Mamici si copii din Arges (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Aerosoli poti face si la centrul de diagnostic.Noi de acolo am inceput cu aerosolii.Parca 5 lei pe sedinta.Cu trimitere e gratuit. La noi eurespal nu merge si am inteles ca nu e bine sa ii dai prea des ca nu mai are efect.
Pentru nas inafara de vibrocil nu am incercat altceva ca am vazut ca merge cu asta.
Mirela m-ai omorat cu 300 o anvelopa.Mai bine amenda fir-ar.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

sorana mai bine cauciucuri decat amenda! crede-ma!!! plus ca sunt ff bune si pt siguranta masinii, nu mai patinezi cu ele, trag pe zapada mult mai bine decat cele de vara... ti-o spun din experienta mea de sofer nu f experimentat. daca mi-ar patina masina iarna eu recunosc sincer ca nu as sti ce manevre la secunda sa ii fac astfel incat sa o redresez si sa nu tamponez masina din fata sau din lateral. insa cu aceste cauciucuri de iarna slava domnului nu mi s-a intamplat sa am probleme. si eu merg zilnic cu masina la serv.
nu fac exces de eurespal pt ca si asa nu este un sirop f placut incat sa il ia de placere. insa daca tusea este mai nasoala nu mai merge stodul si atunci apelez la eurespal.
am tot zis ca ma apuc sa le fac cura de 10 zile de tinctura de coacaz megru+tinctura de maces+vit C picaturi asa cum le faceam cand erau mai mici ca sa le stimuleze imunitatea, insa nu stiu cum sa ii mai pacalesc ca au devenit f pretentiosi si simt imediat daca le pun ceva in lapte/suc. rebeca nici macar mierea nu o accepta in lapte! il prefera neindulcit si nu suporta nici un sirop in afara de panadol, pe care mai mult de 3 zile nici pe ala nu mai vrea sa il mai inghita

Mergi la inceput

va pup..week-end placut...si sa ne auzim luni fara raceli!

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sorana doamne ajuta asa sa fie.
Eu de obicei daca tuseste un pic ii dau miere, iar pentru seaca paxeladine. Copt tuseste foarte rar si nu-i dau nimic, maxim sirop de muguri de brad/pin.
Buba cu vibrocilul e ca nu se poate pune in picioare ca biorinilul/pivalone si deci altceva nu accepta, ca asa eram scapate de muci.
Week-end placut tuturor!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Salutare fetele si o saptamana frumoasa sa aveti.
Eu am fost la dr azi si rezultatul e groaznic: gonartroza in toata regula (dr zicea ca la varsta dubla a mai vazut asa ceva), un ligament calcificat si inceputuri de ciocuri pe coloana .Tratament mi-a dat medicamentos, iar de saptamana viitoare injectii in genunchi, dar daca asa trece durerea asta este. Azi noapte am dormit doar o ora si ceva.
Pup !

