FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 10
maripet spune:
Aristica, esti fenomenala!
Pune-l mama la lucru manual ca n-are nimic. Il poti ajuta si tu sa fie mai palpitant.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
crisia_buc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maripet Crisia, de ce nu te duci tu la un spital de stat. Nu dai atatia bani si nici nu-ti trebuie atata pregatire. Vezi ca la Medsana iti cere nu stiu cate analize inainte si daca ai si nenorocul sa nu te poti programa cand trebuie (asta se face pana in zilele cand ar trebui sa ai ovulatie) pentru ca iti vede permeabilitatea trompelor, dar in acelasi timp ti le si dilata un pic de la substanta si poate ai sanse. Eu am ramas insarcinata o data in urma unei HSG. Am facut vreo 6 in total. Pe toate le-ma facut la Spitalul Pantelimon, la dr Ionescu Crangu. Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit Urmeaza FET1 |
maripet, analizele de secretii si PAP le-am facut in august, toate sunt bune. Mi se pare mult mai complicata procedura la spital decat la clinica privata, in afara faptului ca stai si astepti cateva ore mai sunt si conditiile....La Municipal, de ex, mergeam de la 7, faceam internarea de-o zi pana termina medicul vizitele, mergeam la echografie alta coada, se facea 9-9.30 pana plecam din spital. Bineinteles ca mergeam la un medic care este este prof. universitar si prieten de familie dar, nu m-a ajutat prea mult.
Dr Ionescu este si la Medsana, cred ca are ceva experienta daca tu ai facut 6 HSG-uri. Pe mine nu ma incanta ideea nici sa fac una dar 6!
ALTESA spune:
ia uite mai nasti ce mari v-ati facut ai trecut de primul trimestru cu toate ca a fost groaznic dar sti ca bebei sunt cu tine.
fetelor acum sa-mi spuneti voi ce inseamna asta ,cumva false contractii? azi am avut urmatoarele stari: a inceput cu un val de calduri urmat de ameteala de era sa pic, imi mirosea a rahat la modul cel mai serios iar,dupa vreo ora dupa ce m-am linistit a inceput o presiune abdominala groaznica ,copilul dadea din picioare cu 100 la ora ,undeva foarte jos.Ma duceam la toaleta din 5 in 5 minute dar nu facea nimic ca nici nu bausem apa pana la urma m-am stricat la stomaC de la ce nu stiu.
Pana la urma am luat un no-spa si m-am bagat in pat ,cand m-am trezit eram fresh .
ideea e voi a-ti experimentat asa ceva ,o sa mai urmeze sau a fost doar acum?
22+ cu
roxana33 spune:
Mirela 2,trece-ma te rog si pe mine la aspirantele din luna octombrie.Multumesc mult!
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
QiaoBing spune:
fetelor, eu trandavesc acasa si ametesc tv-ul. tocmai acum e un film cu o familie care vrea sa apeleze la o mama surogat. bineintels, totul se intampla in america, tara tuturor posibilitatilor. voi ce parere aveti de solutia asta cu mama surogat/purtatoare ? pe mine zau daca ca m-ar bate gandul la o mama purtatoare. prietenei mele din olanda care are deja 3 copchii i-a trecut tangential ideea anul trecut sa se ofere pt noi, dar nu am dezvoltat ideea; pe vremea aceea nici nu imi trecea prin cap asa ceva. la noi stiu ca nu e nici legal, dar nici ilegal, dar se mai practica. hmm ....
hai ca am luat-o razna, o sa schimb postul !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maria81 spune:
aristica esti criminala
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
da, maria si fac ravagii la subiectul tau...sper ca n-am deranjat, dar m-am aprins putin
qiao am primit si io o propunere de genu': 1. Iti port eu copchilul; 2. fac eu unul si ti-l dau sa-l cresti; 3. vrei sa-l faci cu barbate-miu? ...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
aristica m-am uitat pe foaia mea de la histero. e cam varza, au crosetat prost pe fisa anterioara. nu zice nimic de genul "revine la control". au lasat insa faza cu "repaus fizic si sexual 2-3 sapt" pe care eu am avut-o pe fisa de la chiuretaj, dupa histero dr A imi zisese sa prestez chiar imediat. aaaa, nu mai zic de "pacienta in varsta de 33 de ani" care m-a uns pe suflet
asa ca la tine ori au crosetat la fel de prost, ori chiar trebuie sa mergi pt ca Jack Spintecatorul te-a hacuit mai cu spor.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
rammy_79 spune:
Buna dragele mele,
Am ajuns si noi de luni acasa si am inceput sa ne acomodam cu noua noastra viata.
Este fffff obositor, abia reusim sa prindem noaptea cate o ora de somn. Strengarii nostrii ne trezesc din 3 in 3 ore, sunt ceas.
Oricum nu ma vait, pe cat este de obostor pe atat este de frumos. Avand in vedere ca si sotul meu este in concediu, ne ajutam reciproc pt a prinde cat mai mult timp pt odihna.
Anna - referitor la intrebare ta, cu lapticul, slava Domnului, am de dat si la altii, ii hranesc pe cei mici numai cu lapte de la san. Nu le dau direct san pt ca fiind prematuri, ni s-a spus ca nu au forta necesara de a trage, si riscam sa scada in greutate. Asa ca ma mulg cu pompita si le dau la biberon. Ni s-a recomandat doar sa-i mai incercam din cand in cand la san si de la 3kg sa incepem sa-i obisnuim.
Sincer, deocamdata si eu prefer asa, i-am pus pe ei de cateva ori si doare cand trag de sfar de numai....
Corry ce mai faci? La tine cum merge?
Anastasia, tu cum te mai simti?
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag
rammy, mamica fericita de 2 baietei
maria81 spune:
aristica nu ma deranjeaza absolut deloc pt ca chiar ai dreptate
....si de nu ai avea dreptate cum as putea sa ma supar tocmai pe tine care esti sufletul acestor forumuri
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit