Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
bpaula spune:
Roxana super familie. Unul mai frumos ca altul. Si da mi-ai facut pofta de mare si n-am cum sa ajung cel putin pana la vara viitoare.
Bine macar ca mai este cineva ce nu merge la gradinita.
Oricum am inceput sa imi fac griji sa nu aiba copilul de suferit ca eu il tin acasa si restul merg la gradinita. ![]()
iuliacris spune:
Ah, Rox, marea
...
Succes noilor scolari Ioana si Patrick! Alta poveste, alte emotii! Abia astept sa vad poze din prima zi de scoala!
Paula, buni parametrii are Marius, mancat or ba! a mea a plans si ultima data la doctor,cred ca nu-i place de el![]()
Crisspy, sper sa o dati pe brazda cu suptul!Pe-aici nu am auzit de proba laptelui, alaptat la cerere si basta.
A mea e certata rau de tot cu mancarea, zilele astea mananca doar lapte, cacao, orez fiert simplu, paste goale, cate-un castravete si ceva fructe. Spr sa vina si zile mai bune ca o iau razna. Bineinteles ca doctorul mi-a zis ca e doar mofturoasa, ca arata bine, nu are nimic (ce analize, care analize?!!!!)
Piticania mea s-a acomodat miraculos la gradi (cu exceptia mancatului, of course), nu-mi vine a crede c-am scapat cu doar o zi de plans...succes si noilor gradinari!
O zi faina sa aveti!
miereamara spune:
Cocheta domnisoara Eva cu poseta visinie
!Mi-ati facut pofta de marea neagra acum:))
Paula, problema cu splina esta ca in aproape jumatate din cazuri cei care au mononucleoza au si splina marita. Ea in mod normal sta ascunsa in cavitatea toracica, protejata de coaste, dar dat fiind faptul ca se mareste in boala asta, iese in afra si e f vulnerabila la efort/joc mai puternic/sarit, etc. De aia vreau sa-i fac o ecografie ca sa ma asigur ca e totul ok.
Si eu am arsuri de la fier, le aveam oricum, dar fierul mi le accentueaza.
Le urez succes noilor gradinari, zile senine, acomodare usoara si fara jale prea mare!
Noi s-ar putea sa trebuiasca sa ne mutam in alt apartament la inceputul lui oct sau sfarsitul lui dec, poveste lunga...dar nu imi surade nici o varianta, in oct o sa fiu gravida in 8 luni, in dec de abia nascuta:)))
Tiny baby gator
Baby gator
roxanaz spune:
deci io va astept pe toate in locul ala, pana cand vreti voi
. chiar poate facem o intalnire, ca e loc pe plaja de scormonit ptr maimutoi ![]()
Miere, auch ce nasol!! sper sa nu fie cazul totusi de mutat, nu?? nu sunteti aici doar in 30 decembrie 2010? sau incurc eu.
Iulia ai vazut ce usor a fost? sper din suflet sa fie tot asa. si sa va mai imbunatatiti situatia cu mancarea va doresc. io nu zic nimic, Eva mananca saptamana asta, cred ca se pregateste ptr urmatoarele 2 in care NU o sa o faca ![]()
Paula, n-am de ales, ca la gradi ei nu o primeste inainte de 3 ani. nu e mare bai. inca ![]()
miereamara spune:
Ba da, ne-am mutat la sfarsitul lui dec 2010, deci nu avem nici macar un an.
