Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Bine ai venit,alunixa, sarcina usoara sa ai!

Citat:
citat din mesajul lui alunixa

Buna seara fetelor!

Ma primiti si pe mine????

Va citesc de cateva zile si tare imi place atmosfera. Destinsa, informativa, sfatuitoare, sunteti o adevarata comunitate!

Astept si eu un Craciunel mic, va scriu aici datele mele pentru a ma putea trece in lista voastra

UM 21.03.2011 DPN 20.12.2011

23+

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Fetele, ce simtiti cand sughite bebe? Ca eu nu mi-am dat seama daca la 25 de sapt. sughite sau nu...

Emma 25 saptamani

tresare burti regulat, de mai multe ori,exact ca noi cand sughitam, iti dai seama daca se va intammpla insa nu e obligatoriu sa se intample.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Multumesc Luny, o sa astept sa vad cum e si cu sughitul.

Tare active ati fost si astazi :) Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu alaturi de voi.

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

buna seara, zilele astea am fost lenesa, v-am citit dar nu am grait nimic (v-am batut la faza cu egoul...ca tot va laudati la inceputul subiectului cu asta)... despre cum te prinz ca pierzi lichid amniotic, cica dupa episodul umed dubios sa stai intinsa la orizontala cu picioarele mai sus decat restul corpului cca jumatate de ora... daca taraie lichid acesta ar trebui sa se acumuleze in interior si la ridicare sa curga ...insa cred ca trebuie sa fie o curgere mai abundenta nu un strop - doi...un strop doi pot fi chiar transpiratie..asta e, mai transpiram si pe acolo!

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

Buna seara burtici,

Cum nu are de gand sa vina niciun semn de somn pe la mine...apropo dorm ft ft putin, ziua deloc si noaptea cateva ore; sa eram si inainte de sarcina da am crezut ca sarcina o sa-mi dea stari de oboseala, de leneveala, da dimpotriva... sa va impartasesc din experienta mea cu secretiile abundente, care este in curs de desfasurare.
Cam de 2 saptamani am o secretie alb verzuie, fara miros si abundenta. M-am speriat si am dat fuga la medic. Mi-a spus ca nu poate fi altceva decat o infectie dezvoltata pe sarcina.
In seara asta vad ca se confirma banuiala medicului deoarece am primit prin e-mail analizele de sange efectuate acum cateva zile si vad niste leucocite si trigliceride marite. Astept si rezultatul analizei secretiei sa vad ce este. Banuiesc ca e vb de un pui de candida ceva.
Din cate m-am informat, daca ar fi asa ceva nu prea se da medicatie in trim II. Sa vad, poate maine am si restul rezultatelor.

Voi v-ati lovit de ceva similar?

Va pup si va doresc somn usor celor care au!!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata si o calduta

Alunixa bine ai venit , sarcina usoara si bb sanatos si frumos....cat despre scurgeri , si eu am avut ceva asemanator si dupa ce am facut analize a rezultat o candida , doctora mi-a dat sa iau ovule ( preparate) si dupa un tratament de 10 zile mi-a trecut ,.,,,asta a fost prin saptamana 18-20.

va cu drag pe toate

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata,

am revenit si eu din concediu. Greu la munca dupa 2 saptamani dar asta este. Mai am 2 luni de munca si apoi trai neneaca . Asta e din ciclul colegilor care nu aveau copii cand eram eu in CIC1 si imi ziceau ce bine e de mine. Le-am zis eu ca o sa vada cand o sa aiba si ei copii ca daca la servici mai ai week-end, cu copil mic se duc toate, mai ales daca nu iti doarme noaptea.

A fost bine, drumul prin tara l-am suportat mai greu, distantele astea lungi fara autostrazi ma omoara. De aceea am renuntat sa mai mergem si 4 zile la mare ca nu suportam drumul, mai ales dupa amiaza cand era mai cald si imi era mai greata. Vestea buna e ca am 2 saptamani fara vomitat deci mi-a priit. Baiatul ne-a cam ros nervii la somn si la mancare dar in rest a fost cuminte, a avut multa lume la joaca si alint.

Eu am dormit tare greu pe alte paturi si abia am asteptat sa dorm in patul meu.

Saptamana viitoare merg si eu sa il vad pe bebe mic. Sper sa fie totul in ordine, in concediu a fost si el tare miscator.

Va pup si sper sa apuc sa scriu mai des de acum!

Am uitat sa va las si link cu poze sa vedeti burta cat e de mare, am comparat-o cu o poza dinainte de nasterea cealalta si e la fel de mare, ma intreb cum o fi dupa inca aproape 3 luni
https://picasaweb.google.com/117217166595223721001/InVacantaLaBunici02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Si-o !!!

paula - bine ai revenit!! Ati facut traseul luung, nu gluma (de la TM la SV si retur)!! Imi place tricoul tau cu ou si burta . Si pustiul e de-o veselie ....!!

Si apropo de poze, ca iar sunt cu efect intarziat ... scumpi, da' ce scumpi de baiat ai tu acolo!! SI tu, cristina, radiezi!! Chiar daca e mai veche poza, eu parca am vazut una mai recenta pe FB, la o nunta.

alunixa - bine ai venit!! Speram sa te simti bine in grup!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

"Neata! Si-o cafea!
Alunixa, bine ai venit in randul nostru!
Paula, scumpic tare puiul tau! Am vazut pozele cu el jucandu-se pe covor cu masinutele...asa face si Stefan, trebuie sa se intinda pe tot covorul si asa se joaca, culcat.
Mi-am pus si eu burta de 24 de saptamani pe FB si poze cu Stefan la strand de duminica.
Aseara am avut si arsuri, le-am tratat cu indiferenta in prima faza si apoi cu Malox

diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza, si cafea cu aroma de caramel, cappuccino sau latte macchiato! :)

Mami de Serban(28.09.2009) si 25+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, da ce darnice am fost toate azi...fiecare am dat cate-o cafea

diana24+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput