Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da de ce nu puneti cartea aia pe mailul comun? Si o ia de acolo cine vrea

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Iaura, tu nu ai concediul ala de 126 de zile acum, tu esti in ala medical care se plateste cu 75% din salariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pe vremea sarcinii cu Maria, salariul era 85% din brut, adica, dupa ce ca stateam acasa, primeam si un salariu mai mare decat atunci cand mergeam la serviciu. Mi-au convenit de minune lunile alea de pre- si postnatal.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna ziua

mai fetelor, eu azi m-am apucat sa fac proba hainelor de toamna.. mare surpriza mare, caci toate hainele mele sunt XS, iar eu m-am facut cat un pui de balena
intamplator am gasit o pereche de blugi mai veche, de pe vremea cand aveam cu 15 kile mai mult si astia pot sa zic ca-s salvarea mea pana ajung la cumparaturi sa-mi iau alti pantaloni
am pus aproape 7 kg pana acum, ma iau de mana cu Nicoleta Luciu

cand aveam 5 saptamani de sarcina, mi-a trimis maica-mea o rochita de a ei de cand a fost gravida cu mine si ( eu avand inca 48 de kg) i-am zis ce imi trimite mie ditamai rochia ca nu o sa ajung chiar asa de mare nici daca stau gravida 15 luni...nuuuuuuu, deloc, deja sta rochia cu succes pe mine, cred ca nici nu o sa ma mai incapa in cateva luni
sunt asa amuzata cand ma uit la mine cum arat, de-mi vine sa-mi dau palme

prenatalul si postnatalul se platesc cu 85% din salariul brut..se face media veniturilor brute realizate in ultimele 6 luni anterioare primei zile de conc. med, asta se inmulteste cu 85%, iar din brutul rezultat se scade doar impozitul si CAS-ul

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Tocmai ce am venit si eu de la tanti doctoru' cu un raspuns la aceeasi intrebare: de ce scurgeri si de ce e ud chilotul in fiecare zi?
Raspunsul: e normala situatia.
Recomandare: Renuntam la tanga si la alte materiale sexy.Numai bumbac.
Sanatate :)

15
Daca tacerea e de aur, atunci rabdarea e de platina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Fetelor, va rog tineeti-mi pumnii si rugati-va pt mine si bebelusul meu cel mic.

Sunt internata de asta-noapte, dilatata aproape 1 cm, colul scurtat si contractii care nu trec cu nici un medicament. Bebe arata bine, nu e nici un semn de infectie, organismul meu s-a hotarat, din cauze inexplicabile, sa inceapa procesul de nastere f. prematur. Doctorii nu sunt optimisti.

+19

Mergi la inceput