Furia la copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pana si pe minimax arata papusile cum sar de la balcon cu umbrela.Daca vrea sa imite?Clar e violenta din desene animate si sigur nu se uita la minimax sau numai la el....cand ajungi acasa,este un buton ..pe telecomanda ..unde daca apesi poti vedea ultimul canal urmarit.La mine e quick wiew cred ca sunt optiuni de genul asta la toate.Si vezi la ce se uita.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nervozitatea copilului vine de la cele 10 ore/zi petrecute singur in casa, si eu as lua-o razna in locul lui, iar voi aveti nevoie de rabdare mai multa...si sotul tau sa-si puna autoritatea-n cui si s-o inlocuiasca cu timp petrecut cu copilul: iesiri in parc, role, pescuit, spectacole pentru copii, teatru...orice dar sa va implicati in viata lui....dupa o perioada veti remarca schimbari
de astea are nevoie copilul in locul sedintelor cu psihologul, care la 7 ani pot fi cu doua taisuri daca nimeriti unul nepotrivit; eventual puteti consulta voi, fara copil un psiholog, legat de relatia tatalui cu copilul.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NyaDS spune:

Da, asa este, aveti mare dreptate. Trebuie ca noi, parintii, cred, sa ne schimbam atitudinea. Eu una incerc foarte mult sa stau de vorba cu el si sa avem activitati comune, sper sa reusim in cele din urma. Va multumesc mult pentru sfaturile utile. Cu drag, Nya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

10 ore singur in casa? wow . nici eu nu pot sta atat. e f plictisitor. gasiti o solutie. bunici, ceva, matusi, vecini.banuiesc ca nici macar nu doarme de amiaza.
nya, ai gasit explicatia, incearca sa faci ceva sa o remediezi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput