Mamici si copii din Arges (3)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela0521 spune:
sorana poti sa imi explici si mie ce anume ai urmarit sau ce anume ai vrut sa demonestrezi cand ai dat reply la toata lista mea de cunostinte la care am trimis eu acel mail cu antirecensamant???????? sincera sa fiu m-ai SOKAT de-a dreptul!!!! nu ma asteptam la asa ceva din partea ta!!! de fapt din partea nimanui! nu am auzit si nu mi s-a intamplat in viata mea asa ceva. chiar nu te pot intelege cum de ai putut face asa ceva!!!!
nu era treaba ta sa dai astfel de mailul la cunoscutii mei! si sa mai scrii si aberatii cum ca ar fi vre-o secta!!!!!!!!!! de unde scornesti asemenea bazaconii?! ca mi-ai spus mie sa sterg mesajul postat aici este una, dar sa trimiti astfel de mailuri la cunostintele mele pe care nu le cunosti absolut deloc si cu care tu nu ai nimic de-a face.... nu iti pot gasi absolut nici o scuza pt un asemenea comportament! era pur si simplu un alt punct de vedere, cu care oamenii pot sau nu sa fie de acord. omul este liber sa isi exprime parerile atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni. insa de aici si pana la modul tau de a (re)actiona... mi se pare absolut eronat, deplasat, lipsit de orice etica, de moralitate, de fair-play de orice vrei tu... nu stiu ce sa mai zic...
ank999 spune:
sunt singura pe aici?
Ralu eu stiu sigur ca nu am nici un talent. Asa simt eu.
Erica inca nu are nici o activitate, da eu inca ma gandesc
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Acu mai Anca, talent ti-am spus nu am nici eu, poate ceva talente, dar noi suntem trecute..poate ne razbuna copiii.
Mirela, te-ai suparat si pe noi?
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Neata fetelor! Dau o cafea mare ca pe vremea asta nu as fi iesit din pat
Ralu ai dreptate. Ceea ce ma sperie e ca o vad pe a mea copchila neinteresata decat de ce ii trece ei prin cap, neatenta la orice altceva , gandindu-se doar la jucarii si alergat.
Tu ziceai ca Riana e interesata de lucrat,scris &co ca si alti copii de varsta lor, a mea viseaza doar animale vi si jucari si umbla in 4 labe prin casa zicand ca este cal sau catel.
Vad ca tre' sa deschid cvapitol nou...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167780&nm=Mamici-si-copii-din-Arges-4
Va invit la scris aici