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

buna fetelor! cum mai stati cu raceala? ati alungat-o sau tot cu ea tarash?
anca ai terminat cu auditul? piciorul iti mai face figuri?
sorana ti-ai cumparat cauciucuri?
ralu cum mai este pe la serv? fetele sunt ok? cum se descurca erica la gradi?
eu am gatit weekendul asta. am fost fara copii, i-am dus la mama, sotul a fost de serv, asa ca mi-am putut face lejer treburile fiind singura acasa. sambata am spalat rufe, am gatit varza calita si cremsnit, duminica supa de galusti pt noi, iar pt socrul meu ciorba de pui taraneasca si i-am pus si niste gogonele la murat in borcane. oricum sunt ceva mai odihnita decat de obicei. trebuie sa recunosc ca mi-am incarcat un pic bateriile.
in schimb nu stiu ce sa ma mai fac cu rares care se tot bate cu un baietel la gradi. vineri abia ma astepta educatoarea impreuna cu mama baietelului sa imi zica ca l-a batut. adik i-a tras o "karata"! va dati seama ca am stat 20 de min ca sa ma scuz la ele si sa dau explicatii "de ce"?! si culmea de 2-3 zile ii tot explicam ca nu are voie sa ii bata pe ceilalti copii, ca nu el este seful care trebuie sa faca ordine in clasa ci d-nele educatoare, daca are vre-o problema cu cineva sa le spuna la d-ne si rezolva ele situatia, ca nu trebuie sa fie violent, ca nici lui nu i-ar placea ca alt copil sa il bata pe el sau pe surioara lui etc etc etc l-am amenintat si ca il duc la politie si ca il baga la puscarie cu raufacatorii si criminalii, l-am pedepsit si nu i-am dat desene animate, am tot facut la fise acasa tot ca sa ne umplem timpul si sa nu se mai uite la tv... si nu s-a prins nimic de el se pare!!! promite ca nu mai face si vad ca tot se intampla. si culmea este ca el nu este un baiat bataus, este destul de molatec, nu are zvac in el, nu este f receptiv si sportiv, este impiedicat daca il pui sa alerge sau ceva de genul si pana acum chiar lua bataie de la copiii din parc... si orice trebuie sa faca trebuie sa ii zici de 15 ori ca sa faca, insa nu stiu ce se intampla cu el acum... l-am intrebat de ce a dat in copilul acela si a zis ca "dansa", adik se prostea pe langa el si nu l-a suportat, copilul la nu a vrut sa stea pe scaunel potolit cand i-a spus el, asa ca i-a dat o karata sa il "potoleasca"...
sorana ai avut astfel de patanii cu codrin? el bate copii la scoala sau la gradi cand era mai mic? a putut sa faca diferenta intre bataie si aparare? chiar nu stiu cum sa procedez pt ca nu as vrea nici sa insist f tare si sa devina iar molatec, sa se lase batut de toti copiii cum era inainte. as vrea sa inteleaga si sa faca diferenta intre a te bate de "placere" si fara un scop anume si a te apara atunci cand cineva incearca sa te bata

Mergi la inceput

Reteta compensata m-a dus cca 180 lei...
A...si ca sa fie treaba treaba mi s-a stricat mobilul, dupa ce saptamana trecuta a cedat calculatorul de acasa, iar inainte frigiderul...
Mirela ma bucur ca ai fost fara pici si ti-ai reincarcat bateriile.
Cat despre problema cu Rares eu zic ca parca e mai bine asa, da nu da cu rosii...Erica cand a luat prima oara o palma de la alt copiul a ramas masca, da acu da si ea...Ii zic ca nu e bine, deoarece am vazut ca la ea functioneaza instinctul, ca altfel nu stiu ce ar trebui sa-i zic

Mergi la inceput

anca ieri nu am vazut postarea aceea, abia acum am vazut diagnosticul pus. doamne ce nasol!!! de la ce anume ai facut o asemenea boala? habar nu am ce anume inseamna, insa suna destul de complicat. ce anume o declanseaza si cum anume se trateaza? se poate recupera, este reversibila aceasta boala? este tratabila sau este la fel ca reumatismul, o data intrat in corp nu mai scpi de el, decat sa il tii sub control cu tratamente/proceduri etc? injectiile in picior suna destul de terifiant... te si sper sa te lase durerile repede.
rares pare sa fi inteles ca nu mai are voie sa loveasca copii de la gradi. ieri zice ca a fost cuminte, si ca l-au aplaudat copii si d-na ca nu stiu ce a facut bine. si d-na de engleza i-a pus o fata zambitoare pt ca a raspuns corect la o intrebare. la el este una calda, una rece...

Mergi la inceput

Neata!
Hai sa il aplaud si eu pe Rares ca e baiat cuminte si un mare.
Mirela e la fel ca reumatismul se amelioreaza, dar nu se trateaza. Tratament periodic la greu.
Sper macar sa scap de durerea asta ingrozitoare.

Mergi la inceput

neatza
anka imi pare rau..socrul meu ae gonartroza. A facut injectii in genunchi dar au fost degeaba la el. Cred ca e intr-un stadiu avansat la el.
Am luat cauciucuri..9 mil si ceva cu tot cu montaj..

Mergi la inceput