Problema este urmataorea; de cate ori vecinii de sus spala rufe, apa care este evacuata din masina lor de spalat (murdara) refuleaza in chiuveta noastra din bucatarie - scarbos!!!!! plus riscurile aferente de sanatate. Managementul complexului a schimbat masina lor cu una de capacitate mai mica dar avem aceeasi problema care nu poate fi rezolvata decat prin spargerea peretilor si oprirea apei pe termen lung, nici nu vor sa auda de asta si drept sa spun nici noi. Asa ca nu ramane decat sa ne mutam daca o sa fie de acord sa ne lasa sa plecam mai devreme pt ca noua ne expira contractul in dec si daca pleci mai devreme platesti niste penalitati uriase. Dar la cat scandal le-am facut cred ca vor fi de acord. Nu mai pot....mi-e sila....prefer sa ma mut...am gasit niste apartamente dragute mai aproape un pic de gradinita lui A....problema este ca noi planuim oricum sa ne mutam din oras in maxim un an de zile, deci alta mutare:))))
Tiny baby gator
Baby gator
cami_antonia spune:
SALUTARE FETELEEEEEEEE
offffffffffff bee
cu petra am aceeasi problema
nu doarme ziua
in schimb nu mananca la o masa mai mult de 60-90ml lp
san nu mai mananca ca nu mai are ce decat noaptea
dar eu am diversificat-o deja
are masa de supica si legume la pranz si cereale cu lapte praf seara
cat despre alaptare
am urmat toate sfaturile de care zice dark
la antonia mi-a mers treaba
la petra nu merge
din cauza ca sunt f obosita peste zi
si pt ca nu apuc sa mananc
beau ceai de lactatie de mi s-a acrit
o pun pe petra la san si nu are ce suge
plkus ca pe langa astea
mi-a si refuzat sanul de cateva ori
ceea ce nu credeam ca se va intampla vreodata
offfffffffffffff
sincer nu cred ca imi mai bat capu;l
cred ca o diversific si gata cu laptele in general
ca asta e
oricum e total diferita de sora ei
total alt comportament
si alta pofta de mancare
etc
de mancat in schimb mananca f bine diversificarea![]()
cami_antonia spune:
paula stai calma
nici eu nu o dau pe antonia inca
astept sa mai creasca petra
apoi o voi da
pana atunci nuuuuuuuuuuuuuuu
asa ca nu esti singura care isi face griji![]()
roxana super poze
ce bine e cu bebici deja mariceiiiiiiiiiiiii
miere eu m-as muta imediat
nu as suporta gandul ca, chilotii alora se spala in chiuveta mea de vase
e naspa
cami_antonia spune:
si eu urez succes tuturor celor care incep scoala sau gradinitaaaaaa
e super emotionanta primqa ziiiiiiiiiiiii
offfffff
eu in fiecare an de scoala
[plang la festivitatea de deschidere cand ii vad pe cei mici
si nu stiu cum sa fac sa nu ma vada cei mari sa rada de mine![]()
lisssa_ana spune:
salutare si de la noi!
Paula, nici noi nu suntem la gradi inca
.
Miere,ooof...numai asta nu iti mai lipsea
roxana, m-ai palit rau cu pozele de la mare
noi suntem bine, Filip creste si e din ce in ce mai cuminte, Ana o draguta. Mooor de dragul ei, o isteata de numa' si cand ma gandesc ca a avut apgarul 4
. Face numai traznai, scaoate niste perle sa mori de ras
.
Eu sunt bine, alaptez 100%, copilul asta a vazut 2 ori farmula si a refuzat-o si pe aic. S-a intamplat ca nu i-a ajuns mamei laptele muls si i-a dat, dar mai mult de 30 de ml nu a mancat
. Sunt multumita de cum papa si cum creste. S-a mai linistit si cu colicii, mai are, dar acceptabili. Cand plange pt scaun, il pun in centrul de joaca unde da din picioare si imediat se elibereaza la burtica.
E foarte frumos cu 2, cand ii vad impreuna ma topesc
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
bebelusi spune:
Rox, ce familie frumoasa.....
Fetelor, Vlad dimi s-a trezit o data cu Mircea iar eu cu Irina mai tarziu. Cum m-am trezit m-am dus la el sa il pup. Si stiti ce imi zice?Mama....miroase.
Eu intreb "Ce miroase"
El zice....dupa ce se gandeste putin "Mama, iti miroase gulita"
Am crezut ca mor, te fac de toata minunea copiii astia, bine ca nu l-a auzit nimeni....Am facut stanga inprejur sa ma spal pe dinti, va dati seama
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"