FIV 293
Raspunsuri - Pagina 22
mariuca83 spune:
Am depus dosar si eu Aruam sapt trecuta , ar trebui in oct pe la jumatatea lunii sa primesc raspunsul, chiar daca e negativ cu ajutorul bunului Dumnezeu tot incep fiv 2 in noiembrie.
elenaraluca spune:
Fetelor,am inceput si eu ieri dipherelinul.incep procedura pt fiv cu dr Predoi Deliana la PROMED SYSTEM .mi-e tare teama de un esec dar sper sa fie bine de data asta!
a facut cineva fiv la promed?a reusit?
elenaraluca spune:
Cine e in focuri pe aici?
asteapta cineva beta?sau e cineva in tratamentul de stimulare?
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Cine e in focuri pe aici? asteapta cineva beta?sau e cineva in tratamentul de stimulare? |
Bine ai veni si sper sa stai cat mai putin. In asteptare de beta nu stiu sa fie cineva (sper sa nu ma insel) in pregatiri mai sunt fete.
Eu personal nu stiu prea multe de Promed, dar de dr. Predoiu am mai auzit cate ceva, de bine. Asa ca bafta multa .
Frumusico cum fu vorba, un cuvant, doua acolo sa stim si noi ca sunteti ok. Burticuta acum este musai sa fii cuminte, orice zi in plus este importanta ptr. printzesa.
Cyc-ule drag imi este dor de o postare de a ta. Nu stiu cum mai esti sau daca mai esti aspiranta, dar aici te asteptam cu drag ca intre prietene
Castelana sper ca acum nu o sa stai ascunsa, vrem vesti cu castelanii si cu tine
Daniela draga mea, de acum este timpul sa primim vesti bune si de la tine, da?
Burticute nu mai spuneti nimic?
Bruni tot in vacanta?
Eu sunt in linie dreapta spre munca . Vlad este din ce in ce mai bine la gradi, iar eu sunt pe zi ce trece mai increzatoare ca am facut o alegere buna a gradinitei unde l-am inscris. In rest suntem nuntasi de meserie in toamna asta. Am avut discutii cu sotul, el vrea ca cel tarziu in martie sa luam puiutii acasa, toti, eu inca nu sunt hotarata, cred ca trebuie sa simt ca ma impinge cineva si ca este 100% langa mine, inca imi este frica.
Va pup pe toate, fara exceptie
amy25 spune:
Elenaraluca, eu am facut FIV la Promed si am reusit cu ET.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+
daniela74 spune:
Elenaraluca mult succes
Mariuca multa bafta,sa ti se aprobe dosarul cit mai repede si mai ales sa fie fiv-ul norocos
Aristica am tras cu ochiul si am vazut vestile bune,bravo,iti doresc din tot sufletul sa fie bine pina la capat,spor la injectat,sa faci oute frumoase si de calitate.Doamne ajuta
Many hai,nu fi suparici,ca doar o sa mergi citeva luni la munca,ramii graviduta,si mai stai acasa 2 ani Citi embrioni mai ai?Pup mamica de gradinar frumusel si cumintel Aaaa si sper sa vin si eu cu vesti bune miine.
Uratica noastra frumoasa,mai e un picut.Sa sti ca eu numar saptaminile impreuna cu tine,uite acusi e vineri si a mai trecut una .
va pup dragelor
daniela
monaramona spune:
uratico eu mai am putin pana la 36 si mi se pare cea mai grea perioada din toata sarcina..dureri de un umar, arsuri ,dureri de solduri(ca dorm numai pe parti si mai ales pe st ca pe dr e bebicul si ma tot inghionteste)sculat din 3 in 3 ore (parca alaptez)sa ma duc la wc, cateodata simt ca sunt sufocata ,si cel mai greu e ca bebe e in toata burta (mai am vreo 2 saptamani pana la cezariana la 38)si misca mai putin si mereu sunt in alerta sa vad cand misca si cand nu..burta da sa coboare si atunci imi vin si mie contractiile, rare dar le simt din plin cu ceva dureri..vreau sa iti spun ca nu am stat la pat decat cand simteam nevoia in rest am tot hoinarit binenteles cu viteza melcului, si treaba prin casa sa mai aranjam patutul si toate hainutele calcate..asa ca iti doresc o sarcina fara probleme macar pana la 37 ca atunci nu se mai numeste bebe prematur..te pup si sa ai grija ca vin vremuri si mai grele..multe rabdare ca unele fete care au nascut deja duc dorul acestor clipeMINUNATE
35+