FIV 293
Raspunsuri - Pagina 11
many_bani spune:
La multi ani pitici, mamici, burtici si tatici care azi isi serbeaza ziua de nume. Multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca.
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!
aruam spune:
LA MULTI ANI MARIILOR ,MARIUTELOR , MARIUCILOR SI TUTUROR CE ISI SERBEAZA ZIUA AZI.
Sa dea Dumnezeu sa va vedeti visul cu ochii cat mai curand.
Mariuca bafta multa si tie si sa vezi cat mai curand II liniute.
Daniela da chiar mi-am incarcat bateriile sunt pregatita de "lupta "
Fetelor este careva printre voi care a facut sau va face FIV la Giulesti?
Vroiam si eu mai multe detalii.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
mariuca83 spune:
Aruam, eu incep in noiembrie fiv 2 , pana atunci sa dati statul tu si castellana, asteptam teste pozitive de la voi. ma bucur ca esti gata de " lupta", bafta multa o sa fie cu ochisori siguuuurr.
daniela74 spune:
[quote]citat din mesajul lui castelanaC
ce face tatal tau?
a si sus moralul ca steagul pe catarg!
Castelana merci de intrebare, ce sa faca saracutu de el,e la spital si asteapta de 3 zile sa i se faca cateterism,dupa care operatia,dar in ritmul in care merg treburile,nu stiu zau
tu,nici un semn,nimik?
daniela
daniela74 spune:
off,mai fetelor sint si eu o Mariuta,si am uitat
noroc cu voi,LA MULTI ANI tuturor,sanatate multa si fericire.
daniela
daniela74 spune:
Aruam cind incepi lupta? Bafta multa
Mariuca la multi ani si tie,si sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul
se apropie o perioada aglomerata aici,sper sa iesim toate invingatoare
daniela
mariuca83 spune:
Multumesc Daniela,la multi ani tuturor Mariilor ,multa sanatate tatalui tau sa treaca cu bine peste aceasta incercare.
Fetelor toamna se numara bobocii,trebuie sa reusim toate anul asta sa ni se indeplineasca marele vis sa ne tinem la piept bebelusii.
Sa fie cu noroc pt toate
Aruam cand incepi?
monaramona spune:
da , catalina sunt si eu pe aici ..mai am 4 saptamani..pe la 38 imi face cezariana(fiind taiata de 2 ori pe burta a zis dr ca nu are rost sa ma mai chinui ...sunt si eu de acord..am fost si in spital vreo 3 zile (cu o colica renala insuportabila)dar a trecut si bebe e bine ..facem 34 de saptamani..
va citesc merfeu si am sa va mai scriu din cand in cand..ar fi frumos ca cele vechi sa plece la gravidute si sa nu mai fie nimeni pe aici ..dar din pacate vad ca mai vin fete noi..sa dea DD sa fie cu ochisori ptr toate fetele
33+
catalina2307 spune:
monaramona - si tu esti la linia de sosire :). Nastere usoara si un pui sanatos!!!