Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - felicitari pt. vestile de la eco!! Tu esti una din cele contagiate de scenarita, vezi ca toate sunt bune si frumoase?

Acum serios vorbind ... asa e, nu tre' sa mananci cat 2, e bine sa iei moderat in greutate, da' nu inteleg deloc atitudinea asta a medicului tau, chiar si in gluma ... sa te sperie atat cu kg. Cum sa nu mai iei nici un gram pana la finalul sarcinii, cand de acum incepe marea ingrasare (si e de bine, bb creste, nu)?? Doar n-o ramane de 1200 gr. cat are acum ... E drept ca la nici una din sarcini nu am luat exagerat de mult, m-am mentinut pe o linie normala cu kg., dar chiar de ar fi fost, dr. meu nu ar fi facut un caz din asta. E sarcina, Doamne sfinte, fiecare organism reactioneaza divers ... nu inteleg.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marypop74 spune:

Lia si Abramburika - voi sunteti inspiratia mea...ma gandesc ca daca voi ati reusit si reusiti sa va pastrati mintea intreaga, prin tot ce ati trecut...trebuie si eu sa ma linistesc ca bebe e ok si pentru el trebuie sa fiu cat mai calma.
ca toate mamaicile si bebeicii sa fie sanatosi.
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si felicitari celor care si-au vazut minunea la eco..si mie mi-e tare dor sa-l vad pe pitic.

Mary 28 saptamani cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

ma bucur ca este luni astazi ca asa o tineti toata saptamanasunteti niste simpatice ....foarte frumoasa atmosfera de astazi

arleza felicitari pentru rezultatele de la eco ....si eu am pus deja 10 kg si am mancat doar pentru mine ....nu pt 2
miere multa sanatate lui Aidan
mary bine ai venit ...sarcina usoar si bb sanatos si frumos
brambru

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

mary - si eu ma rog pt. orice bebelus si burtica a odiseei, sa avem numai vesti bune. Trebuie sa fie bine!!

anna, tia -

irina - v-a ocolit uraganul, da' acum incepe ala politic . Oricum o dai, tot nu-i bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buhuhu-buhuhu, adica si eu p-aici, tusitoarea-sefa!
ma simt nasol, ma doare si capul de cat am tusit, dar trenbuie s ama mobilizez sa fac bagajel la copil ca pleaca miercuri la amre cu ai mei.. sunt singura de ieri, al meu a plecat azi la pescuit, vine miercuri seara, joi lucreaza, deci practic, sunt cam singura pana vineri!
ciudat, ce naiba sa fac cu timpul meu? e si liniste!..
ar trebui sa ma apuc de o curatenie mai serioasa zilele astea, ca e jale mare la mine, de cand n-am mai luat casa la puricat in detaliu.... doar ca n-am chef
Miere, si eu am panica asta, ce ma fac cu 2, cand unul e bolnav, daca-i da si aluilalt, off??!! sanatate, refacere rapida puiului, tare rau e sa-l vezi bolnavior..
hai ca ma duc sa impachetez chestii.. urati-mi bafta, la cum ma simt de lesinata..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

arleza, felicitari ca sunteti bine.

Am inceput si eu sa cumpar ptr bebe. Am facut o comanda pe un site si ieri am luat o paturica pentru bebe.

Eu am cam de la inceputul sarcinii aceeasi problema. Ma simt uda jos si absorbantul este umed. La voi cum e? Scuze de intrebarea directa.

pe bebele meu l-a apucat sughitul acum :P

PS. Brambu, apropo de hobby-ul meu, ieri primul lucru pe care l-am luat din ikea a fost un set de 3 cutii din carton pentru decorat.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

carola - e uda treaba si la noi . Cand i-am raspuns andreei, am zis ca mai am si eu scurgeri de pipi si secretie mai abundenta. Tu ce crezi, suspectezi ca ar fi, pierderi de lichid? Intreaba medicul, ti-am zis, sunt metode de verificat daca sunt sau nu pierderi.
Spor la decorat atunci ... cu scoici eventual .

luny - spor la bagaje ... ce ati decis pana la urma cu Bulgaria? Daca ai timp liber dupa, te asteptam pe forum, lasa curatenia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ce imi place cand gasesc pagini multe de citit..vorbaretelor

luny insanatosire grabnica si sa iti revii pana plecati in concediu
lia ce ma bucur cand vad mesaje de tine..sa stea bebe mai mult de 2 sapt in burtica sa se faca mare
ce greutate are acum?
marypop bine ai venit la odisee, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
dana imi pare rau ca iar trebuie sa faci testul
ooka si eu am tensiunea mica..cam 9 cand ma trezesc si 10 pe parcursul zilei...fff rar ajung la 11..si stiu ca nu sunt deloc placute starile sper sa te simti mai bine daca stai acasa si se mai raceste si vremea
miere sanatate multa micutului..saracutul
arleza felicitari pt rezultatele bune la eco..si la mine vad ca se aduna kg..dar nici cu mancare de regim nu pot sa stau

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Brambu, i-am zis medicului si mi-a zis ca am lichid in cantitate normala. Da, suspectez sa nu fie lichid. Secretia din col mi-a iesit bine, adica nu a iesit nimic.

Am o gramada de cutii si forme pentru decorat dar nu prea mai am inspiratie. Nu stiu daca o sa transmit si la baietel hobby-ul meu sau o sa mosteneasca de la partea masculina pasiunea pentru mesterit.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Brambu, am pus doar sosetele si chiloei iintr-o punga pana acum!
Carola, in mod normal nu ar trebui sa ai asa, asigura-te ca nu-i urina scapa, d-asta mai avem si noi... daca te uzi, ar putea fi semn de membrane fisurate, nu vreau sa te sperii, nu cred sa fie, ca ar vedea dr pana acum, stiu ca tu spui demult de chestia asta, banui ca deja i-ai spus si doctorului...
ma duc sa.. continui!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput