Sarcina sau nu

Sarcina sau nu | Autor: Annemarie_is

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,in primul rand...am si eu o problema.Eu si partenerul meu am avut contact sexual neprotejat in jurul datei de 28iulie2011,eu fiind sub tratament cu Logest,urmand sa termin folia de logest in data de 8.08.2011. Din data de 30.07 si pana in data de 6.08 am avut scurgeri vaginale cu sange si speriata fiind am mers la ginecolog care mi-a zis k e doar o metroanexita hemoragica si mi-a dat Ciprinol de 500mg 2cp/zi si Nizoral de 20mg 2cp/zi timp de 7 zile.Ultima menstruatie a fost in data de 15.07.2011(mentionez ca in perioada in care am luat logest am luat si niste antibiotic pt infectia cu h.pylori).La ginecolog cand am fost am intrebat daca pot fi insarcinata(eu imi doresc acest lucru) si mi-a zis ca nu,dar ecograf nu mi-a facut.In ultima perioada am experimentat simptome de genul durerilor de cap(in zona din spate),balonari,dureri de spate in zona lombara,dureri de coloana,nevoia de urinare mai deasa(cel putin in ultima saptamana),carnea de pasare nu o mai pot manca(daca mananc imi provoaca greata),iar atunci cand ma imbalonez abdomenul devine f,foarte tare.Menstruatie nu am mai avut deloc din 15.07,aceasta poate fi o consecinta a acelei metroanexite sau a sarcinii???Am nevoie de un raspuns,va rog...VA MULTUMESC!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai daca luai Logest si medicul ti-a zis ca nu...la ecografie se vede abia dupa 28-29 de zile de la fecundare.Simptomele astea pot fi si de la tratamentul pe care-l faci si stai calma ca nu te doare spatele din primele zile.Iar hemoragia pe care ai avut-o este tot datorita tratamentului.Antibioticul e ca s aprevina o infectie..iar daca ai luat deja tratamentul si presupunand ca ar fi o sarcina exista riscuri foarte mari.Ce ai tu se traduce prin insuficienta ovariana sau dereglari hormonale.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Teoretic, daca nu erai pe tratament hormonal si daca te stiai cu CM regulat, era posibil sa fi insarcinata. Insa in situatia ta poate fi doar in dereglare hormonala. Un test de sarcina ti-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

logestul nu sunt anticonceptionale? pai daca iti doreti sa ramai insarcinata, de ce le mai iei? s-ar justifica sa le iei doar ca sa iti puna ovarele in repaos cateva luni, ca sa scapi de posibile chisturi si sa poti ramane apoi insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu stiam ca tratamentul cu antibiotic concomitent cu anticonceptionale poate duce la reducerea sau chiar anularea efectului AC.
cel mai simplu ar fi sa-ti cumperi un test de sarcina sau sa mergi la un laborator, sa-ti faci testul BHCG din sange, pentru a afla daca esti sau nu insarcinata.
din prospectul Logest, gasit pe net, vad ca multe dintre reactiile adverse ce pot sa apara se regasesc in simptomele descrise de tine. poate chiar Logest iti da aceste stari, de cat timp iei ? le iei si acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie_is spune:

Am mers din nou la ginecolog si am facut un ecograf si nu e sarcina si doar reactii adverse de la Logest si nu, nu mai iau Logest...Le luam de doar 2 luni.Multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie_is spune:

Eram pe tratament hormonal cu Logest pt niste noduli de la san,nu ca si contraceptie.Pe mine nu m-ar fi deranjat sa aflu ca sunt insarcinata,ci eram speriata de faptul k bebe ar fi putut iesi cu malformatii din cauza antibioticului luat.Ce este drept eu sunt diagnosticata cu Sindromul ovarelor polichistice,avand la un momentdat un chist de 6,5cm...Am luat tratament medicamentos multa vreme,fara nici un rezultat...acum knd reapar chisturile fac tratament naturist cu mladite de zmeur de la hofigal si dispar pt o vreme...Acum nu mai iau deloc AC,pt k vreau sa fac un bebe..incerc un tratament mai simplutz sa vedem daca merge,daca nu voi trece pe dozare hormonala.Sper sa reusesc

Mergi la inceput