Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!
Raspunsuri - Pagina 11
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Am o problema,m-ar putea ajuta cineva,va rog? Cand caut pe google,fie ca ma uit la catina alba,fie ca la cea rosie,apar aceleasi imagini....deci care a alba si care rosie? Si care e mai buna,oare? Mda....ma laudam ca mi-am facut temele My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
eu stiu ca e una singura, portocalie, cu mici variatiuni de culoare...
http://en.wikipedia.org/wiki/Sea-buckthorn
pls help, cine imi da si mie nr lui Raluci pe PM, mess etc?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui Ramonika Lalu e bine si marti, speram sa ajungem si noi. spune-mi daca vor mai fi tatici, ca poate ramane si al meu acolo, ca pana ajunge inapoi acasa tre sa se si intoarca sa ne ia. pe la ce ora ramane? cat despre cresa, te cred ca ti-e greu, insa uite ce bine s-a descurcat Ari. |
Taticii sunt bineveniti . Al nostru nu stiu cand o sa ajunga acasa, in ultima vreme sta pana tarziu la birou. Despre ora...pe la 4-5 m-am gandit eu, dupa somnul de pranz. Nu cred ca putem sa sincronizam programul fulgusorilor...noi va asteptam oricand dupa ora 4 .
Sunt putin suparata ca abia acum am scos toboganul din cutie si-mi lipseste o piesa. L-am luat acum 2 luni de pe site-ul german, nu-mi pun mari sperante ca mai rezolv ceva dupa atata timp, dar o sa le trimit totusi un mail in engleza.
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la noi,
Bun subiectul cu catina. Am si eu cateva intrebari: cum? cat ? cand?.
Adica ce cantitate la varsta asta, cat timp, cand?
Si eu am un borcan de catina cu miere in frigider. Este catina culeasa de mine de pe dealurile din satul bunicii. Soacra a facut un fel de siropel. Nu stiam cum sa-l dau si am tot amanat........ si uite asa Andreiul meu este foarte racit........
Eu am inceput sa-i dau de luni cate o lingurita dimineata, si ma gandeam sa-i dau doua saptamani pt inceput, asta asa, dupa capul meu.
Sa ma mai plang si de faptul ca Andrei a cazut ieri, langa mine si tat'su, pe loc drept, si si-a spart buza, si zdrobit nasul.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
dymomo77 spune:
Lalu daca nu am de facut vizite pe la medici sigur venim. Multumim mult de invitatie.
Dana ma bucur ca ai trecut si de hopul asta cu glicemia. Bine ca a fost alarma falsa.
Ramonika multumim de oferta cu cresa. Daca vom avea nevoie anuntam.
Cred ca sunt senila. Aveam mai multe de spus dar am uitat...
monica_80 spune:
Legat de catina eu iau catina sub toate formele de cand eram copil. se poate prepara in felurile urmatoare: clasic: se stoc fructele si sucul de amesteca jum suc, jum miere de salcam(nu se zahariseste). amestecul obtinut nu se tine la frigi pt ca e deja conservat, la temp camerei e ok. .din amestecul obtinut se da la copil 0 lingurita pe zi inainte de masa timp de 3 sapt resturile de catina care raman de la stor sucul (respeciv pulpa si coaja) nu se arunca ci se usuca pe un ziar si apoi se rasnesc prin masina de macinat cafea si se poate consuma ca pulbere (la fel o lingurita pe zi-are acelasi efect ca si sucul) sau se amesteca cu miere, se lasa o vreme la macerat si O alta metoda: fructele de catina, spalate se pun direct in miere, se lasa la macerat cam o luna timp in care se amesteca zilnic in borcan (timp in care se macereaza si isi lasa sucul in miere) si la fel se ia o lingurita pe zi inainte de masa.
Sau cum zicea Monis congelate si scoase, consumate ca atare, sau cu miere, sau ceai.
Mami fericita de Mariuta
monica_80 spune:
Despre noi...numai vesti proaste..de unde de neunde Mariuta s-a procopsit cu o frumusete de enterocolita virala combinat cu rosu in gat si cu o maseluta gata sa explodeze.
A inceput ieri sa se mieune cum nu o mai facuse demult, dar am crezut ca e maseluta, apoi a inceput cu scaunele moi si asta noapte la 4 m-am trezit ca avea super febra pe care am tratat-o cu nurofen si supravegheat copil toata noaptea. dimineata iar febra, scaune moi, vomat si apa. am mers la dr de unde am venit cu saruri de rehidratare, smecta, antitermice si regim drastic (pana acum numai ceaiul nu l-a vomat).
Mami fericita de Mariuta
cristina_boc spune:
monica, imi pare rau ca Mariuta nu este bine. Sper sa treaca repede. Eu i-am dat ceai de menta cand am avut probleme de genul.
Multu de info despre catina.
POZE
monis5 spune:
Cristina, Monica, Lumi multa multa sanatate puisorilor!
copilasi gata de gradinita (3), de vacanta (1) sau de primit fratior (1)
Ne-am vazut, am alergat de am lesinat si am fugit acasa la somn. Pe plecatelea ne-am zarit si cu Alex si Lylyana, din pacate foarte scurt.
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui monis5 Cristina, Monica, Lumi multa multa sanatate puisorilor! copilasi gata de gradinita (3), de vacanta (1) sau de primit fratior (1) Ne-am vazut, am alergat de am lesinat si am fugit acasa la somn. Pe plecatelea ne-am zarit si cu Alex si Lylyana, din pacate foarte scurt. Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
data viitoare promitem sa ne vedem mai mult
mult succes gradinarilor maine!!!
cristina_boc spune:
citat din mesajul lui monis5 Cristina, Monica, Lumi multa multa sanatate puisorilor! copilasi gata de gradinita (3), de vacanta (1) sau de primit fratior (1) Ne-am vazut, am alergat de am lesinat si am fugit acasa la somn. Pe plecatelea ne-am zarit si cu Alex si Lylyana, din pacate foarte scurt. Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
Sa va fie de bine intalneala. Frumoase mame si fulgusori, dar mai ales graviduta.
Cand l-a vazut Andrei pe Santi a inceput sa strige : "nenis" (adica Denis), prietenul lui din parc. La fel face si cand vede vreo bicicleta verde.
Finutele sunt bine: la fina mare i s-a stabilizat si scazut tensiunea, iar cea mica a inceput sa ia in greutate: 38 g, in prima zi.
Urla Andrei: mami/Pia, tzitzi, desi l-am trimis in dormitor sa doarma cu tati.
Va urez noapte buna tuturor!
POZE