Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)
Raspunsuri - Pagina 17
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz ia mai terminati mai frate cu "off topic" ce off topic? ca vorbim tot de cacaceala si de alaptat si de mai situ eu ce Criss, inteleg ingrijorarea. dar zic ca e ne-fondata. daca tie ti se pare mai adormita poti face analiza bilirubinei - dar tot as zice ca e doar o perioada si isi ia ea cat trebuie. doamna Irina ce zice? |

Pe doamna Irina nu am deranjat-o ca stiu ca e ocupata. Vine azi si pediatra si o bombardez pe ea cu intrebari.
Pt bilirubina tre' sa-i ia sange sau e vreo metoda mai blanda? Ca parca in maternitate a masurat-o cu un device smecher si mi-a zis pe loc cat e sau mi s-a parUt mie?

Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
Aalina spune:
Crisspy eu am trecut prin asta cu cel mare cand dormea de i se rupea in 14 oricat il gadilam io. Dar se pare ca lui minutele alea putine cat sugea ii ajungeau.
Eu sanul nepreferat mi-l masam si mulgeam cat puteam cu mana,sub dus cald, ca sa mai stimulez lactatia. Dupa o vreme i-au trecut preferintele si sugea alternativ de la amandoi.
Cele scrise de Dark sunt super.
Vai ce de emotii si pe fetele ce pregatesc uniforme.Bafta multa! Si batiste ![]()
bebelusi spune:
Crisspy, Dark a zis perfect, mai frumos de atat nu se putea. Eu raman si la ceea ce ti-am zis la telefon, s-ar putea sa fie si bilirubina o problema, la mine a fost la amandoi copiii. Proba suptului nu rezolva nimic daca nu e facuta o saptamana la rand, iar eu nu o recomand. Ei la o masa pot manca 10 ml si la alta 70 ml, de-aia nu e concludent. Eu stiam ca daca ei vor sa doarma 6 ore inseamna ca alea sase ore au nevoie de odihna, degeaba incerci tu sa o trezesti, bineinteles asta daca nu persista chestia asta la infinit
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Am uitat sa va spun, am fost la medic si Irina a luat in greutate intr-o saptamana de la 6850 la 7450 

, nu imi vine sa cred, mi se pare fff mult, inseamna ca incepe sa isi revina
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Roxana poate vezi aici si poate si Irina...este posibil ca Aidan sa mai fie contagios dupa 2-3 luni de la contactarea mononucleozei? Mi-e teama pt bebe mic. Mai am 10-11 saptamani pana nasc. Sa ii mai fac atunci un titru de anticorpi? Daca eu am facut boala si am anticorpi, ii transmit si la bebe?
Si doi: poate sa-l doara genunchii/articulatiile de la asta? Ma gandeam sa ii fac si o eco la splina ca sa stau linistita, el fiind f f activ mi-e teama de o eventuala rupere/fisura a splinei.
Tiny baby gator
Baby gator
DarkBendis spune:
Bebelusi, ma bucur ca recupereaza Irina din greutate.
Crisspy, in legatura cu bilirubina, chiar nu ma pricep, la noi nu a fost cazul si prea putin stiu. Dar cum spun fetele, eventual poti face analiza bilirubinei. Daca tot tine mama ta cu proba suptului, si nu vrei sa o superi, fa-o, dar nu lua in seama rezultatul, caci nu e relevant, zau ca nu e. Eu una i-as explica mamei de ce nu e, dar cum ai spus tu, mama ta e intr-o situatie mai sensibila acum. Sau as avea grija sa se strice cantarul si altul nu as mai lua
.
Mult succes noilor scolarei si gradinarei! Incepe o noua etapa in viata multor mamici si pitici, mergem inainte ca inapoi nu avem cum.
Noi suntem bine, jupan tot cu scutece, imi pleaca childminder-a in vacanta cateva zile saptamana asta, dar de saptamana viitoare vom incerca din nou operatiunea "potty training". Si mai nou toata ziua suntem intrebati "why" si "why not" :))
Eu sunt tot busy, sunt in proces de inregistrare ca interpret pentru NHS (sistemul medical), am avut cursuri de training si pe acest domeniu, plus training in court interpreting, mai am un curs in interpreting pentru politie (ceea ce fac de multa vreme, dar nu-mi strica si un certificat la dosar), si de o saptamana am terminat sa fac figuratie intr-un film filmat in Glasgow (deci la anul s-ar putea sa ma vedeti pe ecrane, ca release date-ul e 2012). A fost muult de lucru, zile lungi cu multa alergatura, abia mi-a trecut febra musculara, dar a fost tare fain, o experienta superba care sper sa se repete cat mai curand. Iar din noiembrie vreau sa ma apuc si de un post-grad diploma in interpreting. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Irina, multa sanatate lui Aidan!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Crisspy legat de bilirubina, A> a avut un icter puternic, i-au facut analizele timp de o saptamana, luat sange din calcai...poate ar trebui sa faceti analiza asta ca sa-ti iei o grija.
Tiny baby gator
Baby gator
Selene_Bunny spune:
crisspy, Dariei nu i-au facut bilirubina in spital si rau au facut, mai bine i-o faceau, ca pe urma, asa am patit si eu. Bebe somnolent, manca aiurea, cantitatile variau f. mult...
Eu recunosc ca, atunci cand doctorita de la Pediatrie II Cluj-N., cea care i-a recomandat si analizele, mi-a spus sa cumpar cantar si sa fac zilnic proba suptului, timp de o saptamana, chiar asa am facut...
La o luna de zile mi s-a spus ca, la o masa, bebe trebuie sa suga cam 100 de ml. Ei, si daca intr-o zi, la o masa (cea de dimineata, cand erau sanii mai plini), ea sugea 90 de ml, dupa 3 ore, 70, dupa alte 3 ore, 50... nu mi s-a parut in regula. Din ambii sani, nu doar dintr-unul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
sdcristian spune:
crisspy si noi cu icter a dormit asta mic 2 saptamani dus, si supt la cerere, si uite acuma la 2 luni are 6 kg
ideea la alaptare din ce am vazut eu, cu 2 experiente diferite ca rezultat, e ca daca i foame il pui la san, data viitoare la celalalt si gata
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003