Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee imi pare asa de rau de Alexia dar nu stiu ce sfat sa iti dau

Mai nu cred ca ii lasa educatoarele sa vomite, sau nu fac nimic pentru asta, dar ma gandesc ca poate se mai intampla in prima zi, nu cred ca vomita zilnic ca nu le place...nu vreau sa cred ca se intampla asa ceva

Stai sa il vad si pe Vlad luni, am niste emotii....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Eu am fost sfatuita sa il las si sa plec, nu sa stau sa negociez cu el, ca sunt convinsa ca, cu cat stau sa ma rog de el cu atat va fi mai grea despartirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am inteles, Ledi!

Nici noi nu am scapt de pampers. Va face la olita/WC cabd va fi pregatita.

Patri, tinem pumnii ca Vlad sa se acomodeze repede la gradi!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bebelusi,eu in prima zi am intrat cu el in sala,desi in mod normal nu ai voie,ca nah,tu vii de afara..i-am aratat jucariile,copii,am stat un pic cu el acolo,i-am aratat-o pe doamna educatoare..stii tu..uite mami fetita,uite baietelul..hai sa ne jucam impreuna,uite balonul mov,hai sa ne jucam cu balonul..chestii din astea.Apoi am plecat..ce-i drept in prima zi a stat o ora.
A doua zi,nu am mai intrat cu el,insa am stat in usa si el stia ca sunt acolo..apoi am plecat..l-am strigat,a venit,m-a pupat si am plecat.
Azi l-am lasat in sala,s-a dus la baloane,era el si inca un baietel,cel care plangea..l-am chemat sa ma pupe,a venit,ne-am pupat si am plecat.
Acum sa vedem cum o reactiona si cand l-o duce taica-su si-l lasa,ca dupa el plange teribil..Daca nu va reactiona bine,il voi duce tot eu,pt a nu se lasa cu urlete.
Sa stii ca dupa ce pleaca parintii mai plang 2-3 min si se calmeaza..eu asa am vazut.Sunt linistiti,nu-s lasati de izbeliste..si le trece.Isi mai aduc aminte sa planga si sa-si ''certe'' parintii cand vin dupa ei :)))In rest,se vede pe camere ca nu plange nimeni.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui micola
cum a inceput sa spuna, mai intai exact cand facea, iar de curand spune exact inainte de a face: Ca caca! oita! debede!

Ce ma fac eu cu Razvi care la cereale zice "caca" ? Cine il aude ca zice "caca" are impresia ca vrea la olita / wc, dar el are alte dorinte, vrea cereale cu lapte

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Las'ca Alex tipa prin magazine: "CACACA" la acadele de se uita toata lumea la noi...
intr-o zi l-a apucat in Kaufland si pishuu =adica pix de scris si cacaca= acadea

Mergi la inceput

Ledi si la noi e la fel, dar il voi duce eu, nu Mircea, ca ar fi jalea de pe lume. Nu cred ca voi intra cu el pentru ca nu ar functiona, sigur. Dupa cum il cunosc va plange cateva minute si ii va trece. Educatoarea e o prietena asa ca am incredere ca il va impaca repede. El nu o prea stie ca nu ne-am prea vizitat ca are si ea copil, si nu am prea avut timp

Mergi la inceput

I-am dat banana deja, supe ii fac, dimeata si seara nu prea stiu ce as mai putea face in afara de fruct cu cereale sau fruct cu biscuiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe vremuri, am tradus in engleza o carte scrisa de un tatic, un tatic obisnuit, care aborda, pe langa altele, si aceasta problema, a reactiei copiilor la integrarea in gradinita, el avand o fetita de 3 ani 1/2...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Pe vremuri, am tradus in engleza o carte scrisa de un tatic, un tatic obisnuit, care aborda, pe langa altele, si aceasta problema, a reactiei copiilor la integrarea in gradinita, el avand o fetita de 3 ani 1/2...

si? asteptam continuarea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia ii mai poti da iaurt cu fructe (separate, nu ala din comert), sau iaurt cu biscuiti, eu ii faceam orez fiert cu branzica (branzica facuta in casa) sau branzica cu fructe.

Si eu astept sa vad reactia lui Stefan cand va merge la gradi, pana atunci ne pregatim.. trecem zilnic prin fata gradinitei si urmarim ce se intampla in curte, unde uneori copii se joaca.

Mergi la inceput