Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina multi inainte fericiti!

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Astazi e liniste pe aici.
Feteleeeeeeee, ecografia morfofetala de trimestru doi se face intravaginal sau pe burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

buna dimineata burtici si bine v-am regasit, stiu nu am mai scris de ceva vreme....am avut o mica vacanta sa zicem dupa drumul la Bucuresti pentru eco 4D la clinica Fortis...de unde ne-am intors foarte multumiti si linistiti...
Concluzii:
dupa masuratori si dupa spusele doctorului Iosup suntem dezvoltati normal, s-a verificat fiecare organ fiecare osisor ,ochisorii nasucul...degetelele sunt toate ok...si s-a confirmat ca vom avea un baietel...pe nume Tudor Stefan...deci va rog adaugati-ne si pe noi la listuta cu un carucior albastru...
Aerlilian felicitari pentru rezultate, ma bucur tare ca v-ati linistit, de acum savurati fiecare clipa a sarcinii...fara ganduri rele ,numai bucurii de acum.
pupici si o zi buna tuturor...
PS: Noi ne-am hotarat si am semnat un contract cu spitalul Regina Maria pentru nastere...la noi sunt preturile ok...3000 nasterea normala si 3200 cezariana...deci la fel ca la Clinica eva unde ...totusi e o clinica si se spune ca nu prea sunt conditii pentru urgente...

+19

Mergi la inceput

Silvi, felicitari pentru bebe
Cred ca esti mult mai linistita acum.

3200 euro ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Multumesc bulinutza!
Da, Matza, suntem si noi linistiti 2 saptamani.

Silvi, felicitari!! inca un baietel pe listuta!!

Am terminat de calcat hainele si nu mai am chef sa mai merg in mall..

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua dragelor,Aerlilian felicitari pt rezultatele bune,felicitari tuturor mamicilor de baietei,fetitele se lasa asteptate cred,poop si o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Aerlilian, felicitari pt baietel! ati ales un nume foarte frumos. si mie imi place mult.
nu stiu ce s-a intamplat in ultima vreme, dar am in jurul meu numai gravidute cu baietei si sa nu mai mentionez ca in familia sotului meu absolut toti sunt baietei, si nepotii si copii verisoarelor, toti! se pare ca va fi bataie pe fetite, intr-o buna zi

In legatura cu alaptatul, si eu sunt adepta alaptatului la san, dar am niste sani foarte sensibili si sunt convinsa ca vor exista si probleme. am asistat la durerile si ranile cumnatei mele acum vreo 4-5 luni si se chinuia sa-l alapteze pe bebe, iar cand chiar nu mai putea, facea o pauza de la alaptat si folosea pompita. apoi revenea din nou la alaptatul la san. mi se pare in regula asa, mai ales ca ranile trebuie tratate cumva si ai nevoie de un scurt repaus.

Cat despre nastere ce sa va spun, la noi la Sibiu seful maternitatii nu da voie sa se faca cezariana asa cu una cu doua, chiar daca apar complicatii, femeile sunt lasate in chinuri sa nasca natural, ca e mai bine asa. cusaturile din cate stiu eu se cam fac pe viu, fara anestezie locala. insa pe de alta parte sunt incurajata ca daca ii "stimulezi" au de toate si se poarta frumos.
eu parca am o naivitate fantastica, tin mortis sa nasc natural chiar daca mama mea a avut o nastere foarte grea si ma tot indeamna sa aleg cezariana. nu stiu de ce, dar nu mi-e frica deloc, stiu doar ca trebuie sa se intample si simt ca pot fi puternica ca sa pot trece bine peste. m-am vitejit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

fetelor, am intrat in saptamana 20 deci a trecut jumatate de odisee. ne preocupa acum cursurile Lamaze si de puericultura si nu se mai gaseste nimic gratis la noi in oras
ieri am vorbit cu cineva care tine un astfel de curs si se recomanda sa se faca dupa 28 de saptamani. asa tarziu? eu sunt nerabdatoare sa aflu cat mai multe de pe acuma! daca nasc mai repede si nu apuc sa termin cursul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Matza, eco morfo de trim 2 se face abdominal.

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Alina, ce veste buna mi-ai dat.
Si la aia de trimestru intai ma asteptam sa fie abdominala dar m-a pus sa-i arat zibeta :-(
Annesi, nu am idee cand se incep lamaze dar 28 chiar mi se pare tarziu.
O saincep sa ma interesez de Lamaza, am o prietena care a nascut la 8 saptamani si care a fost la Lamaze si chiar a ajutat-o mult, a nascut natural fara peridurala. O sa va comuniv vestile imediat ce o sa le am.
Alta intrebare, miscarea din timpul sarcinii, cata faceti?
Eu obosesc extrem de repede si doar de la stat in picioare ma ia ameteala.

Mergi la inceput