Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ingrid..in locul tau i-as repeta exudatul intr-un oras mai mare,la o clinica buna.Cu piocianicul nu e de gluma..io-s efectiv crizata pana la maxim cand mergem in spital sa nu puna mana,car dupa mine vesnic servetele dezinfectante si-l sterg pe maini..Acasa il spal cu sapun antibacterian :),ce sa mai zic..dezinfectez pe jos in fiecare dim si tot asa.
Deci musai,musai un exudat undeva la o clinica de incredere.

Va pup,fug dupa copil la gradi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox super pozele, vreau la maaaare!

Nici Nadia nu merge la gradi, o sa o duc prin martie, face 3 ani, trece sezonul de virusi, se acomodeaza sor-sa la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, nici Vladut nu merge la gradi, este si inscris, dar m-am hotarat sa nu-l mai duc, nu vreau sa ia virusi acum cand o asteptam pe bebelina, asa ca mai il tin pana in primavara (toamna, vedem).
Crisspy, off, imi pare rau ca te simti asa epuizata, sper ca Andra e bine. Eu l-am alaptat pe Vladut, la cerere, exclusiv lapte matern de la sursa ca nu a acceptat niciodata biberon. Nu i-am facut niciodata proba suptului si nu am tinut cont de cat mananca si cat de des imi cere, cert e ca imi cerea fff des (nicidecum la 3 ore cum zice la carte), dar i-am dat neconditionat si atata timp cat lapte aveam (nici nu ma mulgeam ca sa vad cat e, dar la cum simteam ca are ce papa bebe) si Vladut lua in greutate nu mi-am facut niciun fel de probleme. Acum, important e sa fii sigura ca Andra e sanatoasa si ia in greutate si ca tu te simti in stare sa-i dai san la cerere, ca eu merg pe varianta, mai bine lapte praf decat o mamica stresata si agitata

Eu sunt fff aglomerata la serv, am avut niste zile Trebuia sa ajung saptamana asta la doctora sa o vedem pe bebelina si nu am avut timp de asa ceva Asa ca ramane pe saptamana viitoare sa merg la control.

Miere, ma bucur ca Aidan e mai bine, el nu mai e contagios de merge la gradi? Sanatate multa si un pup special pt domnisoara din burtica Am citit de patania cu saritul pe burtica, m-au luat spaimele ca si eu primesc lovituri zilnice de la Vladut in burta Ma bucur ca sunteti bine
Ada, ma bucur ca e bina Daria cu manuta
Veronica, cum mai e Alice? Mi-e mi s-a parut ingrozitor ce pateste la scoala, sincer, eu sunt mai slaba asa, si nu as fi in stare sa il las pe Vladut sa sufere Cum mai sunteti?
Lisa, pup frumosii tai
Bebelusi, si eu zic sa scriem aici probleme legate de bebeii mici, ce sa mai zic, ca eu cred ca nasc ultima asa ca ai vostri se fac mari pana la mine. Cum mai e Irina? F dulce Vlad
Alina, succes cu "inrolarea"
Dark, ce frumos ca ai atatea activitati, felicitari pt toate realizarile, felicitari si pt sot
Ciufik, Pyc, ma bucur ca v-am citit

Nu mai stiu ce am mai citit zilele astea, dar daca imi mai amintesc mai scriu. Pup toate fetele

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy persevereaza, persevereaza si iar persevereaza!!!!!!Irina avea 2300 gr si facea la fel si si-a revenit.

Ingrid nu stiu ce sa te sfatuiesc

http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/

delectati-va cu ce imi bat eu capul zi de zi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna, boala asta e la fel de contagioasa ca o raceala, sau mai bine zis se evita prin masuri normale de igiena, spalat pe maini si evitat contactul cu saliva bolnavului. Recuperarea poate dura si 2-3 luni, nu stiu cert daca e contagios toata perioada, dar am bilet de la medic ca poate merge la gradinita si m-am interesat, boala nu e pe lista celor care interzice frecventarea gradinitei. Atata timp cat nu are febra si nu se simte rau poate merge.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Anna, boala asta e la fel de contagioasa ca o raceala, sau mai bine zis se evita prin masuri normale de igiena, spalat pe maini si evitat contactul cu saliva bolnavului. Recuperarea poate dura si 2-3 luni, nu stiu cert daca e contagios toata perioada, dar am bilet de la medic ca poate merge la gradinita si m-am interesat, boala nu e pe lista celor care interzice frecventarea gradinitei. Atata timp cat nu are febra si nu se simte rau poate merge.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Inseamna ca stiu doctorii ce stiu daca i-au dat aviz de mers la gradi. Stiu ca ti-era teama pt bebelina de asta ma gandisem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, mi-au zis sa am grija pt ca daca A. are o reinfectare atunci va fi contagios...nu am inteles prea bine daca trebuie sa fiu atenta tot timpul sau numai atunci, trebuie sa vorbesc cu pediatrul mai in amanunt. Sunt bucuroasa ca pediatrul lui A. o sa fie cel care face evaluarea nou nascutului, am incredere in el pt ca este f priceput.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna problema nu este ca nu fac fata cererii ei, problema mea este ca e nu cere mai deloc .

Sper ca e OK la tine la munca, am citit ceva pe net despre insolventa, sper sa nu te afecteze.

Miere cum mai sunteti?

Ingrid si eu zic sa mai repeti testul si in alta parte.

Patri incerc sa ma tin tare ...sa vedem cat ma tine

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy , ti-am zis, cand iti vine sa pui mana pe lapte praf, pune mana pe telefon si suna ma

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Crisspy, offf, asa sunt bebelusii cuminti, dorm mai mult , nemultumita esti Nu stiu ce sa zic, deocamdata la noi e liniste si pace, o sa vad cand m-oi intoarce din CIC ce o mai fi

Mergi la inceput