiti unul de altul. nici macar pt un week. s-au obisnuit sa fie mereu impreuna.

Mergi la inceput