Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)
Raspunsuri - Pagina 11
lisssa_ana spune:
Vai sarcuata de Alice
... eu nu stiu ce sa zic, daca sa o mai lasi sau nu, dar macar sa aiba rabdare cu ea...mititica
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
andre_ea spune:
Selene, nu e nimic de neinteles. Alice e inscrisa la scoala, si acolo au pretentia sa fie potty trained, ca sa nu se chinuie ele prea mult. Poate ca nici nu au in "fisa postului" schibatul de pameprsi. Daca era la cresa, la aceeasi varsta, nu era nici o problema, acolo ingrijitoarele sunt obisnuite cu asta.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
Da, Selene, e vorba de niste cerinte, sunt copii care sunt potty trained la varsta asta si se califica pentru scoala, cei care nu sunt, trebuie sa invete ca sa poata satisface cerintele impuse. Bineintele ca nimeni n-o obliga pe Vero s-o dea acolo,ea a si zis de ce a ales s-o faca.
bebelusi spune:
Fetelor ce ziceti?ne facem odisee noua de bebei?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetele cu bebei, citi aici http://eco-baby.ro/Produse_Ingrijire_Bebelusi/Colier_de_chihlimbar_BEBE/id-295184137b0c5ceeef5cfe40e6ced9d6.html
Leditia spune:
Vero,musai sa vorbesti cu ele despre toate astea.Ori o lasi si vezi ce se intampla,ori o iei si gata.Nu e vorba de ce face sau ce nu face..ci de a fi mai maleabil..e totusi vorba de un copil de 2 ani jumate,nu de unu mare.Sunt o groaza de copii care inca au pampers,care nu mananca singuri sau dk o fac mancarea numa in gura nu ajunge si tot asa.Ei inca invata,inca experimenteaza..sunt mici mai,sunt mici..sau eu cel putin asa-l vad pe al meu..
Personal nu l-as fi lasat pe David si nici nu as fi permis cuiva sa-i impuna ceva cu forta..sau sa-l oblige cu ceva,dar nah,io am mai zis,sunt extrem de protectiva si de nebuna..si nu suport nah,nu suport nici macar sa-l certe taica-su,efectiv iau foc,daramite sa-i zica cineva strain ceva.
Si musai,ai grija de tine si de bb mic..ca s-or aseza ele toate cumva.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lisssa_ana spune:
Bebelusi, noi am avut la Ana...cica buna impotriva colicilor...vezi de treaba
, e o gluma...nu si-au facut deloc efectul. Mi le-a adus cineva din Franta, aici nu ar fi permise sa se vanda
Ledi, clar si eu sunt nebuna atunci
...eu ma cert cu Cristi de ce e asa de strict cu Ana, parca uita ca are 2 ani jumate
...ma enerveaza si mama care tot cu gura pe ea e

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
bebelusi spune:
Lissa, eu lucrand cu pietre semipretioase stiu sigur ca au diferite efecte benefice asupra oamenilor, dar nu cred ca fac minuni, asa ca nici eu nu cred ca ar trece durerile, dar sunt convinsa ca ar face copilul sa se simta un pic mai bine.
micola spune:
Ledi, imi place de tine la nebunie! Imi place gandirea ta si atitudinea ta!
Cu olita sa stii ca ai mare dreptate! stiu ca sunt copii care sunt pusi si de la 6 luni la olita, dar mi se pare fortata treaba. noi dupa 2 ani am cumparat si dupa 2 ani jumate l-am pus serios pe ea, pana atunci am lasat-o prin casa, sa se invete cu ea. Eu zic ca pana nu spune si nu stie copilul ce si cum, nu are rost sa il fortezi! La Alex asa a fost! cum a inteles ce si cum, cum a inceput sa spuna, mai intai exact cand facea, iar de curand spune exact inainte de a face: Ca caca! oita! debede!
micola spune:
Patricia, de ce nu scrieti aici si de bebei? mie-mi place sa citesc
, si nu cred ca deranjeaza nici pe celelalte fete care nu au acum bebei mititei