Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la mine nici macar din bibe nu a mai vrut sa bea laptele meu data trecuta...aucm? grea intrebare...oricum mi-am promis ca nu o sa mai ajung la mastita, febra 41, stare de inconstienta, dureri pana la lesin..renunt si gata daca nu se poate...dar poate va fi bine

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady, cum oare sa te scoatem noi din borcanul de melancolie? A?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Uau,nu ma gandisem ca exista posibilitatea asta, adica sa nu mai vrea laptic de=al tau nici macar in bibe.
V-am spus ca eu sunt incepatoare rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

la noi a fost o situatia mai dificila plus ca a fost usor agravata de nestiinta mea si de prostia asistentelor si a dr copilului si a fost un fiasco total...il vomita, nu stiu ce se intampla dar dupa ce ma mulgeam cu chinuri groaznice il bea si in 5 minute il vomita pe tot, nu regurgita...

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bulinutzo,ai PM!Daca intre timp ti-au trimis fetele parola...nu-i nimic, o mai ai odata!

Matza, nu-s melancolica, doar obosita psihic si un pic dezamagita la general vorbind!

Eu de tura aceasta voi incerca din rasputeri sa aleptez!Tura trecuta am dat-o in bara, printr-o experienta urata tare!De data asta zic pas!Voi depune toate diligentele sa reusesc!Alaptatul e cel mai bun lucru pentru bebe...pentru sanatatea si buna lui dezvoltare!Daca aveti laptic...chiar daca va fi greu pentru unele...luptati si alaptati...ca sa nu stati cu copiii numai prin medici, cum stau eu...caci Rebecca mea e cu imunitatea varza si toate bolile se tin scai de ea!De cand s-a nascut nush daca am avut un moment de repiro!Alergii, raceli, boli ale copilariei..enterocolite..etc

intrati aici si cititi despre experiente de alaptare...postati subieecte noi..intrebati...e ok...si credeti-ma...nimic pe lumea asta nu leaga copilul de mama trup si suflet..decat momentul alaptarii..e sublim...am avut parte doua saptamani...dar nu am stiut sa lupt suficient!
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=94

Nu va suparati pe mine ca ma bag ca musca in lapte..insa la subiectul acesta chiar nu m-am putut abtine..e mult prea important..

Si eu ma tot codesc sa ma apuc de citit..sa ma documentez...sa n-o mai dau in bara si de data asta..nu mi-as ierta-o!Pot sa fac rani la sani, poate sa ma doara..dar daca copilul meu primeste lapte matern, daca pot face asta pentru el..rabd orice...am rabdat io o nastere pe viu..cu toate durerile...cu vagin rupt si cusut pe viu, am trecut peste moarte pe care am vazut-o cu ochii in timpul nasterii...am ales iarasi nastere naturala(la Bc...se naste fara epidurale/rahiepidurale si alte cele..ca la carte..pe viu..simti toate durerile facerii)..am trecut peste o depresie care mai era un pic si ma ucidea..DECI POT SA LUPT PENTRU A ALAPTA.(atata timp cat voi avea lapte)

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Mereu plang cand vad ca fii-mea mai vine si se joaca cu sanii mei..baga nasucul in ei..habar n-avand pentru ce sunt..mi-e o ciuda de-mi vine sa ma bat..si tare n-as vrea sa treceti si voi prin asta..n-as vrea sa treaca nimeni!

Vedeam si vad copii prin parc, alaptati...si ma doare sufletul.....acesta e singurul lucru pe care il voi regreta mereu si ma pentru care voi uri!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Chri70....esti bine?Ai trecut cu bine peste uraganul Irene!?Sper ca esti ok...m-am tot gandit la tine!

Citat:

Mergi la inceput

V-am suparat/speriat pe toatele,de nu mai postati nimic?Vezi...ca-i mai bine cand doar va citesc?!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lady, esti si mult mai sensibila acum sin cauza sarcinii, insa te inteleg PERFECT in ceea ce priveste alaptatul. Ma refer la faptul ca este atat de IMPORTANT pt copil. Eu m-am luptat cu dureri groaznice (nu m-a durut nimic mai rau in viata mea, ca sa pot compara..), in loc de lapte iesea sange, deci groaznic, dar am luptat (impotriva tuturor, pt ca si familia si dr ma rugau sa renunt..), dar eu nu si nu. Si uite ca am reusit sa alaptez 1 an!! Si nu doar durerile mele erau problema, dar era si Sara cam puturoasa si sugea putin, apoi adormea, si uite asa stateam toata ziua cu ea la tzatza, in loc sa ma odihnesc, sa imi fac un dus, etc etc. Dar MERITA TOT SACRIFICIUL!! Eu sunt pt alaptat, cat mai mult. Eu, am renuntat dupa 1 an sa o alaptea pt ca am facut o enterocolita, dr mi-a zis sa nu ii dau sa suga pana nu imi trece si mi-am zis ca e momentul sa o dezlipesc de tzatzica.
Imunitate are de nota 10, dar la noi a contat foarte mult si faptul ca am stat la Breaza, in aerul de munte curat.

Matza Iti trimit pm acum

aaa, lady imi pare rau ca ai trecut printr-o nastere asa traumatizanta. Doamne ajuta sa fie mai usor acum!! Tot acolo nasti?

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Lady ma sperii. Nu aveti optiunea sa aduceti macar voi epidurala pentru orice eventualitate? Poate anul asta o sa ai conditii mai bune, mai bine zis o nastere usoara si frumoasa. Cineva a zis o vorba tare frumoasa " Daca o femeie care naste nu arata ca o zeita, inseamna ca cel care o ajuta greseste".
Niciodata nu stii ce si cum o sa fie cand vine momentul. Si eu sunt 100% pt alaptat si nastere naturala, in apa daca se poate, dar nu stii niciodata cum apare ceva. Eu sper sa mostenesc ceva gene din partea mamei, a nascut 3 fete sanatoase, travaliu scurt la toate ( numai eu am iesit cu fundu..). Bunica-mea a nascut 8 copii pe banda,i-a alaptat, toti sanatosi, e bine sanatoasa si ea. Cam cu asta ma incurajez.
Lexi ma bucur ca iti place numele, l-a ales taica-su, eu alesesem Mateias, asa ca ne-am oprit cumva la Gruia Matei. Poti sa il treci Gruitza sa aiba si el nume ca oamenii mari
Matza daca erai langa mine te rezolvam eu cu rochia, eu cos si croiesc de zor si vreau sa fac tot felul de lucrusoare pt bebitza. Am la timp.....
se pare ca nici voua nu va plac soacrele ...dar nu ar mai fi viata asa colorata fara ele! O sa incerc totusi sa fiu mai zen
Ma retrag la un citit
O seara linistita va doresc !!!

gravidutza 19+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput