FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 12
alilumi spune:
sunt bucuroasa(?! dulce-amar): azi a venit omu' rosu si oficial sunt in prima zi de microgynon. am inceput numaratoarea inversa... pana pe 8 oct... cand incep injectiile...
aristica, pentru umorul care imi aduce zambetul in suflet!
QiaoBing, tare m-as bucura la cat mai multe posibilitati de a deveni parinti, inclusiv includerea legislativa a statului de mama-surogat. Dar cum la noi nici legea donatorului de sperma si ovule nu exista decat in stadiul de proiect in dezbatere (sau poate sunt eu in urma...), ce sa mai vorbesc de subiectul de mai sus! Mai ales ca atat s-au cacait si cu FIV-ul gratuit!!!
E-heei, mai avem muult pana la "n" variante". Si nu ma gandesc la mine, ci la cele mai tinere, la copiii de acum. Imi doresc din tot sufletul ca ei, bineanteles de dorit ar fi sa nu se afle in situatia noastra, dar daca totusi se vor afla, sa aiba de unde alege!
toate lumile!
Ralu_mv spune:
Qiao, aristica, nu am apucat sa intru sa va scriu, dar nici mie nu mi-a cerut sa vin la niciun control dupa histeroscopie, si banuiam ca nu era necesar. Am stat de vorba dupa interventie si asta a fost tot.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
roxana33 spune:
Multumesc Mirela2!
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
roxana33 spune:
La multi ani tuturor celor ce sarbatoresc azi!
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
QiaoBing spune:
alilumi cu curaj si incredere inainte !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
qiao m-a intrebat: Va simtiti bine?, eu: Da!, El: Scurgeri?, Eu: Nooooo
Ete consultul - eu ma periasem prin locurile esentile, ca o floare de primavara eram, dar am ramas cu floarea neculeasa
ali dar de ce iei atatea ac-uri? Nu-s multe? Sau ai ciclosul lung?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
sper ca nu ai si platit pt asta !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
nu mai, nici nu s-a uitat la fisa data de fetele de la receptie. Dar am discutat mult despre tratament, cred c-am stat 20-30 minute.
tinuta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
alilumi spune:
aristica,
sunt 27 de zile (pana pe 4 oct incl.)... multe, putine... astea sunt.
... si da, am un ciclooos care se desfasoara pe 28, 30, chiar si 36 de zile (de vreo doua ori pe an si la 40!)... desi menstra dureaza doar vreo 4 zile (macar atat!).
QiaoBing,
saru'mana la fel!
tinutza,
saru'mana la fel!
toate lumile!