FIV 293
Raspunsuri - Pagina 10
aristica spune:
vechitura asta e deja pe AC-uri
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Lougra spune:
Bruna, ma bucur mult ca te-ai mobilizat atat de repede si esti din nou gata de lupta. Iti tin pumnii pana in noiembrie si dupa.
Eu astept sa treaca perioada cu greturi, in rest sunt bine si ma pregatesc de vacanta.
aruam spune:
Buna fetele
M-am intors si eu din concediu relaxata si cu forte proaspete pt FIV.
Am facut analizele si acum astept rezultatul sper sa fie bine.
Imi pare rau sa citesc lucruri nu foarte placute ,dar noi suntem niste luptatoare si o sa reusim indiferent de problemele care apar.
Cyc, Bruni, Amy o sa treceti cu bine peste toate problemele fruntea sus toate fetele.
Imi pare rau daca am omis pe cineva .. pana va invat mai dureaza
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
mariuca83 spune:
Aruam,
Bafta multa sa fie cu ochisori sa dai startul la bebei !
La fel si pentru restul fetelor sa fim toate cu burtici.
samira33 spune:
eu m-am mai mutat cu o luna...fac in Noiembrie!!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
daniela74 spune:
Aristica sa-ti fie de bine a.c-urile,deci esti a doua,dupa Castelana
Castelana cum esti draguta,tot socata dupa cutremur ?
Aruam ai incarcat bateriile? te asteptam cu vesti bune
Raluca bine ai venit,daca pot spune asa,vezi ce mult ne chinuim noi sa plecam.Bafta multa,sa-ti fie sederea cit mai scurta.Eu am un sg.ovar si pot spune ca nu am trompe (am una dar nu e buna de nimic )
Samira e bine si in noe. la cit de mult asteptam noi, ce mai conteaza o luna ,doar sa fie cu ochisori.
daniela
samira33 spune:
asa este,daniela,nu mai conteaza o luna in plus.
nici nu am vrut sa fortez lucrurile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Castelana cum esti draguta,tot socata dupa cutremur ? daniela |
ai ghicit, aici pe metereze, gata de start, astept cumintica ( vorba vine) "semnalul sonor"
ieri mi-am facut de cap, , cu fii-miu of course, de dimineata pana seara la mall, nu e ca-mi trebuia ceva, dar stiu ca dupa nu mai pup, ma inchide "talibanu'" in casa
ce face tatal tau?
a si sus moralul ca steagul pe catarg!
castelanaC spune:
MARII si MARIOARE
MARCELICI si MIOARE
MARICICI si MARNELE
MARIANE si MARILENE
cate mai sunteti cu numele asta super MARIA sa aveti parte de toate toate cele bune, copii sanatosi, soti dragastosi, veselie, bucurie, nebunie si tot ce va doriti!!!!
va pup si o zi superba voua si familiilor voastre!