Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Rox, m-a innebunit marea..am plans, ca anul asta nu a vazut-o...dar am promis ca la anul o vedem de 2 ori

Alex a prins drag de olita nu ma gandeam vreodata la asa ceva..face ce are de facut, dar plange cand vreau sa-l ridic..intr-un final accepta sa-l duc la baie sa spal olita si pe el dar se aseaza tot pe ea si ar sta acolo ore in sir...fara sa mai faca ceva..cand ii zic sa punem pampers pt nani tzipa intr-una: "Itzaa!"
poate pare ciudat ca ma vaiet de chestia, dar aseara a stat de la 9 la 10 pe olita degeaba...

crisspy, cum mai sunteti? pupam frumosii mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rox superbe pozele, domnisoara Eva este o scumpa... si da mi-ai facut pofta de mare..

Domnisoara Elena tot maraita, are deja 3 dinti sus, il asteptam pe al patrulea si nu v-am spus ca nu mai sta o clipa locului, vrea sa mearga numai in picioare.. in parc o tin mai mult pe jos decat in carut.. sunt terminata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, eu din pacate nu mai alaptez de vreo saptamana, ca s-a cam terminat. De unde stiu ca e gata si nu mai trebuie sa ma mulg?Sanii nu mai sunt deloc unflati, dar parca daca ma lovesc un pic din gresala ma dor, parca nu trebuia sa ma doara....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Miere, yuck, ce situatie tampita. sper sa va lase sa plecati mai devreme.
Lissa, baiat despte Filip, nu gluma! bravo! tot asa sa o tineti.
ce mor cand aud copii fericiti la olita/toaleta.... noi la stadiul facut oriunde suntem. adica pe ea. sunt mirata si socata de faza, nu imi pot da seama cum o pot convinge sa zica cand face ceva.
Patricia nu te mai mulge daca nu mai alaptezi. daca mulgi stimulezi lactatia. daca nu e mult lapte lasa-l in pace. de durere.. poate fi doar o sensibilitate.
multumesc de vizionari si complimente.. vi le returnam. am zis ca va asteptam acolo oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Roxana eu m-am visat la mare azi noapte . Si chiar "iti ziceam", ca uite pe net ti-am scris ca nu pot veni si totusi am ajuns. :))

Miere ce situatie urata si la voi, sper sa puteti pleca inainte de nastere si sa gasiti usor alta locuinta.

Roxana la al meu nu ii displace olita, stie si teoria ca kk se face la olita, doar ca prefera sa faca pe el. Cu pisu nu sunt probleme. Imi vine sa il tin numai in fundul gol, ca atunci cand il trece kk fuge repede la olita. Noroc ca nu face pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Roxana eu m-am visat la mare azi noapte . Si chiar "iti ziceam", ca uite pe net ti-am scris ca nu pot veni si totusi am ajuns. :))

ahahah super funny. mai stii, poate chiar ajungeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor, ma scuzati ca nu am citit nimic, dar iar sunt racita, mai inainte a fost sotul, am si de lucru, nu prea mai am timp de net...Vroiam sa va cer un sfat. Am facut niste exudate faringiene (eu si Alex, ca pe mine ma doare si ustura gatul din aprilie si Alex mi se parea ca e rosu in gat si amigdalele umflate fara alte simptome). Eu am facut de 3 ori la 2 laboratoare diferite si a iesit negativ. Alex de 3 ori (doua la acelasi laborator si unul la altul). La alex i-a iesit piocianic de doua ori (la diferenta de 5 zile recoltarea la acelasi laborator, din Severin, cu recoltare direct la laborator) si la alt laborarator (Bioclinica Timisoara, dar cu recoltare la Orsova-200 km distanta)nu i-a iesit. Med de fam zice sa-i facem totusi tratamentul dupa antibiograma, dar sunt f in dilema. Nu are alte simptome, decat rosu in gat si amigdale mari si mie, care ma pup non-stop cu el pe gura (si el ma pupa cu bale), nu mi-a iesit la laboratorul la care i-a iesit lui.
Am citit pe net numai minuni, cum ca si daca ii fac tratament corect, dupa antibiograma e posibil sa nu-i traca,, in cazul in care il are. O sa-i mai repet odata la lab unde nu i-a iesit si o data la un al treilea lab. Dar sunt f suparata si nu stiu cum sa procedez. Nu-l pot considera nici purtator sanatos, pt ca amigdalele sunt rosii si umflate. Mie chiar daca nu mi-a iesit, am gatul rosu si ma ustura.
A iesit sensibil la ciprofloxacin, gentamicina, netilmicina, piperaciclina, tobramicin si intermediar la ceftazidime si ceftriaxona.
Daca aveti vreo idee, parere, apreciez mult.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ingrid, eu cred ca laboratorul la care i-a iesit pozitiv are bacteria pe acolo pe instrumentele cu care lucreaza. parerea mea e sa-i repeti analiza la un al treilea laborator si daca iese negativ sa nu-i dai antibioticul. Eu am patit la fel cu urocultura, la un laborator mi-a iesit ca am pioceanic (asta se gaseste mai ales prin spitale, clinici..), apoi mi-am repetat la inca doua laboratoare diferite si mi-a iesit negativ, asa ca nu m-am tratat.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!

Rox, am vazut pozele, sunt super Eva si Patrik

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Nu prea am citit mai nimic...
Noi ne luptam cu alaptatul asta, dupa ce suge un pic adoarme ca o blana si nu mai e chip sa o trezesc. Ma mult si restul incerc sa i-l dau ori cu lingurita ori cu biberonul...nici una, nici alta nu-i plac.

Asa as fuma o tigare....

Mor de oftica...am zis ca o tin asa o luna de zile, daca nu revine la sentimente mai bune trecem pe lapte praf...oricum eu ma intorc la munca dupa 3 luni asa ca daca la o luna inca mai face mofturi si eu stau cu tonele de ceai, galactogil o gramada, apa la fel ca sa fac lapte, cand o sa ma intorc la munca o sa se duca naibii tot laptele si tot trecem pe LP.

fetele, sanatate bolnaviorilor

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput