FIV 293
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
amy25, catalina, many, mahaui, donna3, monaramona, brunica, rua-frumusica, daniela, CYC, etc si celelalte fete, scuze ca nu va nominalizez pe toate dar neuronul meu proaspat iesit din alaptari se pregateste sa se gravideasca iar, unde ramasesem?
a voiam sa va pup si sa va urez o saptamana ffff buna.
eu raportez la "jurnalul castelatilor" ca ziua nr 3 din "calatoria" spre bebe 2 a fost un real succes, serul e la locul lui, ma simt bine, ca o puicuta "coapta" ce sta sa cotcodaceasca.
va pupi si va tin la curent.
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loretta76 Castelana, bafta muuuuultaaaa! Sper sa fie bine de data asta. |
sa fieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
bafta si tie!
uratica spune:
buna fetele!va pe toate si va urez multa bafta!
eu ce sa zic...am iesit din maternitate, dar am in continuare contractii-dar acum trec cu scobutil si nospa pastile..plus de asta am voie gynipral doar dupa ce o informez pe drita!si pe langa perfuziille si injectiile din maternitate-m-am ales si cu o infectie urinara! asa ca iau si augmentin..insa riscul de nastere prematura ramane la fel de mare!azi am vb cu drita din nou-ptr ca pitica se mutase prea jos si dadea din picioruse intr-o veselie..iar dupa episodul asta au aparut iar contractiile-asa ca mi-a zis drita sa iau repede gynipral!se pare ca tot grabita e pitica!macar sa stea pana face 2 kg!sa vedem...daca ma simt ok si nu mai am contractii pitica ar trebui sa aiba 2 kg saptamana viitoare!dar daca contractiile continua-nu i-a in greutate normal si nu se dezvolta cum trebuie-asa ca trebuie sa vina pe lume!ptr ca nu e bine sa stea asa in burtica!
in rest ce sa zic..cu tampenia asta de infectie urinara sper sa nu mi se deschida colul!ptr ca desi e scurt-e inca inchis-asta e atuul meu!cat despre pitica-a fost mereu monitorizata de 3 ori pe zi si e ok!
sper din tot sufletul sa mai stam un pic in burtica si sa ne lase contractiile!dar..nu depinde doar de mine!eu stau numai in pat si nu mai fac nimic nimic!
am intrebat si de trompe daca sa le scot sau nu-ele fiind clipsate datorita hidrosalpinx..mi-a zis clar drita ca nu!!ptr ca risc sa imi apara ff multe aderente!ele sunt oricum clipsate inspre uter asa ca nu ma afecteaza la fet!
ceea ce ma linisteste e ca am o drita super!e ingerul pazitor a bebelinei-asa ca trebuie sa fie bine!face tot posibilul sa imi tina bebelina in burtica pana implinim 37 de saptamani-asta numai daca am putine contractii-daca nu, o sa nastem mai repejor..asta e!
din pacate vad ca contractiile continua si dureaza ziua intreaga cu tot cu medicamente!
azi m-am trezit fara contractii!am inceput bine saptamana si sper sa continuam asa!mai avem 6 saptamani..Doamne ajuta!
cata-sper sa ai gura aurita si bebelina sa se nasca la sfarsitul saptamanii 37!
off..si trebuie sa fac baita..sper sa nu fie prea mare efortul si sa inceapa din nou contractiile!
va pe toate cu mic cu mare si va multumesc de grija!
Doamne ajuta pana la capat!
+31 fetita
castelanaC spune:
uratica/frumusica noastra,
ma bucur ca avem vesti de la tine, ca te-ai intors acasuca.
Sa dea Dumnezeu sa stea micuta pana se face mai dolofana!
te pup si ai grija de tine!
daniela74 spune:
Frumusico,uite ce grabita e bebelina ta. Eu stiu o fetita nascuta la 2 kg,are deja 2 anisori si e foarte bine,sanatoasa.Dar dr. ce zice,din ce cauza ai aceste contractii? si da Doamne sa fie bine.
Castelana tin pumnii pt.o productie frumoasa
Eu ma lupt cu o raceala de toata frumusetea zilele acestea si astept sa merg vineri la analize,sa vedem cind incep.M-am mai linistit putin si cu tatal meu care a facut si el teste si o sa mearga la operatie in 6 oct,are un medic foarte bun si avem incredere ca o sa fie bine.Dumnezeu face minuni,stiu asta.
Va pup si sa auzim de bine.
daniela
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 4
ora: 12
locul: salon
peronaje: castelana, castelan mic dormea
observatii: injectarea devine o poezie, de... dragoste
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Castelana tin pumnii pt.o productie frumoasa Eu ma lupt cu o raceala de toata frumusetea zilele acestea si astept sa merg vineri la analize,sa vedem cind incep.M-am mai linistit putin si cu tatal meu care a facut si el teste si o sa mearga la operatie in 6 oct,are un medic foarte bun si avem incredere ca o sa fie bine.Dumnezeu face minuni,stiu asta. Va pup si sa auzim de bine. daniela |
merci, ne dorim sa fie putine da bune, stii ca gaina batrana face si ea ce poate...ouale mai babane
Ai grija de tine, ca dupa mutari si curatenii asta e ca cireasa de pe tort, mama lui...doftoriceste-te si abia astet sa vad ce a zis dr vineri cand mergi.
sanatate tatalui si putere sa treceti cu totii peste hop-ul asta, sa se insanatoseasca mai repede ca la anul vin nepotii!!!!!
te pup
uratica spune:
buna fetele!
dani-!sa dea Domnul sa iti iasa toate ca la carte!sa vina si bebele dar si tati al tau sa se faca bine!
cat despre contractii-nu stim de la ce sunt..cred ca de la bebelina asta zbenguita care vrea neaparat sa vada lumina soarelui mai devreme-dar poate o pacalim inca 6 saptamani!macar ieri nu am mai avut contractii..ca daca o sa mai am..mi-a zis drita ca o sa stau internata pana nasc!asta e!
castellana-spor la fabricat bebelina!ca asta urmeaza,nu?o bebelusa!sper ca una ascultatoare!
hmm..si am si eu o intrebare..a mai avut cineva infectie urinara la 7 luni de sarcina??cum ati tratat-o?
restul gastii-va pupacesc!
Doamne ajuta pana la capat!
+31 fetita