Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Tia, Ralu, neata, tare matinale ati fost.
Eu va dau un laptic bun cu cacao si va urez la toate sa aveti o zi usoara si frumoasa.:)

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

multumim Emma ....la fel si tie iti doresc o zi minunata

ma pregatesc sa plec la servici

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Ralu, ce nasol ai tras si eu.,.. eu am avut pana acum 2 amigdalite nasoale, una cu antibiotic, alta a mers fara, cu tronsilotren (homeopat), iar acum, tusesc cam cum ai povestit tu, ieri si alaltaieri ma durea capul de la cat ma fortam, muschii burtii... e cosmar, plus alte detalii tehnice, ce scapa de prin alte parti, fir-ar.. zi-mi ce ai luat ptr tuse, pls.. eu iau stodal si plantusin, parca rupe, dar nu-s sigura, sper azi sa ma simt mai bine..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

neatza!
Ralu, ce nasol ai tras si eu.,.. eu am avut pana acum 2 amigdalite nasoale, una cu antibiotic, alta a mers fara, cu tronsilotren (homeopat), iar acum, tusesc cam cum ai povestit tu, ieri si alaltaieri ma durea capul de la cat ma fortam, muschii burtii... e cosmar, plus alte detalii tehnice, ce scapa de prin alte parti, fir-ar.. zi-mi ce ai luat ptr tuse, pls.. eu iau stodal si plantusin, parca rupe, dar nu-s sigura, sper azi sa ma simt mai bine..

Luny, multa sanatate iti doresc, si eu tot stodal am luat cand am fost racita si tuseam...buhuhu.Ai rabdare ca isi a face efectul incet,incet.

Tia, serviciu usor :)

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

efect, efcte, da' cand?? ca-s asa de vreo 4 zile..

Mergi la inceput

2-3 zile, eu cam dupa o saptamana m-am pus pe picioare. Oricum am vazut ca ti-au dat cam acelasi tratament pe care l-am avut si eu,Insanatosire grabnica.

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

multumesc
am avut mini vacanta eu cu mine si n-am pututsa profit de ea, atata ghinion..
azi vine husby de la peste, maine sunt iar singura, in schimb, ca lucreaza, si ma duc la coafor sa ma vopsesc and so...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Multam de cafea ...

merg sa o beau pe aia reala, ca-s inca adormita.

ralu - se vede din mesajul tau ca esti un uragan , cata energie!! Sanatate multa!

revin ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Prezente si noi la cafeluta

Luny , cam asa am patito si eu acum cateva luni siropurile isi fac efectu mai greu, sunt mai slabe avend in vedere situatia noastra...mie cam intr-o sapt mi-a trecut tusea ingrozitoare dupa care a mai durat o sapt pana mi-am revenit complet.

fimea pe 8 incepe scoala, asa ca acum alerg dupa uniforme, bine ca rechizite nu am de luat aici se dau toate de la scola.Da a inceput fimea cu fite ca vrea nu-s ce ghiozdan cu hanna montana si penar la fel si creioane la fel pana si adidasi mi-a zis sa-i iau cu hanna.

burta mi se intaresete si mie cand sunt f obosita si efectiv ma cocoseaza de durereaseara dupa ce citisem faza cu "udatu" ma luat si pe mine scenaritami se parea cas uda si ma gandeam sa fie lighid
De udat ma mai ud si eu ca de e cald si traspir

Ralu bine ai venit din vacanta
Bun venit noilor fete..sedere cat mai placuta...

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Merci de cafea! Eu am baut-o jumate pe la 8 cand m-am trezit, si cealalta jumate acum. Am fost si eu de dimineata pana in Kaufland, am cumparat prostii de mancare pentru drum (sticksuri, bake rolls).
La noi a tras o tura de ploaie, acum e noros peste tot. Sper totusi la Braila sa fie frumos, ca nu prea am cu ce ma imbraca mai gros (la pantaloni ma refer).
Ralu, imi pare rau ca ai trecut prin atatea. Si felicitari pentru bebelina!

diana24+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput