si-a facut cineva filler cu AHA?
Raspunsuri - Pagina 3
iarina spune:
Eli imi pare rau :(((( Tu aveai adancituri mari sub ochi? Mai bine iti faci cu acid hialuronic, macar stii ca nu dai o gramada de bani....deci la doctorul Murad ai fost ultima data si nu ti-a provocat vanatai mari? Adica a lucrat curat, nu? De ce nu discuti cu el sa-ti faci AHA? Poate e mai consistent decat grasimea si nu se absoarbe asa repede - desi medicii sustin contrariul. Dar eu am facut reserach pe net...si cei care si-au facut AHA, pareau a fi destul de multumiti...cateva luni s-au vazut efectele.
eli05 spune:
da,aveam adancituri sub ochi.Dr Morad lucreaza foarte ok,nu ramai cu nimic,doar usor edem in primele zile.Sincer,mi-as faca cu AHA,dar cati bani sa mai dau pt niste amarate de cearcane?Imi pare rau ca nu am facut a doua oara cu AHA.O sa vad ce zice si el.
Am vazut ca ai facut acum cativa ani si tu otoplastie la Antohi.A iesit ok?
iarina spune:
A iesit ok..dar a lucrat impreuna cu un alt doctor si la urechea la care m-a cusut celalalt, am o sensibilitate crescuta. Ma refer strict la cicatrice...adica e mai sensibila zona. Sincer n-as mai face nici o operatie decat in caz de forta majora, m-am recuperat destul de greu. De asta ma gandeam ca niste injectii n-ar trebui sa fie big deal. Nici nu vreau sa-mi inchipui cum o fi dupa o abdominoplastie. Clar conteaza foarte mult experienta doctorului...si nu-i suficient sa fie un chirurg bun, trebuie sa fi facut si multe operatii de acelasi tip...ca degeaba e extraordinar pe marire sani, daca a facut 3 otoplastii la viata lui.
giulia71 spune:
Cred ca depinde de conformatia obrazului. Eu i-am zis de cearcanele mele, sugerandu-i subtil ca poate le umplem cu AHA.
Mi-a zis ca nu e cazul...finut dl dr, dar ca nu se foloseste AHA pentru cearcane. A dat de inteles ca doar pentru riduri, cearcane, gropite nu.
Eli, dar de ce nu vorbesti cu el la modul serios, ca eu nu inteleg ai dat totusi o suma si nu esti multumita de rezultat dupa doua saptamani?!
Ciudat
uneori gandesc prea mult....
eli05 spune:
Tu vorbesti tot despre acelasi dr?
Stii care e treba:eu am incercat si la altul si rezultatul a fost acelasi.Deci materialul clientului e de vina.Am citit pe forum cat de multumite erau fetele care si-au injectat la el.Ceva,ceva cred ca a mai ramas,tot am zis sa-mi fac o poza dupa a doua interventie,sa ma analizez mai bine.O sa discut,dar nu o sa ma apuc acum sa ma cert cu el!Si-a dat toata silinta omul.